User Tag List

Sayfa 202/326 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.820 ile 3.838 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ya neden geçireyim. ben sadece her supplementi, yüksek oranlarda dahi kullansanızda hayvan olamazsınız dedim senle ilgili kısmında. yoksa dediklerinde faydalı şeyler var yani.

geri kalan yazılar zaten sana değildi
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salondaki bütün aletleri birden yapmanın bi sakıncası var mı acaba zorlamadan teşekkür ediyorum

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onatım hoşgeldin, nerelerdesin sen Geldin mi askerden? Beni saymamışın, çok bozuldum
    Laf açılmışken 21 senedir bilfiil bu sporu yapıyorum, bir gün bile off ya bugun spor var demedim, spor yaptığım günler hiç şaşmaz, idmanı asla ekmem, beslenmeme çok dikkat ederim, işim gereği hayatım düzenli (uyku, öğün saatleri, yediklerim, idman saatleri, vs.). 12 yaşımdan beri spor yapıyorum, en fazla 2-3 ay ara vermişimdir geçmişte (evlilik, çocuk sahibi olmak vs. sebeplerle), hiç birsey yapamasam evde şınav, mekik, barfiks, tek bacak squat gibi hareketlerle idare ettim. Kısaca bu işi hayat tarzım haline getirdim, Allah sağlık verirse ömür boyu yapmak istiyorum. Üç ay yapayım, şekle gireyim mantığıyla hiç başmasın kimse.
    Beslenme ve dinlenme yoksa bu spor da olmasın diyorum. Gerçekten birşeyler başarmak isteyen arkadaşlar iyi araştırsın, gözlemci olsun, herşeyden önce kendi vücutlarını tanısınlar. Kimse sizin vücudunuzu sizden daha iyi tanıyamaz, dünya şampiyonu badici abilerimiz bile ... , bu dediğime kulak verin. Yoksa şu markanın şusunu kullanayım mı nasıl olur diyen insanlar, onlara da yok bu markanın busunu kullan süper oluyor diyen, bu şekilde yazılıp çizilen abuk muhabbetler devam eder durur. Anlatım bozukluğu olduysa kusura bakmayın, hızlı yazdım, uyku vakti geldi, yarım kilo yoğurt yer (kazein proteini) yatarım birazdan İyi geceler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulent abicim geldim cok sukur askerden. Idman rutinini oturtmakla ugrasiyorum. ***** askerlik gibi bi evreden sonra zor oluyor. Abicim yukarda saydigim isimlerle hergun gorusuyorum da o yuzden saydim. Yanlis anlasilma olmasin, uzulurum valla. Hatta ateside saymamisim. Okuyunca sover simdi.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulent abicim geldim cok sukur askerden. Idman rutinini oturtmakla ugrasiyorum. ***** askerlik gibi bi evreden sonra zor oluyor. Abicim yukarda saydigim isimlerle hergun gorusuyorum da o yuzden saydim. Yanlis anlasilma olmasin, uzulurum valla. Hatta ateside saymamisim. Okuyunca sover simdi.
    Yok Onatım ya takılıyorum, senin insanlığın yeter
    Altyapı olduğu için çabuk toparlarsın, zaten beslenme olsun, idman rutini olsun bilmediğin şeyler değil, halledersin en kısa sürede.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 sene ciddi bir sure merak ettim ciddi zaman
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 sene ciddi bir sure merak ettim ciddi zaman
    Üstat selam, Allah sağlık verirse ömür boyu yapmak istiyorum bu sporu. Bizim salonda 60 üzeri bir kaç abimiz var, hala sıkılar maşallah, hedefim onlar gibi devam etmek. Resim çekip yayınlamayı hiç sevmem. Dilersen Çarşamba günü salonda foto çekilip sana yollayabilirim, hem bilgi alışverişi yaparız, hem eksiklerimi söylersin dışardıdan gören birisi olarak. Çarşamba bacak ve sırt idmanım var (en ağır günüm, dolayısıyla en iyi beslendiğim gün), idman sırasında resim çeker atarım sana.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memnun olurim kardesim hem benle ayni yastasin sevinirim imzamda telim var ordan wassuptan yazisiriz
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün yulaflı omleti deneyeyim dedim,
    Tarif: 4 yumurta 2 si tam 2 sinin beyazı, 5 yemek kaşığı lor peyniri, 3 yemek kaşığı eti lifalif yulaf ezmesi, 1 fincan süt
    Karıştırdım pişirdim tavanın yarısını yedim kesildim dahada yemem 1 kase lifalif dolduracak kadar süt yeter öyle takılacağım artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler ben bi tane yumurtayı bile zor yiyiorum siz nasıl 3 4 tanesini yiyebiliyosunuz hele cıvık oldumu ağzıma süremiyorum yulaf ve Lor peynirine mi abanayım ne yapıyım?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler ben bi tane yumurtayı bile zor yiyiorum siz nasıl 3 4 tanesini yiyebiliyosunuz hele cıvık oldumu ağzıma süremiyorum yulaf ve Lor peynirine mi abanayım ne yapıyım?
    Spor sabah 3-4 tane yiyorum sarılarını kızıma veriyorum o yiyor, geçen spordan sonra bir kase loru yoğurtla karıştırıp yedim oda farklı bir lezzet oldu ama yulafı artkı sabahları ve saat 17:00 de sütle yerim omlet yapmam

