aynı sıkıntı bende de var sizin seviyeyi sevmiyorum ama tutuğu zaman bacağıma iniyo yürüyemiyorum salonda yerden ağırlık alcağım zaman kemerleri kullanıyorum iyice sıkarak ve belimi zorlamadan eğildiğim zaman deadlift bile yapabiliyorum sıkça kemer kullanmaya çalışın
ertekin abi idolümsün![]()
merhaba yeni başlıyorum yeme içme konusunda yardımcı olabilirmisiniz? tesekkürler.
Severmisin alev saçan arabayı ?
Bel kaslarını güçlendirmek için olan hareketler tehlikeli olanlar belfıtığı konusunda o yüzden beliniz ağırmadan şunları yapabilirsiniz diyemem ben hareketleri yazim siz bakıp karar verin ama ne olursa olsun ters mekik yapmayın ben her defasında orda bırakıyorum belimi deadlift,Tbar,ters mekik,dambılla öne eğilerek yana açma bir zararını görmedim ama olsun,oturarak karın mekiği bacak bu hareketlere bakıp bir program çıkarabilirsiniz sakatlamayan![]()
Selam vücut geliştirmeyle ilgilenen kişilere bir kaç sorum var set set omuz ve kol çalışıyorum daha iyi ilerleme alırsam şekillensin diye göğüsde çalışıcam ama size sorum boyum 1.72 kilo 59 yaş 15 uzama dönemindeyim dumbell ile çalışırken 8 kg geçmiyorum kemiklerim sertleşmesin diye tavsiyeleriniz nelerdir? Kas yapmak için 2-3 kilo almalımıyım teşekkürler..
Yüzmeyle pek aram olmadı iyi yüzemem geliştirmek için okul başladıktan sonra haftasonları gitmeyi düşünürüm evet ama dediğim gibi sorduğum sorulara cevap almam gerek gelişmemi etkiliyecek bir sıkıntı yoksa şimdiden fitnessa devam edip altyapı kurmak istiyorum
ramazan bitti daha yeni spora aşlıyorum. ***** hamlık sıkıntımız yine baş gösteriyor. Şu hamlık kısımını en az ağrı ve kısa süredeatlatmak için önereceğiniz tavsiyelere açıığım![]()
S.a arkadaslar biraz zayıflama birazda body building tarzı spor yapmaya başladım. Diyet tavsiye edebilecek olan var mı ?
Estafurllah yanlış anlıcak bir şey yok ileri derecede bel fıttığım var ve arkadaşda da aynı sorun varmış ters mekiği tavsiye etmememin sebebi yere egilip fazla yukarı çıkmadan kalkmak ve buda bele fazlasıyla baskı yaptığı için 1 kere olmasada 2 incisinde sorun yaşatıyo onun dışında bel fıtığı olmasa çok etkili bir hareket ve gayet faydalı yapmak istiyorum ama canımı yakıyo bu yüzden arkadaşda kendini riske atmasın diye zorlamamasından dedim
Belime kemer takmamın sebebi ise kemeri iyice sıktığım zaman sert yüzeyi belime düz şekilde baskı uyguluyo ve bu sebeple yerden ağırlık alırken belime zarar verecek bir hareket yapmamış oluyorum.
Ters mekiği belfıtığı sorununuz yoksa eğer yapmanızı tavsiye ederim gerçekten faydalı![]()
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)