User Tag List

Sayfa 254/326 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.808 ile 4.826 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çarşamba başladım 3 gündür kol göğüs vs deli gibi acıyor ağırlıkta basmadık vücüt çok ham sanırım :/ bi dahaki seansa gidesim gelmiyor
    çok normal bi kaç kere daha gidin sizde görüceksiniz ağrı sızı olayı kalmicak .

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke benimde hergün ağrsa

Ağrı =Gelişim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim kardeşlerim bende spor salonuna başlama arefesindeyim ama İstanbul'a yabancı olduğum için nerede neresi iyi bilmiyorum. Maltepe de bildiğiniz iyi bir salon ve ilgilenen hoca var mı tavsiyelerinize açığım.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yanlar nasıl gidicek arkadaslar tavsıyesı olan varmıdır ? koşuya cıkıyorum heryer gitti orası gitmedi.. kimi mekik diyor kimi başkabişey... tavsiyesi olan varmıdır

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yanlar nasıl gidicek arkadaslar tavsıyesı olan varmıdır ? koşuya cıkıyorum heryer gitti orası gitmedi.. kimi mekik diyor kimi başkabişey... tavsiyesi olan varmıdır
    Saygılı beslendiğini ve spor yaptığını var sayıyorum.Spor yapmadığın günler hariç sabah erkenden kalkıp 1 saat orta tempoda koş yada 20 dakika interval yüksek tempo koş.Uzun süre istikrarlı gidersen incecik bele düşük yağ oranına merhaba dersin.

İnterval sistem : http://www.vucutgelistirmeci.net/int...io-antrenmani/

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saygılı beslendiğini ve spor yaptığını var sayıyorum.Spor yapmadığın günler hariç sabah erkenden kalkıp 1 saat orta tempoda koş yada 20 dakika interval yüksek tempo koş.Uzun süre istikrarlı gidersen incecik bele düşük yağ oranına merhaba dersin.

İnterval sistem : http://www.vucutgelistirmeci.net/int...io-antrenmani/
    Eyvallah sağolasın incecik belde gözümyok kabası gitsin yeterli

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisan ayında her eksiğimi tamamladım eldivenlerden tutun supplement tavuk yulaf ezmeme kadar stok yaptım bismillah diyip başlamıştım ki gittim bir salona test amaçlı 3 aylık ücretimi verdim ve kayıt oldum ama en fazla 1 ay dayanabildim oda salonun kalitesizliğinden. Squat hareketine girmek için bar'ı eğilip bench sehpasından almamı söylediler bende ilk başlarda eyvallah dedim ama bir süre sonra daha fazla ağır girememeye başladım bunu güzel bir uslup ile dile getirdim hocaya oda bu konu da birşey yapamayız malesef Emre Bey dedi bende o zaman yapamıyorsanız açmayın bu tür salonları dedim ve tartıştım ayrıldım salondan.

Salon adını burdan söyleyim ki saçma sapan insanlar ile uğraşmayın salon adı X Fit. 65 kiloluk genç arkadaşımızı hoca diye koymuşlar salon yönetimide 75 kiloluk ama doluluk bakımından zayıf bir arkadaş yönetiyor ve ne ölçü alınıyor ne de kilo tartılıyor sıradan basit proğramlar yazıp tecrübesiz insanların üstünden prim yapıyorlar. Ben askerden önce 8 ay bu sporu Sincanda da yapmıştım ora kat ve kat daha iyiydi alet ve makine bakımından. Burada her dumbell'dan 1 çift var tüm ekipmanlar yetersiz geliyor bilginize gitmeyin kesinlikle herhangi bir şubesine insanın spor şevkini kırıyor aptallar...

Keçiören civarında sağlam ekipmanı olan ve en önemlisi hocası tecrübeli geçmişte dereceleri olan bir salon arıyorum teşekkür ederim.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisan ayında her eksiğimi tamamladım eldivenlerden tutun supplement tavuk yulaf ezmeme kadar stok yaptım bismillah diyip başlamıştım ki gittim bir salona test amaçlı 3 aylık ücretimi verdim ve kayıt oldum ama en fazla 1 ay dayanabildim oda salonun kalitesizliğinden. Squat hareketine girmek için bar'ı eğilip bench sehpasından almamı söylediler bende ilk başlarda eyvallah dedim ama bir süre sonra daha fazla ağır girememeye başladım bunu güzel bir uslup ile dile getirdim hocaya oda bu konu da birşey yapamayız malesef Emre Bey dedi bende o zaman yapamıyorsanız açmayın bu tür salonları dedim ve tartıştım ayrıldım salondan.

