Abilerim kardeşlerim bende spor salonuna başlama arefesindeyim ama İstanbul'a yabancı olduğum için nerede neresi iyi bilmiyorum. Maltepe de bildiğiniz iyi bir salon ve ilgilenen hoca var mı tavsiyelerinize açığım.
bu yanlar nasıl gidicek arkadaslar tavsıyesı olan varmıdır ? koşuya cıkıyorum heryer gitti orası gitmedi.. kimi mekik diyor kimi başkabişey... tavsiyesi olan varmıdır
Saygılı beslendiğini ve spor yaptığını var sayıyorum.Spor yapmadığın günler hariç sabah erkenden kalkıp 1 saat orta tempoda koş yada 20 dakika interval yüksek tempo koş.Uzun süre istikrarlı gidersen incecik bele düşük yağ oranına merhaba dersin.
İnterval sistem : http://www.vucutgelistirmeci.net/int...io-antrenmani/
Nisan ayında her eksiğimi tamamladım eldivenlerden tutun supplement tavuk yulaf ezmeme kadar stok yaptım bismillah diyip başlamıştım ki gittim bir salona test amaçlı 3 aylık ücretimi verdim ve kayıt oldum ama en fazla 1 ay dayanabildim oda salonun kalitesizliğinden. Squat hareketine girmek için bar'ı eğilip bench sehpasından almamı söylediler bende ilk başlarda eyvallah dedim ama bir süre sonra daha fazla ağır girememeye başladım bunu güzel bir uslup ile dile getirdim hocaya oda bu konu da birşey yapamayız malesef Emre Bey dedi bende o zaman yapamıyorsanız açmayın bu tür salonları dedim ve tartıştım ayrıldım salondan.
Salon adını burdan söyleyim ki saçma sapan insanlar ile uğraşmayın salon adı X Fit. 65 kiloluk genç arkadaşımızı hoca diye koymuşlar salon yönetimide 75 kiloluk ama doluluk bakımından zayıf bir arkadaş yönetiyor ve ne ölçü alınıyor ne de kilo tartılıyor sıradan basit proğramlar yazıp tecrübesiz insanların üstünden prim yapıyorlar. Ben askerden önce 8 ay bu sporu Sincanda da yapmıştım ora kat ve kat daha iyiydi alet ve makine bakımından. Burada her dumbell'dan 1 çift var tüm ekipmanlar yetersiz geliyor bilginize gitmeyin kesinlikle herhangi bir şubesine insanın spor şevkini kırıyor aptallar...
Keçiören civarında sağlam ekipmanı olan ve en önemlisi hocası tecrübeli geçmişte dereceleri olan bir salon arıyorum teşekkür ederim.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Benzer sıkıntıları bende yaşamıştım. Hatta ilk başladığım yıllarda kışın spor salonunun kaloriferleri çalışmadığı için kalın elbiselerle spor yapmak zorunda kalıyorduk. Tabi tahmin edeceğiniz üzere duş yerleri bile yoktu. 1 ay dayanabildik sonrasında daha uygun ve daha kaliteli bir yere geçtik. Sonra da orasıyla da sorunlar başlayınca daha büyük daha kaliteli bir yere geçtik.
Kısacası salon senin için çok sorun olmamalı. İşine gelmiyorsa iptal edersin üyeliğini çıkar gidersin. Önerim başlamadan önce salonu iyice incele ve detayları salon sahibi ile konuş. En azından kafan rahat eder
instagram.com/omersaglm
Zamane sütleri boy uzatmaz.Boy uzaması için bolca esnemesi gerek mesela bir barda asılı kalmalısın gerdirmelisin iyice kendini.Uyku ve düzenli beslenme ile güzel boy elde edersin(Genetikde ve Ailevi kısalık varsa çözümü yok)
D vitamini bolca al söylendiği gibi süt ürünleri tüket ve spor yap eğer genetiğinde de varsa bolca uzayacak zamanın var.15 yaşında kemik erimesi teşhisi ile doktora gittiğimde bana böyle bir tavsiye vermişti ve boyum 165 ti 20 yaşındayım ve 193 oldum düzenli spor düzgün beslenme ve takviye d vitamini işini görür.Sen yinede doktor tavsiyesiyle al d vitaminini.Fazlası vücutta farklı tepkilere yol açar
devam sütleri vardı ballı onlardan al iç tadı süperdir hemde çok faydalı birde bol bol zıpla uzarsın bayağı daha yaşın küçük 19 a kadar uzayabilirsin.
sporu bırakalı 2 ay oldu sadece günde 1 saat tam tempo yüzüyorum 2 aydır diyet miyet hak getire konu fena gaza getirdi özellikle by crazykıbrısa gidim kasım bende bari
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)