User Tag List

Sayfa 6/326 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
6190 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler selam, spordan sonra muscletech nitrotech alıyorum bir ölçek. Bir ürün daha kullanmak istiyorum. Biraz araştırdım ve seçenekleri ikiye indirdim. BCAA mı glutamine mi kullanmamı tavsiye edersiniz ek olarak?

İnce yapılıyım, çok güzel gelişim göstersem de 1 hafta bile spora gitmesem herkesten daha çok küçülüyor kaslarım.

cumhur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler selam, spordan sonra muscletech nitrotech alıyorum bir ölçek. Bir ürün daha kullanmak istiyorum. Biraz araştırdım ve seçenekleri ikiye indirdim. BCAA mı glutamine mi kullanmamı tavsiye edersiniz ek olarak?

İnce yapılıyım, çok güzel gelişim göstersem de 1 hafta bile spora gitmesem herkesten daha çok küçülüyor kaslarım.
    Aslında ikisinide alsanız iyi olur. Bcaa yı spor esnasında glutamine de spor sonrası proteine karıştırabılır ve yatarken alabilirsiniz..

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeterince forum okumuyormusuz gibi birde supplement için review okumaktan canım çıktı
    Supplement satan bir mağazada adam bana dymatize iso 100 ü öve öve bitiremedi
    Benimde eski konudan aklımda kalan nitrotech in içeriğinin çok güzel olduğu.
    Dynmatize iso 100 kullanan varmı aramızda
    yada Nitro tech
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışından sipariş verdiğim nitrotech i kullanmıştım ama ne olumlu ne de olumsuz bir şey yazmasam daha iyi olur gibi ama optimum(orjinal) daha iyi diyebilirim.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeterince forum okumuyormusuz gibi birde supplement için review okumaktan canım çıktı
    Supplement satan bir mağazada adam bana dymatize iso 100 ü öve öve bitiremedi
    Benimde eski konudan aklımda kalan nitrotech in içeriğinin çok güzel olduğu.
    Dynmatize iso 100 kullanan varmı aramızda
    yada Nitro tech
    bunlar disinda yerli forumlarda encok konusulan amix beef ve musclemeds carnivor
    Experience is what you get when you don't get what you want.

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amix beef guzel bi toz et proteini ama herkes icemez tadi sirke gibi alip pisman olmayin zaten bu sporu yapiyosaniz tada takilmayin icerik cok guzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık kafam dahada karışık keşke bir tane protein tozu üreten firma olsa ne bu ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 90 kilo oldum... 75 kiloya inmem lazım...

koşu vs yapamıyorum cigerler kaldırmıyor 100 metre kosunca tıkanıyorum....

yaş 28...ne tavsiye edersiniz...

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk mesajda belirtilen el arabası ve ameleler öğrneğinin kafama taktığı bir soruyu sormak istiyorum.. 135 kiloyum, 187 boyum var, yapılan hastane testinde vücudumda %38 oranında yağ bulunduğu söylendi, ama eksik ama fazla yada ne kadar dogru bilemiyorum. Eskiden spor yapardım, tabi burada bahsedildiği gibi kapsamlı bir düşünce tarzıyla değil, salona gider terler, bir iki saatimi harcar geri dönerdim, bir kaç kilo kaybettikten sonra bir şekilde heves v.s. durumlarından dolayı gitmemeye başlardı ve böyle devam eden döngüden ibaretti herşey.
    Merak ettiğim konuya gelince, besin desteği olarak düşünecek olursak, ben spor yaparken hedefim kas tonusumu geliştirmek.. bu durumda ne tür bir antrenman bilincinde olmalıyım? Kaslarımı gelişmeye itme amaclı besin desteği ve yine programlı beslenmeyle devammı yoksa yağ yakımımı hızlandıracak antrenman ve yine benzeri bir diet ile yapılan türden bir yola mı yönelmeliyim?
    Gün içerisinde abur cuburla pek işi olmayan birisiyim, tek kötü olay coca cola, ve tamamen hareketsizlik.. Açıkcası her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, sağlık çalışanıyım, iki üç farklı doçent ve uzman doktorlada görüştükten sonra hepten sarsıldım.. cünkü hiçbirinin dediği ötekini tutmuyor. Kimisi protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini, kimisi protein ve karbonhidrat almam gerektiğini ama ikisini karıştırmamam gerektiğini, kimiside bol protein az karbonhidrat, ve doğal olmak kaydıyla, (tereyağ tarzı ) yağ alımınada özen göstermem gerektiğini söylüyor.
    Kan değerlerim şaşırtıcı şekilde normal, kolestrolüm yok, şeker durumum yok, insulin direnç değerlerim gayet normal (hemoglobin a1c), Troid hormonları v.s. normal seviyelerde..
    Yapılacak en iyi şeylerden birisini yapayım ve bu işide bir çok şey gibi Techturkeye sorayım dedim..
    Şimdiden tecrübesini benimle paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sayfalarda biriside yazmış saatlerce yemek yemesemde yemek yiyesim gelmiyo zorla yiyorum 3 3.5 senedir aynı kilodayım 69 kiloyum 1.83 1.84 boyum var. doktora gittik herhangi bi sağlık sorunum yok , sizce iştah acıcı gibi bişey kullanmalı mıyım

OzanCELENK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar ses dalgasi ile bolgesel zayiflama olayi hakkinda ne diyorsunuz? Deneyen varsa + lari - leri nelerdir?
    if it ain't BOEING..I'm not going..!

