dostum cook mutlu edersın beni pm den yolluyorum![]()
40 yas ustunde hep boyle hayata karsi bi olumsuzluk var benden soylemesi hayaya pozitif bakin![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Aman ustad omuz mafsal bolge en dikkat ettigumiz bolgedir kolay gelsin![]()
Rica ederim, faydasını ben gördüm sizde görürsünüz umarım. Bende protein ve amino kullanıyodum. Artık güreşçi vücudu gibi hem yağ hem kaslı bi yapıdan kendimi arındırmak istediğimi hocayla paylaşınca o da bana bcaa glutamin kullanmamı önerdi. Yaklaşık 1 ay oldu. Kilom aynı, ölçüler de bi uçukluk yok 2-3 cm ama aynada bariz fark var.
Seatclubturkey - Ibıza Loading...
Haklısın hocam, benim zaten sol omuz rotator cuff biraz sıkıntılı, bar ile hiç press hareketi yapmıyorum diyebilirim, çoğunlukla dumbel ile kollar yere 90 derece açı yapacak kadar indiriyorum. Omuzda özellikle süper set ve drop setlerin çok faydasını görüyorum, bu şekilde zaten ağır basılmıyor, sakatlık riski de minimuma iniyor![]()
Benim de kısa bir sorum olucak şimdiden yardımınız için teşşekürler.Kendim 3 aydır crossfit sporuyla uğraşmaktayım iyi kötü 13 kg verebildim ancak kg sabit kaldı ve tekrar almaktan korktuğum için spor diyetisyeni(umarım doğru tabiridir) aramaktayım bölecelikle doğru beslenmeyle daha hızlı sonuç alıcağıma eminim...
yapılması için özel parkurlar ve aletler gerektiren genellikle vücüt ağırlığla yapılan böyle yüksek tavanlı halatlı ,elde taşınan kulplu ağırlıklı hoplamalı zıplamalı büyük traktör tekerlekleri falan gerektiren ankarada salonu olmadığı için yapamadığım istanbulda güzel bir salonunun olduğunu bildiğim spor Cem abi
What Goes Around,Goes Around
Yok kardesim biliyorumda bizim salondada varlar calisiyolar her yerleri sakat amac nedir duzgun agirlik calismak varken buna gerek nedir cikis sebebi nedir ?
İnternette bakındım ettim ama hiç düzgün bir sonuca varamadım. 30-60 dakikalık band üzerinde tempolu bir yürüyüş için nike ve adidas kategorisinde ayakkabı önerileriniz var mı ?
.
Abi aslında sporun amacı tamamen stamina arttırmak aslında tam tersi olması gerekıyor sakatlanmanın zor olması gerek bununla ugrasan ınsanlarda ama dediğin gibi bilinçsizce yapıldığı için sakatlık çok fazla aynen dedıgın gıbı bızım salonda da ufacık bir alanı var bi yığın sakatlanan insan var
What Goes Around,Goes Around
Bugün itibariyle tam 3 ayımı bitirdim , kaydımıda 3 aylık daha yeniledim . Bu süre içinde son 1 ayı sıkı bi diyetle toplamda 11 kg verdim . Kas gelişimi olarakda minikde olsa gözle görülür belirginlikler ve değişiklikler oldu omuz , sırt , kol bölgemde ama en çabuk gelişen ön kol oldu antreman sonrası pump halinde ölçtüğümde 36.5 cm çıktı
Kilo vermeye kontrollü bi şekilde devam edicem , ama artık suplement kullanımınada başlıyacam öncelik olarak optimum gold whey , bcaa ve kreatin kullanacam aynı markanın , deneme yanılma yöntemiyle bana hitap eden ürünü bulana kadarda devam edicem![]()
I ** NOT DONE by Rob Bailey & The Hustle Standard feat. Moxiie - YouTube
rob bailey zaten kral. bu şarkısıda roid rage yaşatıyor cidden. hard motivational![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Motivasyon videolarıyla çoğu kişinin tanıdığı fitnes model greg plitt hayatını kaybetmiş daha 37 yaşında başarılı bir sporcunun ölümü üzücü oldu benim için üstelik klip veya reklam tarzı bir şey çekerken tren çarptığı söyleniyor pisi pisine ölüm bu olsa gerek
Tüm sporculara selam olsun, biraz uzun olacak ama durumumu tam anlatmam için yazmam gerekiyor.
Ben eski basketbolcuyum, boyum 1.98 kilom şu an 102 kg civarı. Basketbolu bıraktıktan sonra (öss sebebiyle bıraktım) biraz body building yapmak istedim. Antrenman sonlarında mekik çekerken farkettim ki, belimde ciddi ağrılar oluşuyor. 3 ay kadar mekik çekemeden devam ettim spora, daha sonra yoğunluk vs derken sporu bıraktım. Daha sonraları, önce sadece mekik çekerken ağrıyan belim günlük hayatımda da ağrımaya başladı, okulum aşırı yoğun olduğu için doktora vs gidemedim. Geçen hafta gittim ve bel düzleşmesi olduğunu ve yüzmem gerektiğini söyledi doktorum.
Şimdi benim sizlerden istediğim tavsiye şudur;
1- Belimdeki problemi bir an önce halledip, hard bir şekilde fitness yapmak istiyorum. Bu süreçte, hem cardio hem de bel tedavisi olacak şekilde, nasıl bir yüzme antrenmanı yapmam gerekli?
2- Yüzerek cardio mümkün müdür?
3- Bölgesel kilo verme / yağ yakmanın mümkün olmadığını biliyorum ama göbek bölgemdeki simit vari iğrenç durumdan nasıl kurtulmalıyım?
Yani kısacası; bel düzleşmem var, belim ağrıyor. Göbek yaptım, fitness öncesi cardio olarak ne şekilde yüzebilirim, yüzme bu işlevi görür mü?
Yardım edin abiler, aranıza katılmam lazım bir an önce![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)