25 gunluk acemlik bitti. 9 kg gitti90dan 81 e dusmusum. Sadece diyet ile, hic sporsuz
![]()
25 gunluk acemlik bitti. 9 kg gitti90dan 81 e dusmusum. Sadece diyet ile, hic sporsuz
![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
arkadaşlar vücuttaki yağ oranı,kas oranı vs. gibi şeyleri nerde nasıl ölçtürebiliriz. bu aralara fazlasıyla göbeklendim acil önlem almam lazım işim muhasebe sürekli oturuyorum
powered by İMAN GÜCÜ
Konuyu hortlattım ve Caesar'a özelden mesaj attım umarım yardımcı olur![]()
Muscletech Hydroxycut Elite Series 110 Capsules Fiyatı
burdaki ürün orjinal midir almayı düşünüyorum ama yorum yapan falanda olmamış
Denk geldiğim bir testi paylaşmak istiyorum belki birinin ilgisini çeker.
TTT Blog > Elektrikli Destek = Lüxembourg 70.3 | Team Touareg Türk - Türkiye'nin İlk ve Tek Profesyonel Macera Yarış Takımı
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
miha bodytec aleti elektrik yolluyor oylemi?
Miha Bodytec - Baris Cunguroglu 4 - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
herhangi bir ilaç, besin takviyesi vs kullanmıyorum ama son zamanlarda sivilce çıkmaya başladı. yumurtadan fln mı acaba. bu tarz sorun yaşayan var mı ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
5 aydır toplasan 4-5 kere gittiğim spor üyeliğimi kullanmanın vakti geldi de geçiyo bile, tartıda 95kg ı zorluyoruz.
Musclepharm cla / musclepharm lcarnitine / hydroxycut elite (orjinal formulasyon) siparişlerimi verdim,
Düzenli diet, düzenli idman ile serüvene başlıyorum kısmetse.
Maksat BB değil, fit ficut![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
15 günlük diyet ve 10 günlük spor dan sonra ben bile kilo verdiysem herkes biraz kasarak verebilir![]()
zamanında 140 ları görmüş birisi olarak söylüyorum![]()
1.87 boy 123 kg ile başladım spor ve diyete 15 günün sonunda 115 kg çıktım..
2 hafta gibi bir sürede 8 kilo verdim tabi ilk başlarda biraz fazla kilo kaybım olur benim diğer kişilere göre ama yılmadan devam edicem inş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)