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ilk mesajda belirtilen el arabası ve ameleler öğrneğinin kafama taktığı bir soruyu sormak istiyorum.. 135 kiloyum, 187 boyum var, yapılan hastane testinde vücudumda %38 oranında yağ bulunduğu söylendi, ama eksik ama fazla yada ne kadar dogru bilemiyorum. Eskiden spor yapardım, tabi burada bahsedildiği gibi kapsamlı bir düşünce tarzıyla değil, salona gider terler, bir iki saatimi harcar geri dönerdim, bir kaç kilo kaybettikten sonra bir şekilde heves v.s. durumlarından dolayı gitmemeye başlardı ve böyle devam eden döngüden ibaretti herşey.
    Merak ettiğim konuya gelince, besin desteği olarak düşünecek olursak, ben spor yaparken hedefim kas tonusumu geliştirmek.. bu durumda ne tür bir antrenman bilincinde olmalıyım? Kaslarımı gelişmeye itme amaclı besin desteği ve yine programlı beslenmeyle devammı yoksa yağ yakımımı hızlandıracak antrenman ve yine benzeri bir diet ile yapılan türden bir yola mı yönelmeliyim?
    Gün içerisinde abur cuburla pek işi olmayan birisiyim, tek kötü olay coca cola, ve tamamen hareketsizlik.. Açıkcası her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, sağlık çalışanıyım, iki üç farklı doçent ve uzman doktorlada görüştükten sonra hepten sarsıldım.. cünkü hiçbirinin dediği ötekini tutmuyor. Kimisi protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini, kimisi protein ve karbonhidrat almam gerektiğini ama ikisini karıştırmamam gerektiğini, kimiside bol protein az karbonhidrat, ve doğal olmak kaydıyla, (tereyağ tarzı ) yağ alımınada özen göstermem gerektiğini söylüyor.
    Kan değerlerim şaşırtıcı şekilde normal, kolestrolüm yok, şeker durumum yok, insulin direnç değerlerim gayet normal (hemoglobin a1c), Troid hormonları v.s. normal seviyelerde..
    Yapılacak en iyi şeylerden birisini yapayım ve bu işide bir çok şey gibi Techturkeye sorayım dedim..
    Şimdiden tecrübesini benimle paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.
    135 kg biri kesinlikle diyet yapmalı ve cardio ile kilo vermeli. bir seviyeden sonra ağırlık idmanına geçmelidir.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık kafam dahada karışık keşke bir tane protein tozu üreten firma olsa ne bu ya
    kafanın karşıcağı birşey yok

ne tarz bir çalışma şeklin var ? hacim mi ? kuruma/kilo verme mi ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    six pack için sabah kalkar kalkmaz aç karına çalışmak daha mı doğru?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafanın karşıcağı birşey yok

ne tarz bir çalışma şeklin var ? hacim mi ? kuruma/kilo verme mi ?
    Supplement konusuna kullana kullana hakim olucam inşallah
    Kuruma/kilo verme tarzında bir antremanım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Supplement konusuna kullana kullana hakim olucam inşallah
    Kuruma/kilo verme tarzında bir antremanım var
    o zaman temiz bir protein tozu kullanmalısın. yağ-şeker barındırmayan bir ürün.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OzanCELENK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ses dalgasi ile bolgesel zayiflama olayi hakkinda ne diyorsunuz? Deneyen varsa + lari - leri nelerdir?
    sanırım tago nickli abi denemişti. miniksler de araştırmıştı. eski konuyu okurken bahsi vardı baya.

bu arada bi aralar tatlandırıcı olmayan bi türk yapımı protein tozu vardı. 30gr da 29 gram protein olduğundan ve 900gr fiyatının 30 lira civarlarında olduğundan bahsediliyordu. akıbeti ne oldu onun? konuyu bitiremediğimden sorayım dedim
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım tago nickli abi denemişti. miniksler de araştırmıştı. eski konuyu okurken bahsi vardı baya.

bu arada bi aralar tatlandırıcı olmayan bi türk yapımı protein tozu vardı. 30gr da 29 gram protein olduğundan ve 900gr fiyatının 30 lira civarlarında olduğundan bahsediliyordu. akıbeti ne oldu onun? konuyu bitiremediğimden sorayım dedim
    genrise üretim devam. içerik düşürülmüş çünkü marka devredilmiş başka şahsa. fiyatlarda artmış.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    1.80 boy 54 kiloyum.

4-5 ay önce 1 ay boyunca 9 kilo karbonhidrat tozu kullandım spor yapmadan.

Toplamda 5 kilo aldırdı ama şuan aldığım kiloları tekrar verdim.Tartıda 60 kiloyu bir türlü göremedim.75 kilo olsam yeter,kendimi mutlu hissedicem.

Bana uygun program var mıdır,önerileriniz nelerdir,ayrıca spor şart'mı ?
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)