Belli bir kırılma noktası var aslında sonrası epey hızlı gelişiyo, ama kalori hesaplamanı iyi yapman gerek. Apple için "fatsecret" diye bi app var onu kullanabilirsiniz.
Belli bir kırılma noktası var aslında sonrası epey hızlı gelişiyo, ama kalori hesaplamanı iyi yapman gerek. Apple için "fatsecret" diye bi app var onu kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim Bülent abi![]()
Evet bu spora gönül verenler yine size çok kolay bilinir bi tarifim var , biraz proteinli biraz lifli birazda karbonhidratlı bi kek![]()
Malzemeler
- light süt
- meyveli lifalif
- kabartma tozu
- muz
- tarçın
- yumurta
Blender'da 3 su bardağı yulafı un haline gelene kadar çekiyoruz , sonra içine 1 adet yumurta ve kabartma tozunu katıyoruz yine karıştırmaya devam içine 2 adet muz atıp yeteri kadar tarçın ilave ediyoruz , en son 2 bardak light süt ' ü koyduktan sonra boza kıvamında bi karışım elde ediyoruz , bi borcam veya fırın tepsisini yağlayarak karışımımızı döküyoruz , 30 dk 200 derecede pişen kekimizi soğuduktan sonra tüketiyoruz .
Sabah kahvaltılarında yiyebileceğimiz mükemmel lezzette bir kek yaptık afiyet olsun![]()
[IMG]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11064814_10205798436071325_4792058975902478832_n.j pg?
oh=89f9c006b74791d3740aa112417f176d&oe=558AA205 [/IMG]
![]()
Spora başlayalı 4 ay oldu. Belimde baya bir inceme oldu, kalça daraldı buraya kadar iyi ama omuzlar ve kolların gelişimi biraz az gibi gerçi son 2 ayda yediklerime daha çok dikkat eder oldum. son iki ayda da 78 kiloyu geçemiyorum bir türlü(yaş 30 boy 185). son günlerde moralim biraz düştü ama salondan tecrübeli bir arkadaş 58 den 60a geçmek için 2 sene bekledim deyince sabretmem gerektiğini bir kez daha hatırladım. Sporu rutin haline getirdik yaza doğru biraz sonuç alsam daha çok gaza gelir gibiyim.
@alp senin foto da gaz getirdi maşallah kardeşim.
@schizophrenic valla iyi oldu tarif bazen baygınlık geliyor aynı şeyleri yemekten.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Cok guzel gozukuyor ellerine saglik. Ancak ufak bir uyarida bulunayim. Doktordan aldigim bilgidir. Ben de yulafi blenderdan gecirip sutle iciyordum. Bunu kesinlikle yapmaman gerektigini soyledi. Sebebi de aslinda cok basit ve dogruymus. Yulaf mideye indikce sisermis. Sistikce de mide onu ogutup liflerine ayirirmis. Bagirsaklar da bu lifler vasitasi ile hem gerekli enerjiyi alir hem de temizlenirmis. Simdi sen eger bunu toz haline getirirsen ortada lif namina birsey birakmamis oluyorsun.
O nedenle tavsiyem yulafi oldugu gibi atmak. Hatta gecen hafta Ingilteredeydim. Orada bi salona gittim. Adamlar yulafi bildigin gunluk sut ile hasliyorlar. Ama 5 dk filan. Oyle yarim sat degil. Yulaf iyice yumusuyor sonra icine taze cilek muz veya mango atiyorlar ve o sekilde yiyorlar. Acayip lezzetli ve besleyici oluyor.
Son bir bilgilendirme. Ben de saglik profsesoru kesildim basiniza ama uyarmadan yapamicam. Lutfen karton kutu sut kullanmayin evinize dahi sokmayin. Gidin gunluk sut alin. Laktoz toleransiniz dusuk olsa bile gunluk sut yapisi itibari ile laktoz toleransi az olan midelerde normal kutu sute gore cok daha az etki yapiyor. Karton kutu sutlerinin icinde raf omru uzasin diye insan sagligina inanilmaz zararli kimyasallar atiliyor. Sut degil bambaska birsey iciyorsunuz. Gunluk Sut Rulezzz!!!
![]()
Bu arada gecen hafta enteresan bir pre-workout tozu aldim. Turkiyeye daha cok yeni girmis. Ben hayatimda boyle bir toz icmedim. Simdi millet hemen atlamasin yok steroid vs diye. Steroid ile uzaktan yakindan alakasi yok. Bildiginiz NOX tarzi bir pre-workout tozu. Ama iddia ediyorum ben hayatimda boyle birsey icmedim. Dediklerine gore bu da 1 -2 seneye kalmaz icindeki etken maddeleri dusururmus diger tum urunlerde oldugu gibi. O nedenle dusurmeden biraz stoklama yaptim. Antrenmanlarda boyle bir enerji ve boyle bir terleme gormedim. Guc artisini hic soylemiyim sonra karaborsaya duser mal![]()
Antalyada yarışmaya girecek yada gelecek olan varmı
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
beyler beylikdüzü büyükçekmece civarı düzgün spor salonu tavsiyesi olan varmı , şöyle havuzu spası olan bişey olursa çok daha iyi olur. Civardaki salonların yorumlarına bakıyorum herkes ana bacı saydırmış bi tane bulamadım düzgün bir yer.
bsn noxplode yeni versiyon damarlanma mükemmel
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Sana katılıyorum şampiyon, güzel ürün.![]()
suan trükiyedeki en iyi nox muscletech nanovapor deneyin görün...
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)