ben kullanıyorum idman yaptğım dönemlerde. aslında whey + bcaa da alınır idman öncesi.
ben alıyrm ondan sorıyım dedım:)
Weider amino 2200 kullanıp tecrübe eden varmı acaba aramızda suan amino asit olarak aminomax8000 kullanıyorum aradaki fiyat farkına değermi sizce yoksa balonmu weider bazılarının dediği gibi forumlarda hep olumlu yorumlar var ama genelde pek gerçekçi olmuyor kararsız kaldım oyüzden
Ben weiderin bcaa sını kullandım şuan multipower kullanıyorum ve hakikaten weider iyiymiş diyorum. Ama bu ürünü nasıldır bilemem.
Bu arada Musclepharm'ın yeni Arnold serisinden kullanan varmı ? Creatinini aldım bugün bakalım nasıl.
bahçeşehir mgm club'u önerirmisiniz?
5x5 sistemini uygulayan varmı ?
max-ot sistemine az buçuk benziyor. max ot uyguladığımda getirisi çok olmuştu.
5x5 sisteminde durum nasıl olur acaba
20 gün antremansız kaldım 2 gün önce antrenma yaptım yav bu nasıl nankör bir spordur asen onu bir bırakırsan o seni 5 bırakıyor
Mgmde spor yapıyorum ben iş çıkış vakitlerindeki yoğunluk biraz bunaltıcı olabilir birde şuan çok bilgili hocalar yok iyi kötü antrenman programından biraz anlıyorsan kendin ayarlarsın sorun olmaz
Bu ürünler arasında kararsızım hangisini tavsiye edersiniz
Multipower Amino Mega Shot 20 Ampul | Supplementler.com
Weider Premium Amino Liquid 20 Ampul | Supplementler.com
Weider Amino Liquid Mega Forte 20 Ampul | Supplementler.com
Multipower Super Amino Liquid 20 Ampul | Supplementler.com
Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 Ml | Supplementler.com
Macfit ankmall fiyatları artırmış tamda yarın kayıt olcaktm ya :(
2 haftadır hatunla kavgalıyım kafaya takıyorum baya stres sinir derken spordan 1gr verim alamıyorum. Nankörlükte üstüne tanımam bu sporun