Bizim buralarda salon olarak xfit var bir tek sağolsun o tüy siklet hocaları spordan soğuttu beni. Aramızda başarılı spor geçmişi bir abimiz varsa proğram konusunda yardımını rica edeceğim.
Bizim buralarda salon olarak xfit var bir tek sağolsun o tüy siklet hocaları spordan soğuttu beni. Aramızda başarılı spor geçmişi bir abimiz varsa proğram konusunda yardımını rica edeceğim.
Kışın 98 kiloya kadar çıkmıştım . Yazın başında ise 95 civarlarındaydım . Haziran ayında yavaştan dikkat etmeye başladım son 2 aydır diyet spor(evde) şeklinde devam ediyorum . Şuan 83 kiloyum 10 gündür falan bu kilodayım . 3 aydan daha az bi sürede 12 kilo verdim kısacası . Dün akşam hamburger yedim pişman oldum sonra.o derece dikkat ediyorum isteyince emek harcayinca oluyomuş .
bende genelin aksine kilo almam lazım ama nasıl olucak bilmiyorum
65 kg bir türlü geçemiyorum boyuma oranla zayıfım
Senin işin kolay kardeşim
Weight Gainer lara dayanacaksın.1 litre sütün içine 3-4 ölçek koyup üzerine 5 yumurta beyazı tatlandırıcı olarak da reçel koyup mixerde karıştır. Min 2000-2250kcal enerji var bunu hergün içip normal evdeki yemeklerden yersin ayda ort 7-8kg alırsın.denenmiştir ;-)
Olmadı hiç upraşma hergün 1 paket kaju Ye
100gr da ort 650kcal var ort paketler 150gr yanı 1000kcal
bunu hergün yersen ki tadı bence çok güzel ayda 3-4 kg net yağ yaparsın :-) 2 ay sonra sorun kalmaz
Bu devirde gıda belki de insanlık tarihi boyunca hiç olmadığı kadar bol ve ucuz o yüzden n kilo almak değil de almamak çok zor
Kilo almak isteyenler direk gainer'a abansin.1 ay sonra tartiya ciktiginizda goreceksiniz etkisini
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Abi kullandım muscletech mass gainer 58kg den 62'ye zar zor çıkarmıştı ben gainerlara güvenmiyorum. Yememde fena sayılmazdı makarna pirinç yulaf ezmesi ağırlıklı beslenmiştim ama aldığım 2 ay içerisinde 4kg! Nasıl bir anatomim varsa hacimlenemiyorum kilo alamıyorum tüy siklet gibi gezmekten bıktım. 1.76 boy var kilo 57 58, spor yapınca 61 62 max oluyor. Acil önerilere ihtiyacım var![]()
![]()
Gainer falan hikaye panpa , sabah kalk 1 porsiyon protein tozu iç 5 yumurta ya 8 gibi tabi. 2 saat sonra 500 gram patetes haşlaması , saat 12 de 250 gram tavuk 200 gram makarna , saat 3 gibi tekrar 500 gram patetes haşlaması 6 da makarna yada pilav , spora git gelincede tavuk yersin 250 gram falan. Ben böyle besleniyorum . Karbonhidrat günlük 500 gram protein 250 gram şeklinde.
Yemezsen kilo alamazsın. BEN YİYORUM AMA KİLO ALAMIYORUM diyen herkesin bir oturuşta bir jumbo pizza yiyip geriye kalan 23 saat aç kaldığına şahit oldum.
Reis mr.olympia'ya filan mı hazırlanıyorsun?![]()
Gainerlara bende güvenmiyorum zaten 220tl havaya gitmişti zamanında. Yemek istesem bile yiyemem bu kadar besini miğdem almaz hadi alsa bile günde 3 kere lavabo ihtiyacı görmem gerekir. Aşırı fazla bu yemek proğramı ağır gelir bana patatesleri çıkarıp farklı besinleri eklesek nasıl olur?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)