yok ya neden geçireyim. ben sadece her supplementi, yüksek oranlarda dahi kullansanızda hayvan olamazsınız dedim senle ilgili kısmında. yoksa dediklerinde faydalı şeyler var yani.
geri kalan yazılar zaten sana değildi :)
yok ya neden geçireyim. ben sadece her supplementi, yüksek oranlarda dahi kullansanızda hayvan olamazsınız dedim senle ilgili kısmında. yoksa dediklerinde faydalı şeyler var yani.
geri kalan yazılar zaten sana değildi :)
salondaki bütün aletleri birden yapmanın bi sakıncası var mı acaba zorlamadan teşekkür ediyorum
Onatım hoşgeldin, nerelerdesin sen :) Geldin mi askerden? Beni saymamışın, çok bozuldum :)
Laf açılmışken 21 senedir bilfiil bu sporu yapıyorum, bir gün bile off ya bugun spor var demedim, spor yaptığım günler hiç şaşmaz, idmanı asla ekmem, beslenmeme çok dikkat ederim, işim gereği hayatım düzenli (uyku, öğün saatleri, yediklerim, idman saatleri, vs.). 12 yaşımdan beri spor yapıyorum, en fazla 2-3 ay ara vermişimdir geçmişte (evlilik, çocuk sahibi olmak vs. sebeplerle), hiç birsey yapamasam evde şınav, mekik, barfiks, tek bacak squat gibi hareketlerle idare ettim. Kısaca bu işi hayat tarzım haline getirdim, Allah sağlık verirse ömür boyu yapmak istiyorum. Üç ay yapayım, şekle gireyim mantığıyla hiç başmasın kimse.
Beslenme ve dinlenme yoksa bu spor da olmasın diyorum. Gerçekten birşeyler başarmak isteyen arkadaşlar iyi araştırsın, gözlemci olsun, herşeyden önce kendi vücutlarını tanısınlar. Kimse sizin vücudunuzu sizden daha iyi tanıyamaz, dünya şampiyonu badici abilerimiz bile ... :), bu dediğime kulak verin. Yoksa şu markanın şusunu kullanayım mı nasıl olur diyen insanlar, onlara da yok bu markanın busunu kullan süper oluyor diyen, bu şekilde yazılıp çizilen abuk muhabbetler devam eder durur. Anlatım bozukluğu olduysa kusura bakmayın, hızlı yazdım, uyku vakti geldi, yarım kilo yoğurt yer (kazein proteini) yatarım birazdan :) İyi geceler.
Bulent abicim geldim cok sukur askerden. Idman rutinini oturtmakla ugrasiyorum. ***** askerlik gibi bi evreden sonra zor oluyor. Abicim yukarda saydigim isimlerle hergun gorusuyorum da o yuzden saydim. Yanlis anlasilma olmasin, uzulurum valla. Hatta ateside saymamisim. Okuyunca sover simdi.
21 sene ciddi bir sure merak ettim ciddi zaman
Üstat selam, Allah sağlık verirse ömür boyu yapmak istiyorum bu sporu. Bizim salonda 60 üzeri bir kaç abimiz var, hala sıkılar maşallah, hedefim onlar gibi devam etmek. Resim çekip yayınlamayı hiç sevmem. Dilersen Çarşamba günü salonda foto çekilip sana yollayabilirim, hem bilgi alışverişi yaparız, hem eksiklerimi söylersin dışardıdan gören birisi olarak. Çarşamba bacak ve sırt idmanım var (en ağır günüm, dolayısıyla en iyi beslendiğim gün), idman sırasında resim çeker atarım sana.
Memnun olurim kardesim hem benle ayni yastasin sevinirim imzamda telim var ordan wassuptan yazisiriz :)
Bugün yulaflı omleti deneyeyim dedim,
Tarif: 4 yumurta 2 si tam 2 sinin beyazı, 5 yemek kaşığı lor peyniri, 3 yemek kaşığı eti lifalif yulaf ezmesi, 1 fincan süt
Karıştırdım pişirdim tavanın yarısını yedim kesildim dahada yemem :D 1 kase lifalif dolduracak kadar süt yeter öyle takılacağım artık.
Beyler ben bi tane yumurtayı bile zor yiyiorum siz nasıl 3 4 tanesini yiyebiliyosunuz hele cıvık oldumu ağzıma süremiyorum yulaf ve Lor peynirine mi abanayım ne yapıyım?
Abiler bir yardim edin.. Omuzlarim gecirdigim bir sakatlik yuzunden geri kaldi, dogru durust antrenman yapamadim. Simdi de duzgun bir rutin oturtamiyorum. Yine sakatlanacagim diye bazi hareketleri agir basmaya cekiniyorum hafif calisinca da hic birsey hissetmiyorum. Mesela shoulder presste ciddi agir girerken side lateraldan cekiniyorum..
Omuz olayini bir turlu duzene sokamadim :(
14 kilo almisim acil eski formuma donmem spora baslamam gerek vakit bulamiyorum birturlu
Herkes devam ediyor kardeşim;
ben kendi adıma konusayım, konuya ne zaman girsem hep supp. soruluyor öhhh geldi, ben ilk vg konusunda 600 sayfa okudum, okul hayatımda o kadar sayfa okumadım, evet sorular sorulacak ama aynı şeyler 2 sayfada bir sorulmaz. adam beslenmesine dikkat etmez, sabır göstermez, iki dambıl kaldırınca ben oldum der akıl vermeye kalkar. bugun bana ne yapmalıyım diyeni bir bilene yönlendiririm, bu sporda egonu bir kenara bırakmazsan bir yol olmaz. ben ve diğer arkadaşlar olsun o yüzden yazmayız, nasılsa özelden sürekli konusuyoruz bilgi alışverişi devam ediyor. bi stlegal cem abi yok aramızda :D alim mi abi gruba çıkmak yok ama ses kayıtlarını özledik ahuahuaha
onat agzıma tatlı sürmüyorum lan, 90 ı buldugumda noslıcam hedef sabit kg 95 kg
eski tatlı performansın yok zaten farkındayım :D adın çıkacağına canın çıksın derler ya seni herkes baklava yiyerek define olan abi olarak hatırlicaklar :D
bu arada sanırım bende önümüzdeki hafta nosa başlıyorum. eğer burda yazanları değerlendirirsek, vg de en deli nosu ben yapıyor olcam, inş ölmem :D :D
bayvitamin den alış-veriş yapan var mıdır güvenilir mi?
ben gıdıp bagdat caddesınde ki magazasından aldım bı sorun cıkmadı.