Devrelerime hayırlı yolculuklarşimdiden hayırlı teskereler.
Mart'ta Kastamonu da görüşmek üzere![]()
Devrelerime hayırlı yolculuklarşimdiden hayırlı teskereler.
Mart'ta Kastamonu da görüşmek üzere![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bu sabah 354 kd geldi nizamiyeden geri gonderdik acemi birligini ariyordu.Herkese hayirli teskereler simdiden tekrar![]()
Amasyaya gelen varsa öm atsin
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
kütahyadan sesleniyorum...bugün hastaneye sevk edildiğim için takılıyorum dışarıda. 2 biramı çaktım rahatladım şimdilik , aklınız varsa askere gitmeyin
2.erbaş yani , buradakilerin tabiriyle ''cehennem'' bölüğündeyim şoför olarak seçildim.ızdırap çekiyoruz resmen şerefsizim.
Kastamonu ekibi internete girecek vakit bulmadı galiba. ilk izlenimlerinizi, önerilerinizi bekliyoruz.
konya karapınara gelecek varmı? 353. olarak oradayım
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Yarin kuralar cekiliyor meslekciler, 28 ini iple cekiyorum valla. Gerci askerlik bile yaptik denmezde)
Artist ne arar la bazarda.
geçmiş olsun İbrahim.
28 Şubat yemin töreni vardı
şuan 2 günlük evci iznindeyim 2 hafta daha Kastamonudayız
genel olarak rahat bi yer.
çekilemez çileler yok
telefon sokmazsanız salaklık edersiniz
herşeye atlamaz, çağrılmadıkça gitmezseniz akışında ilerliyo herşey.
1 ay bitti bakalım darısı gerisine.
Martta gelecekler daha rahat eder keza sıcak olur ama acemilik genel itibariyle rahat.
tadını çıkarın.
Olmuyorsa zorlayın; kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.
353 1 bende kastamonu 1nci bolukte yaptim 3ncu gun telefon kullanmaya basladim rahat ve sikintisiz bir yer usta birligi ordu persembedeyim umarim herkes benim rahat ettigim kadar eder ş 48
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
bu arada Kastamonu'ya gelecekler için detaylı yazıyorum
(bölüğüne göre değişecektir elbette ama geneli böyle buranın)
- orda herşey var sakın gelirken bişey getirme dyenlere inanmayın rahat 10 gün kantin açılmyo nerdeyse. sigaranızı karton karton donunuzu atletinizi paket paket koyun.
-özellikle kozmetik ürünlerinizi yanınızdan eksik etmeyin (dudak lip, roll on, tırnak makası, deodorant, yasak olmasına rağmen ıslak mendil)
-yanınıza bol bol bozuk para alın burda tek marketiniz otomatlar (çay kahve bisküvi için)
-telefonsuz yapamam dyen varsa rahatlıkla sokulur telefon.sakın isteyene vermeyin arama falan yapılmyor sadce şarj için bi takım sıkıntılar çekersiniz..
-koğuş yaşamına alışkın olmadğnz için enteresan bi hastalığa yakalancaksınız.yanınıza burun tıkanıklık açıcı sprey pastil ağrı kesici bilimum bu tarz hafif hastalık ilaçları alın.nurofen, balgam sökücü, öksürük şurubu vs. yasak dycekler ama ben çorapların içerisne koydum sıkıntıda olmadı.
-silikon tabanlık vatka falan mutlaka getirin.en büyük sıkıntılardan bot...
-mutlaka ama mutlaka missbon tarzı şekerlerle doldurun çantanızı..ayakta dururken beklerken koşarken falan filan gerçekten şeker gibi gelecek
-vakit bulunuyo.kitap, okuma lambası falan getirebilirsiniz.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.özellikle ilk maddeyi unutmayın...hiçbirşey yok burda fikriyle gelin..en fazla taşırsınız.abartmış diyenler olabilir ama bana söyleyenlere ben dua ettim.
şimdiden herkese hayırlı teskereler.
Olmuyorsa zorlayın; kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.
Emre kardeş teşekkürler, hayırlı teskereler. Önerilerini dikkate alacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)