Beyler bu gold's gym falan tarzı sırtı capraz koltuk altlarından bol atletlerden en uygun ve guvenılır nerden bulurum? Ornek vermek ıcın golds gym dedım illaa o marka yada o baskı olmasına gerek yok.
Beyler bu gold's gym falan tarzı sırtı capraz koltuk altlarından bol atletlerden en uygun ve guvenılır nerden bulurum? Ornek vermek ıcın golds gym dedım illaa o marka yada o baskı olmasına gerek yok.
bugün itibari ile göbeği eritmek ve biraz form tutmak için kick boksa başlıyorum ilk ders bu akşam yaş 33 çoluk cocuk var dedim hoca sıkıntı yok gel ben seni forma sokarım dedi hadi hayırlısı bakalım Allah sonumuzu hayır etsin arada detayları yazacağım :)
bu akşam dayak yemeden geleyim de eve :)
acikcasi bogazimdan cok kesmeyi pek dusunmuyorum sadece kola cips cok yiyordum onlari kescem, yagsiz yemekler ve yatmadan 3 saat once yemek yemeyi kessem benim icin yeterli
Bu sporu lisedeyken 2 sene aralıksız yaptım.Tam düzgün bir fiziğe sahip oldum,üniversiteye gittim gerisi *****:D...düzen,disiplin kalmadı spora ara verdim baya bir süre.
Eskiden yaparken(2 senelik süreçte) diyet uygulamıyordum. Ekstra olarak sadece doğal yollardan proteine yükleniyordum.Güç konusunda verimsizlik olmuyordu.
Şimdi kaybolan fiziği eski yerine getirmeye çalışıyorum dolayısıyla diyet uyguluyorum fakat güçte düşmeler oluyor. Antreman verimli geçmiyor. Hem antremandaki güç eksikliğini gidermek hemde yağ yakmak için nasıl bir diyet uygulanmalı?
Kesinlikle katılıyorum zayıflamanın en iyi yöntemi şekeri ve abur cuburu kesip , komplex karbonhidrat tüketeceksin ve sabırlı olacaksın hafif kardiyo ve ağırlık idmanıyla desteklersen çok hızlı gözle görülür bi şekilde kilo veriliyo , çünkü kendimden biliyorum.
-
Ayni dediklerim gecerli bolgesel zayiflama olmaz ..
evet dün ilk defa kick boks antremanına çıktım hoca canımı aldı resmen bir ara ölecem sandım :) haftada 3 gün gidiliyor ilk gün kondisyon çalışmayla geçti, benden eski olanlar boks eldivenleriyle falan çalıştılar daha tecrübeli olanlarda vardı adamlar resmen havada uçuşuyor tekmeler :) aralıksız gitmeyi düşünüyorum pes etmek yok ama bu illet sigarayı bıraktıracak bana sanırım salonda koşarken vs salya sümük kaldım
yağsız yiyecekler yiyorum artık şekeri de baya azalttım bakalım ilerleyen günlerde tecrübelerimi paylaşacağım. bu arada gittiğim spor kick boksun bir değişiği muay thai olarak geçiyor ben düz anlaşılır olsun diye kick boks deyip geçiyorum :)
yeşil çayın yararı yada zararı varmıdır ? yada ona alternatif ne içilir ?
yeşil çay zararlı değildir ama gerçekte yeşil yapraklı olması gerekir kg da pahalıdır. termolojik bir etkisi vardır yağ yakımından ispatlanmıştır.insan vucudun da yaş ilerdikçe kg alımı dengesiz oldukça metabolizma hızı düşer bu da vucudu negatif yönden etkiler beslenmeyi kontrol altına almak demek günlük kalori ihtiyacınız fazlasını almamak demek eğer yağ yakımı olacak günlük kalorinin 300-400 kalori düşürmek demek bunu sporla desteklersen ağırlık idmanı vs. kaliteli protein ve karbonhidrat alırsan vucut arada ki 300-400 kaloriyi enerji açığını kısa süre sonra yağlardan karşılamaya başlayacaktır. yağ yakımı 3 gün 5 gün lük bir olay değildir arkadaşlar ideal yağımı haftalık 1 kg aylın 4-5 arasındadir 5 kg hafife almayın 5 kg yağ vucudu inanılmaz değiştirir 2 ay ve 3 ay sabrederseniz sonuç muhteşem olur disiplin düzenli beslenme sağlam idman şart eğer bunları yapamam derseniz boşuna hammalık etmeyin zamanınıza yazık...
spora yeni başladım 122 den 114 e düştüm 1 hafta oldu eve çantayı zor getiriyorum 15 20 dk 6 km sabit hızla koşu yürüme karısık 15 20 dk arası bisiklet 300 alt 300 üst twist kardio yapıyoum sonra body geçiyorum hoca kendisi gösteriyo yapıyorum belirli bi program yok simdilikde kollarım pert felaker agrıyor birde karnım agrımaya yanmaya basladı twistlerden sonra l- carnitine diyor herkez hocamda aşır kola içiyorsun kolayı kes yeşil çaya basla dedi bu l -carnitin kullanların yorunmuna baktım bu agrıları kesiyomuş antremanda hiç yorulmuyomuş dogrumudur ? yeni başladım alabilirmiyim
Hadi bakalım. Bende dünden itibaren spora başladım. Daha önce yemeği kesip sadce yürüyüşle 2buçuk ayda 17 kilo vermiştim. Sonrasında yürüyüşü bırakıp yemeğe geri dönünce 7sini geri aldım. Dün itibariyle spor salonuna yazıldım. İlk günüm koşu bisiklet vs geçti. Ekmek ağzıma girmeyecek bundan sonra. Etimek aldım öğün başına 2 dilim. 100 kilo diyebilirim şu an. Bakalım 80e düşmek için kaç ay çalışacağım.
çok sağlıksız ve yanlış bilgiler mevcut bu konuda
benden uyarması...
Uzun süre koşu bandı kullanıp da eklem rahatsızlığı yaşayan oldu mu? Bazı forumlarda eklem rahatsızlığına sebep olduğunu okudum