...........................
IN BOOST WE TRUST
Alper yillardir spor yapiyordur helal olsun diyorum.ama sunu soylemek istiyorum hayatimda doping almadim ve bu sporda 18 madalyam var 1994-2002 yillari.suanda bir *** yapamam cunku tıp cok ilerledi.millet inanilmaz seyler yapiyor
Yani benim kollarim soğuk 44 ise alperin fit iken 52 dir demesi bana helal olsun dedittiriyor.ve inanın gormek isterdim.arkadaslarinda sasirmasi doğaldir benim gibi...
IN BOOST WE TRUST
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
aaaaaaa twins
iddiaları görelim beylersimdi buluşup görüşelim birde martta en son mayıs ayında ak döt kara döt çıksın ortaya
![]()
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Arkadaşlar ipnelikte son noktasınız o yüzden korkuyorum
Ama yazan herkes resim ile bugün itibari ile before-after yapacaksa bende varım diyorum
Yalnız gençlik yıllarının resmi olmasın, bugünle başlayalım. Foto-video paylaşmayanda ahkam yapmasın bundan böle ne dionuz? Alper lafım sana değil aman ha üzerine alınma.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benimde bicepsim 162kg ken 55 cm di ama sırf yagdı
62kg verdim bicepslerim 38 cm oldu
5 senedir bu sporu yapıyorum
bicepslerim oldu 46 cm oda 125 kg iken yaglı kurusam 43 cm olur
yani karşında 62 kg vermiş bir insan var hemde cok iyi beslenerek cok iyi diman yaparak Hocamda Orhandı git sen onunla konuş amk gelmiş bana yalan yalan konuşuyorsun senin yapamadıklarını ben zaten yaptım başardım yaşadım
şimdi sana sadece gülüyoruz kardeşim
![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
Kolunuz küçük olabilir bu bir eziklik değilki
Büyük olunca ne oluyor yağlı şişman bir pisliksin işte
yok ben böyle seviyorum yok bilmemne ya hadi bir git
herkes kuru hatları belirgin olmak ister ama yapamıyorsan yapanada saygı duyucaksın
neymiş 55 cm kolu varmış define olsa 3cm hacim kaybedermiş sana kim anlatıyo kardeşim bunları kim kandırıyor seni bana bunu anlat sen
hem naturel olucaksın hem kurucaksın hemde 3cm ölçü kaybediceksin soyunma odasında çıplakmı yakalandın sen ?
insanları salak yerine koyma sen 49cm biceps nedir bilmiyorsun galiba
senin bikere musabık şekilde kuruman için 100 kg olman lazım kaybediceğin ölçüyü hiç tecrübe etmediğin için bilmiyorsun ne olcagını sallıyorsun sadece
sen bir kilo ver önce şu yaglı şişman pislik halinden kurtul ondan sonra büyümenin çaresine bakarsın
30 senedir naturel bu sporu yapan adam var kolu 46 cm yaglı halde ama adamın baklavalar belirgin ancak o adam diyebilir ben dfinasyonda 3cm hacim kaybederim diye
merak eden olursa belki tanıyanınızda çıkar can sevil adı facebookta aratın bakın adamın vucuduna 200kg bench yapıyo hergün bir kavanoz nutella yiyo adam
Call for prayer
Instagram hesabımız
Hadi gelin bekliyorum))
Konu Caesar tarafından (28-11-2017 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
Herkesin yüzü burda şuan forumda efsane olan kişiler belli. Son formlarını bildiğim için serkan abi ve göki diyorum. 2 side süper vücuda sahipler. Devamında ateş, kakus bunlar genç nesil, çok iyi olucaklar. Hilmi bendenahmet yakında çok iyi olucak eminim. Olgar abi ve metin abi daha yeni ve hızlı. Onlarında zamanı var daha. Melih abi, yaşar abi kendini kanıtlamışlar zaten. Kendimi sıraya bile koymuyorum.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
kendilerinin ölüsü 46 gelir. tabi ikinci kez diyetteyim hayatımda nekadar küçülürüm bilmiyorum ama büyüme hedefliyorum normalde ztn idmanlı zmnlarımda 48 leri görmüşlüğüm var. artık temiz bişey çıksın istiyorum ortaya
buda 5 ay üzerine gecen ayki halim hamam sefasıgeçmiştede resmim yok arkadaş nasıl bi adammışız yaa
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
45 cm canli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)