lapa tavuk yumurta ye sadece 1 ayda farkı göreceksin :icon_tup:
babam biyerde buymuş sabahlari kalkığı gibi ilk iş ılık suyun içine yarım limonu sıkıp içiyor.=)
yağ yakiyomuş diyor , kahvaltida her sabah bir demet maydonoz yiyor.
warmi asli astari beyler?
Forumdan antalyadaki sport clup limitlesse spor salonuna giden varmi ?
Askerden sonra düzenli olarak başlayacağım bende... Boy +1.90, vücut fena degil ama ne bilim ince sap gibi hissediyorum :D Allah herkese sağlık kuvvet versin
1 ayı geçti yağı şekeri tuzu kestim. Hocanın verdiği diyet programına arada bozsamda( bir öğün, bir çikolata vs.) elimden geldiğince uydum. Hemen hemen hergün mide çalıştım. Kilomda bir azalma da yok artmada yok. Ölçülerde milim milim gidiyo 2 cm 3 cm. ( aydan aya ) bunu hocaya sordum vücudundan su gitti, giden yağların yerinede kas geldi diyor. Tartıda vs bu farkı anlamazsın diyor. Benimde biraz kafam karıştı. Sizce ne denli doğru, aynada bariz fark olmasada hiç fark yok diyemem. Mide ölçüsüde 2 3 cm düştü ama görüntü olarak farklı duruyor. Kafamda deli sorular..
Resim atsana varsa..
aynı durum bendede var çok kilo kaybım olmadı ama vücudun sertleştiğini sıkılaştığını hissediyorum.. ben diyet yapmıyorum pek sadece ekmek şeker vs. kestim bide yediğim şeylere daha dikkat ediyorum. hergün min. 7-8 km tempolu yürüyüş 20 dk bisiklet vs. kardio yapıyorum yanındada dambılla 3-5 hareket.
kardesim dietimin ortalarindayim tam temizliyim aticam :)
Onceside atarmisin?
Zenci,Eski bi Amerikan askeriyle calismaya basladim 10 gun once. Beslenme plani ve antremanlar cok agir herkesi kendileri gibi saniyorlar hahahh :) Hedef haziran 1 istedigim seviyeye gelmek. Ilk basladigim gun ve haziran 1 deki halimi paylasacagim ;)
Bugunki antreman cok zorlu gecti daha fazla yapamicam dedim sacmalama bu daha baslangic dedi :D iki hafta once ilk bulusmamizda bir dizi testler yaptik, rakamlari ortaya cikardik ve o rakamlar dahilinde gidiyoruz genetigim bozuk olsa bile istedigim vucudu cikartacakmis, bakalim gorecegiz :)
Sonuclari tabiki paylasirim ama idman sekli ve beslenmeyi benim test sonuclarina gore yaptik herkeste ayni olmayabilir.