çivi çiviyi söker
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
melih narkoz alkolden daha kalıcıdır ve etkisi daha yüksektir. O nedenle vücuduna biraz zaman tanı. Hafif ağırlıklarla yormadan zorlamadan çalış belli bir süre. Haftaya geçmiş olur etkisi.
IN BOOST WE TRUST
Arkadaşlar HGH ve insülin kürü yapan var mı? Ürün tedarikçilerinin söyledikleri beni tatmin etmiyor, sonuçta sağlık bu, trde bu konuda doktora danışsak azar işitiyoruz zaten, var mı bu konu hakkında detaylı bilgisi olan..
Günlük kaç iu alınır, kür boyunca nelere dikkat edilir düzenli olarak hangi testler yaptırılır vs..
Anıl Atabey
@siR, Bu konuları konuşmak yasaklandı artık.[/QUOTE]
Abi ilk postta TC sınırları içerisinde yasak olan herşey burada da yasak kısaca. diye bir ibare var, bu söylediğim ürünler eczanede satışı olan ürünler, konuşulmasının yasaklanması enteresan olmuş.
Anıl Atabey
Abi ilk postta TC sınırları içerisinde yasak olan herşey burada da yasak kısaca. diye bir ibare var, bu söylediğim ürünler eczanede satışı olan ürünler, konuşulmasının yasaklanması enteresan olmuş.[/QUOTE]
Yasal olan bir sürü şey var onların isimlerini yazmayım, anlayan anladı bileOnlar da yasak.
GH konuşabilirsiniz GH nin bir yasak sınırlaması yok. Roidleri konuşmak yasak. Anabolik roidler ve diğer türevleri birbirine karıştırmayın. Eczanede yasal olarak satılan herşeyi burada tartışmak serbest ilk mesajda yazdık zaten.
Yeni Omuz ve biceps programı yaptım kendime, 1 ay kadar deneyeceğim bakalım iyi gelecek mi ?
Sağ bicepsimde bir ağrı var iç tarafta bir türlü geçmiyor o yüzden biceps tekrarları az tutuyorum, üşengeçlikten doktora da gösteremedim bir türlü.
Seated Barbell Military Press 4x12
Standing Alternating Dumbbell Press 4x12
Car Drivers 3x max
One-Arm Side Laterals 4x12
Wide-Grip Standing Barbell Curl 3x8
Incline Hammer Curls 3x8
Zottman Curl 3x8
ya hacı hemen olume goturur falan dıye mılletı korkutma. ıyı bırsey degıl tamam ama ınsulının cesıtlerı var.
3 tıp ınsulın ıgne cesıdı satılmakta.
anında etkı eden
8-10 saat etkılı
24 saat etkılı
bunun tehlıkelı olanı ve pankreas ı (eger saglıklıysanız) bozan ınsulın dırencınızı 0 a ındıren anında etkı edenı.
ben onu da denedım ve bıraktım. cunku dıyet yaparken kullanmak ımkansız. mınımum dozaj bıle sankı 3 gun yemek yememıssınız hıssı uyandırıo ve enjeksıyondan 5 dk sonra yapıyor bunu.
solostar ın quick enjektelerı var. yedıgınız karbonhıdrat ve seker degerıne kılonuza gore ayarlayıp enjekte edıyorsunuz. 8-10 saatlık olanını kullandım ben.
ınsulın kullanmanın GH kurunde amacı seker sevıyesını vucutta mınımum tutmak.
dıyet ın amacı da bu degıl mı ?
zaten dıyette 0 seker (meyve dahıl) almıyoruz yanı vucutta sekerı 0 lıyoruz. gerıye kalan alınan karbonhıdratın sekere donusmesı. bunun ıcınde vucuda haddınden fazla karbonhıdrat yuklemek gerekır. dıyet donemınde bunun tam tersı zaten karbonhıdrat mınımum sevıyede.
yanı ben de yaptıgım hatanın farkına varıp 2 hafta sonra ınsulını bıraktım.
ve dıaformın kullanmaya basladım. dıaformın alınan karbonhıdratı ınsulın sevıyesını dengeleyerek kaslara tasımaya yardımcı oluyor. bosuna ınsulın yapıp dengeyı bozmaya gerek yok.
HGH yapıcaksan ınsulın yerıne dıaformın kullanabılırsın kı dıaformını HGH yapmayıp bulk donemı herseyı tuketenler de genelde kullanıyor.
Allah korusun pankreas ın bozulması omur boyu ınsulıne baglı kılar.
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)