cari açık cartlaya dursun bizimkiler de bunlar yiyio ama iş yapıyo desinler yediklerinin yanında bu yaptıkları iş kulak çöpü kadardır akp den sonra gelen parti tam bir göçük alacak ekonomik anlamda nası toplayacak bu ülkeyi Allah bilir
cari açık cartlaya dursun bizimkiler de bunlar yiyio ama iş yapıyo desinler yediklerinin yanında bu yaptıkları iş kulak çöpü kadardır akp den sonra gelen parti tam bir göçük alacak ekonomik anlamda nası toplayacak bu ülkeyi Allah bilir
bu proje hakkında bu kadar konuşanlar merak ediyorum 2015 de avrasya tüneli açılıcak oda suyun altından kazlıçeşme ile göztepeyi bağlıycak bu tünelde araba tüneli olucak..
motorsiklet ve kamyon ve kamyonetler kullanamıycak avrasya tünelini sadece araba ve minübüsler fiyatıda 5 dolar gibi bir şey olucak..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kartal kadıkoy metrosunda marmararay acıldıgından beri sıkıntı var bı metro dusunun her durakda bır dk falan beklıyor mınıbus gıbı... İş saati diye bana mı denk geldı ıkı uc gundr yoksa hep mı boyle..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
allahtan pet şişe koymuşlar !!
Abi öyle deme adamlar bol mineralli su diye satacaklardır belkilaz mühendis esprisi dönüyorduda inanmıyordum harbiden bizimkilerde bir gram akıl yok ya.. işi yapan japonlar henüz kullanıma hazır değil derken, bizimkilerin olsun seçimlerden önce açılmalı mantığına hastayım.. Para oy çokomel üçgeni..
ig: erayender
dün sabah bindim en son 45 dk da gıdınce içime bi kurt düştü... Yarın bi aksilik olmazsa eski sistem vapura dönücem... Görüntü cok inandırıcı değil ama yine bi güvensizlik oldu.
İnsan hayatı bu kadar ucuz ; Pamukova tren kazası - Vikipedi
Belki asparagas belki değil marmaray haberi, ama bu ülkede insan hayatı kesinlikle ucuz.Hele ayaklardaysan, baş olmazsan çok çok ucuz.***** da alıp gitmen gerekiyorsa çok çok ucuz.
36.500 lira kadar ucuz ;Tersane işçisinin can bedeli: 36 bin 500 TL - Ekonomi Haberleri - Radikal
It is better to travel well than to arrive.
inşallah yoktur böle bişey kimsenin canına bişey gelsin istemem orayı kullanan binlerce insanın çoluğu çocuğu var allah korusun
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Zaytung - Marmaray'daki Su S1z1nt1s1 Sebebiyle Bölgeye 0ntikal Eden 0lk Tesisatç1 Ekibinden Kötü Haber: ''Tesisat1n komple dei_mesi laz1m...''
bu ülkede bu adamlar işsiz kalmaz..
Geçen yabancı bi kaynakdan vermişlerdi dünyada ilk defa 1. derece deprem bölgesi olan bir yere tüp geçit yapıldıgıyla ilgili.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)