Bende aynı dertten muzdariptim şunları deneyemedim daha ama inşallah en kısa sürede deniyeceğim
Bende aşırı zayıflıktan muzdaribim. Boy 1.88m kilo 65 kg. İlk kez bu yaz düzenli beslenmeden 4 5 kilo alabildim. Yukardaki beslenme programını uygulamam çok zor ama hindistan cevizi tavsiyesini bu akşamdan itibaren uygulayacam :) Sonucu olumlu olur ins.
http://store.bbcomcdn.com/images/sto..._450_white.jpg
pahalıdır ama iyidir,
ayrıca hareketlerin bazıları 6 sanıye down 6 sanıye up olarak yapmakta fayda var hocanıza sorun söylesin
mesela bench yaparken toplam 10 12 sanıyede yapın haldır huldur yerine,ordaki her lifin daha net çalıstıgını hıssediceksiniz.
arkadaşlar ***** kış aylarındayız hem iş hayatı hem spor yapan biriyim herşey çok iyi giderken bir anda hasta oluyorum ve ara vermek zorunda kalıyorum tam vücut oturmaya başlarken bu olay çok canımı sıkıyo yine hastayım ve bu hafta yalan oldu hastalıklara karşı direnç arttırabilecek bir öneriniz varmıdır mültivitamin alsam yararını görürmüyüm yada başka bir ek takviye?
Selamlar uzun zamandır konuyu görüyordum fakat incelemeye fırsatım olmadı ,
Benimde birkaç sizden tavsiye alacağım konular olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Takribi 3 yıllık bi spor maceram var bunun 2 yılı boş kardio yla geçti diyebilirim ama çok şükür üstümdeki hantal kiloyu attım.Ortalamada 1 senedir ağırlık vücut geliştirme tarzı çalışıyorum vücüt anatomisiylede alakalı olarak kollarımla omuzlarım boyuma oranla epey bi hacimlendi , (boy 1.72) , fakat gögüs ve karında gelişme çok az , açıkçası beslenmemde çok zayıf , sizden istediğim tavsiyeler beslenme programıyla gögüs ve karın ile ilgili artık gözle görülür değişiklik için nasıl bi antraman olabilir.
öncesi sonrası hali buda :)
http://i.hizliresim.com/mrkVoV.jpg
ve şuanda sadece protein tozu ile amino asit kullanıyorum bcaa da kullanmalımıyım sizce
bcaa ve glutamin kombini ciddi anlamda işe yarıyor. Göğüs antrenmanında haftadan haftaya bazı hareketlerin yerleri değişebilir, bench ve üst göğüs gibi ve 3 haftada bir süperset yapabilirsin.
üst göğüs machine-üst göğüs açış(dumbell)
bench press- benc fly
cable cross-pullover seklinde.
mide içinse bacak antrenmanından sonra sağlam bi kardio ciddi anlamda yağ yakımı sağlıyor
oğuzhan aynı sorun bende de var. kollar ve omuz çok iyi gelişirken, göğüsler gelişmiyor. bunun sebebi hem genetik hemde beslenme şekli. genetiğe çözüm yok ama beslenme şeklini değiştirirsen göğüsler değişmeye başlıyor. özellikle yağlıysa göğüs bölgen ki fotodan az çok yağlı duruyor gelişmesi mümkün değil. bende de yağ var ve geliştiremiyorum. sana tavsiyem şekeri tamamen kesmen. furuktoz dahil almaman. bu sayede göğüslerde ilerleme kaydedersin.
merhaba arkadaşlar spora başlıyalı 50 gun oldu başlamadan once 81 kg %20 yağ oranım vardı şuanda 76kg %14 yağ oranım
http://www.bodyforumtr.com/attachmen...z-1-jpg.35379/http://www.bodyforumtr.com/attachmen...z-2-jpg.35380/
havalar soğuk diye 2 haftadır salladım bugün gideyim artık en uyuz olduğum kg düşmesi
göğüs benimde sıkıntılı. ama yağsız bende. tam tersi için ne önerirsin? antrenman değiştirdim ben. göki saolsun daha memnunum şuan. gelişmeyi izliyorum.
yağsız karbo tüketmen sana da tavsiyem. lapa şeklinde.
aynı sıkıntı bende de var dostum.onatın dedıgı gıbı gogus gunlerı karboyu bıraz daha arttırıyorum.Normalde pırınc yemem bulgur yerım o gunler pirinc makarna falanda yıyorum.Hem antremanda güce etkisi oluyor hemde hacım olarak degısımı saglıyor.
Bulk diye bi kilo aldırıcı varmıs.Daha önce kullanan tecrube eden biri var mıdır ? İşe yarar birşey mi ?
Herkese merhabalar,
Forumda yeniyim de buradan başlıyayım dedim. Benim de biraz kilo fazlam var. Spora başlamayı düşünüyorum. 10 kg kadar fazlam var. Önceden spora başlamış ama bırakmak zorunda kalmıştım. Yağ yakıcı kullanmıştım ama 1 ay spora gidince pek faydasını göremedim. Spora başladıktan sonra yağ yakıcı önerir misiniz? Olursa hangi marka ? Biraz da göğüs çalışmak istiyorum. Hali hazırda göğüs ortaya çıktı ama bıraktıktan sonra hantal kaldım . ***** üniversite sınavı, ayrıca iş yerinde çalışmak filan biraz aksattık sporu. Nasıl bir tavsiye verirsiniz ? Haftada kaç gün, ne sıklıkla yapmalıyım?
Teşekkürler.
Beyler anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir diyetisyen varmı ? veya sizin önerebileceğiniz faydalı olduğunu bildiğiniz bi liste varsa onu da kullanabilirim. 1,84 boy var 97 kiloyum kendimi bidon gibi hissetmeye başladım :D spora gidicek vaktim ve nakitmde yok evde kendi çapımda bazı hareketler yapıyorum onlarda düzensiz... *** göbek ve yüz bölgesi ufalsa yeter :D Tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum
Maddi durimun yoksa yuru en az 1 saat hizli tempo sekeri kes ve karboyu minimuma indir yeterli