Salon adını burdan söyleyim ki saçma sapan insanlar ile uğraşmayın salon adı X Fit. 65 kiloluk genç arkadaşımızı hoca diye koymuşlar salon yönetimide 75 kiloluk ama doluluk bakımından zayıf bir arkadaş yönetiyor ve ne ölçü alınıyor ne de kilo tartılıyor sıradan basit proğramlar yazıp tecrübesiz insanların üstünden prim yapıyorlar. Ben askerden önce 8 ay bu sporu Sincanda da yapmıştım ora kat ve kat daha iyiydi alet ve makine bakımından. Burada her dumbell'dan 1 çift var tüm ekipmanlar yetersiz geliyor bilginize gitmeyin kesinlikle herhangi bir şubesine insanın spor şevkini kırıyor aptallar...

Keçiören civarında sağlam ekipmanı olan ve en önemlisi hocası tecrübeli geçmişte dereceleri olan bir salon arıyorum teşekkür ederim.
    Benzer sıkıntıları bende yaşamıştım. Hatta ilk başladığım yıllarda kışın spor salonunun kaloriferleri çalışmadığı için kalın elbiselerle spor yapmak zorunda kalıyorduk. Tabi tahmin edeceğiniz üzere duş yerleri bile yoktu. 1 ay dayanabildik sonrasında daha uygun ve daha kaliteli bir yere geçtik. Sonra da orasıyla da sorunlar başlayınca daha büyük daha kaliteli bir yere geçtik.

Kısacası salon senin için çok sorun olmamalı. İşine gelmiyorsa iptal edersin üyeliğini çıkar gidersin. Önerim başlamadan önce salonu iyice incele ve detayları salon sahibi ile konuş. En azından kafan rahat eder
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beforede pek vücudu cekemedim ama göbeğim vardır.7 haftalık değişim(2 yıl vg geçmişim var)

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kecıorenın neresınde oturuyorsun ona gore bı salon onerecegım sana

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beforede pek vücudu cekemedim ama göbeğim vardır.7 haftalık değişim(2 yıl vg geçmişim var)

masallah muammer vagonları rayına oturturmus gıdıyorsun

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 yaşındayım 5 cm uzamak istiyorum herhangi bir yolu varmı bunun? Şansa bırakmak istemiyorum
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah muammer vagonları rayına oturturmus gıdıyorsun
    Sağolasın onur abi ufaktan başladık gene inş aksamaz devam ederim.

E21hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 yaşındayım 5 cm uzamak istiyorum herhangi bir yolu varmı bunun? Şansa bırakmak istemiyorum
    Değil 5 cm 25 cm bile uzarsın. Düzenli uyku, süt ve süt ürünleri tüketimi, günlük spor özellikle basketbol ile çok rahat uzarsın, erkeklerde boy uzaması 20 yaşına kadar devem eder. Şu anki boyun kaç?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamane sütleri boy uzatmaz.Boy uzaması için bolca esnemesi gerek mesela bir barda asılı kalmalısın gerdirmelisin iyice kendini.Uyku ve düzenli beslenme ile güzel boy elde edersin(Genetikde ve Ailevi kısalık varsa çözümü yok)

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    D vitamini bolca al söylendiği gibi süt ürünleri tüket ve spor yap eğer genetiğinde de varsa bolca uzayacak zamanın var.15 yaşında kemik erimesi teşhisi ile doktora gittiğimde bana böyle bir tavsiye vermişti ve boyum 165 ti 20 yaşındayım ve 193 oldum düzenli spor düzgün beslenme ve takviye d vitamini işini görür.Sen yinede doktor tavsiyesiyle al d vitaminini.Fazlası vücutta farklı tepkilere yol açar

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    devam sütleri vardı ballı onlardan al iç tadı süperdir hemde çok faydalı birde bol bol zıpla uzarsın bayağı daha yaşın küçük 19 a kadar uzayabilirsin.

sporu bırakalı 2 ay oldu sadece günde 1 saat tam tempo yüzüyorum 2 aydır diyet miyet hak getire konu fena gaza getirdi özellikle by crazy kıbrısa gidim kasım bende bari
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ne göğüs koymuşsun be helal olsun
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kecıorenın neresınde oturuyorsun ona gore bı salon onerecegım sana
    Abi aktepe tarafındayım şuan arabam yok yürüme mesafesi olmalı veya dolmuş ile gidebilirim tabi çok uzak mesafeler olmasın maks dolmuş ile 15dk kadar olmalı işten gelince birde yol çekmeyelim.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)