Cla yemeklerle alabilirsin l carnitin antreman oncesi...
Onerir misiniz ?
Dymatize Iso 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Tozu 2275 Gr - Dymatize
Gecen gun amix mass ter bitti sonlara dogru etkisi hic olmamisti
şuana kadar üretilmiş hiçbir supplement e 280 tl para vermem. nolucakmış arnold mı yapıcakmış ? 280 tl nedir ya. iyice boku çıktı bu işin.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
abilerim kolu dahada hacimlendirmek için yüksek kg az tekrar dı dimi ? haftada bir biceps farklı bi gündede trıceps çalışıcam . inş bi ilerleme sağlarım.
4-5 gün oldu diyetede başlayalıbisiklete binmek dışında kardiyo yapmıyorum sadece diyet. bakalım hazirana kadar kaç kilo verebilicem
95-96 kiloyum şuan .
Ben Optimum Whey kullanıyorum tavsiye ederim f/p olarak güzel.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Hic bir.protein tozu yemegin yerini tutmaz yemek yiyin bisuna cop
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
spordan 45 dk önce kahve + bebe asprini yazan bir sayfa var bunun aslı var mı ne işe yarar kahve nescafe mi türk kahvesi mi![]()
kahveyi nescafe diye biliyorum belki israil'in oyunuda olabilir. Kahve sinirleri uyarıyordu ama belli bir süre sonra sürekli kullanımda bağışıklılık kazanıyorsunuz. Bebe aspirini kanı sulandırıyor, kasıda kan yoluyla beslediğimizi düşünürsek akışkanlık artar çok mantıklı geldi bana.
TR - B13
Kahvedense yeşil çayla limon bence daha çok işe yarıyor,dilerseniz deneyin.Birde Ankara'da xfit spor salonu nasıldır bilen var mı ? Batıkent'te açılmış gitmeyi düşünüyorum.
nitrotech alınır oda çok ihtiyaç varsa yani protein tozunda.
kahve dediği nescafe. gerçekçiliğide var. + asprin güzeldirbi efe değil ama iş görür.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
n11'i takip etmekte fayda var. 2 tane alındığında 160 civarına optimum alınabiliyor. Fiyatlar dolar dolayısı ile uçtu gitti ancak son tüketimine 5-6 ay kalan tozlar daha uygun fiyatlı bulunabiliyor.
Amerikadan alınabilecek protein tozu ne alabiliriz? buna ek olarak yanında kullanabileceğimiz ekstra takviyeler ne olabilir
kahve dedikleri kesinlikle nescafe 3ü 1 arada falan değil.nescafeler kahve mahsulunun en kalitesiz yerinden yapılır.
Filtre kahve,espresso,cappucino veya türk kahvesi olmalı içerisindeki kafeinden dolayı antrenman öncesi alındığında performansı ve dayanıklılığı artırır aynı zamanda metabolizmayı hızlandırır.
Weider aldırmanı tavsiye ederim.optimum,nitrotech ve weider 3 unude kullandım weider en etkilisi diyebilirim ama bu protein tozları arasında uçurum yok ve mucize değiller.beslenme,antrenman ve dinlenmenin hakkını verirsen o zaman markaya çok takılmadan hepsinin etkisini görebilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)