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben menemen yapıorum haşlanmış oldumu yenmiyo sürekli

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler bir yardim edin.. Omuzlarim gecirdigim bir sakatlik yuzunden geri kaldi, dogru durust antrenman yapamadim. Simdi de duzgun bir rutin oturtamiyorum. Yine sakatlanacagim diye bazi hareketleri agir basmaya cekiniyorum hafif calisinca da hic birsey hissetmiyorum. Mesela shoulder presste ciddi agir girerken side lateraldan cekiniyorum..
    Omuz olayini bir turlu duzene sokamadim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 kilo almisim acil eski formuma donmem spora baslamam gerek vakit bulamiyorum birturlu

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memnun olurim kardesim hem benle ayni yastasin sevinirim imzamda telim var ordan wassuptan yazisiriz
    Tamamdır hocam, anlaştık, çektirdiğim ilk zaman (Çarşamba) sana yollayacağım.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onat abi bu konuyu güncell tutanların kaçı hala bu spora devam ediyor veya yaşam standartı yaptı ? Bende eski vg cilerdedim 5 yıllık geçmişim var hiç yoktansa az çok bilgim var bodyforum.tr dede modum fakat inanın bir çoğu sporu bıraktı eski kulağı kesiklerde ilgilenmek istemiyor ama sunu unutmayalım ki bu topic ve bundan önceki binküsür sayfalık vg topiğinde binlerce kez protein tozu, bulk def. ,Pre work.ler konuşuldu.
    Herkes devam ediyor kardeşim;

ben kendi adıma konusayım, konuya ne zaman girsem hep supp. soruluyor öhhh geldi, ben ilk vg konusunda 600 sayfa okudum, okul hayatımda o kadar sayfa okumadım, evet sorular sorulacak ama aynı şeyler 2 sayfada bir sorulmaz. adam beslenmesine dikkat etmez, sabır göstermez, iki dambıl kaldırınca ben oldum der akıl vermeye kalkar. bugun bana ne yapmalıyım diyeni bir bilene yönlendiririm, bu sporda egonu bir kenara bırakmazsan bir yol olmaz. ben ve diğer arkadaşlar olsun o yüzden yazmayız, nasılsa özelden sürekli konusuyoruz bilgi alışverişi devam ediyor. bi stlegal cem abi yok aramızda alim mi abi gruba çıkmak yok ama ses kayıtlarını özledik ahuahuaha

onat agzıma tatlı sürmüyorum lan, 90 ı buldugumda noslıcam hedef sabit kg 95 kg
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes devam ediyor kardeşim;

ben kendi adıma konusayım, konuya ne zaman girsem hep supp. soruluyor öhhh geldi, ben ilk vg konusunda 600 sayfa okudum, okul hayatımda o kadar sayfa okumadım, evet sorular sorulacak ama aynı şeyler 2 sayfada bir sorulmaz. adam beslenmesine dikkat etmez, sabır göstermez, iki dambıl kaldırınca ben oldum der akıl vermeye kalkar. bugun bana ne yapmalıyım diyeni bir bilene yönlendiririm, bu sporda egonu bir kenara bırakmazsan bir yol olmaz. ben ve diğer arkadaşlar olsun o yüzden yazmayız, nasılsa özelden sürekli konusuyoruz bilgi alışverişi devam ediyor. bi stlegal cem abi yok aramızda alim mi abi gruba çıkmak yok ama ses kayıtlarını özledik ahuahuaha

onat agzıma tatlı sürmüyorum lan, 90 ı buldugumda noslıcam hedef sabit kg 95 kg
    eski tatlı performansın yok zaten farkındayım adın çıkacağına canın çıksın derler ya seni herkes baklava yiyerek define olan abi olarak hatırlicaklar

bu arada sanırım bende önümüzdeki hafta nosa başlıyorum. eğer burda yazanları değerlendirirsek, vg de en deli nosu ben yapıyor olcam, inş ölmem
    schumi
    dr.46
    iron tyson

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayvitamin den alış-veriş yapan var mıdır güvenilir mi?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gıdıp bagdat caddesınde ki magazasından aldım bı sorun cıkmadı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)