Tamamen sana kalmış birşey, hocanın dediklerine uyarsan eğer başarılı olursun tabiki. Referansı olan kişilere yönel.
Tamamen sana kalmış birşey, hocanın dediklerine uyarsan eğer başarılı olursun tabiki. Referansı olan kişilere yönel.
Baran Kalaycı'yı YouTube ve snapchat den takip edin , bu işe ne kadar önem gösterdiği antremanınındanda yemek düzeninden de vücudundan da anlaşılıyor.PT yapan çok kişi var ama öğrencileriyle gerçekten ilgilendiğini düşündüğüm ve ilerde program almak isteyeceğim nadir kişilerden
Salona tek gidiyorum salonda tanıdığım kimsede yok bench press ve üst göğüs çalışırken fazla ağırlık koyamıyorum yardım eden olmadığından öyle hergün birine destek ol vs. demekte hoşuma gitmiyor. Göğüs için benche alternatif başka bi hareket varmıdır ?
arbuterol kullanan var mı hiç aramızda yada daha önce kullanmış ? tecrübelerini yazarsa sevinirim
CAN CEYLAN
c4 kullanan oldumu aramızda etkileri nasıl, yeni bir pre-workout almayı düşünüyorum daha önce bsn nox 2 kullandım pek memnun kalmamıştım.
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
delta'nın ürünlerini evinde kullanan varmı dambıl veya ağırlık sehpası şeklinde, nasıl üründür evde kullanım için yeterli kalırmı ? yada varmı ev kullanımı için çok profesyonel olmıcak şekilde önerebileceğiniz ürünler?
Barış
merhaba iyi günler spora başlayalı 3 ay gibi biz zaman dilimi oldu artık takviye almanın zamanı gelmiş durumda ve bu konu hakkında hiçbir fikir sahibi değilim her kafadan bir ses çıkıyor şu iyi bu iyi bu işi gerçekten bilenlerden bi tavsiye alabilirmiyim protein tozu olarak nasıl bir ürün kullanmalıyım+ aminoasit ve bca almalımıyım bunların markaları ürün özellikleri ne olmalı kafamda deli sorular![]()
Arkadaşlar yakamoz gıdadan aldığım, ultimate %100 whey 2390 gr ve 300 gr creatini uzun bir süre spora devam etmeyeceğim için satıyorum ilgilenen kişiye istanbul içi şişli civarında elden teslim edebilirim. Whey yarıdan fazla var kutuda, creatini de 4 hafta boyunca 3 er günden sadece günlük 5 gr olarak kullandım. Fotolar da mevcut yollayabilirim. 100 tl nakite bırakacam ikisini de.
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
bu sporu yapan çoğu kişi bu durumdan şikayetçi olur,her zaman bir kolu diğerinden daha güçlüdür.ikiside aynı olan çok nadirdir ama seninkinde çok fark varmış 3 cm çok fazla,makinalar ve bar yerine dumbell ile çalışmalısın veya tek kolla yapılan egzersizleri tercih etmelisin yani sol kolun bağımsız çalışmalı diğerinden.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)