Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Bana askeriyeden söylenilen ne zaman alırsan al sülüsü tarihin bellidir. Yol iznin eklenir 3 şubata o kadar dediler
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
Acemi birligine 2 gun gec katilis yaptigin icin dosyan hazirlanir; usta birligine gonderilir. Usta birliginde disiplin kuruluna cikarsin. 2 gun gec geldigin icin 7 gun ceza alirsin. Yani askerligin 7 gun uzar.
Uzerine o 2 gun de eklenecek; toplam 9 gun.
Disiplin Subayi olarak yaziyorum bunu.
Kimse gec katilis yapmamaya ozen gostersin.
Zorunlu haller olursa evrak bulmaya baksin. Mesela kar yagdi ucak kalkmazsa ve ondan gec katilis yapacaksa, firmadan imzali bir kagit alirsa ucak rotar yapti diye islem yapilmaz. Ama sadece rotar yapti, kalkmadi vs diyenlerr ispatlama yapamadigi icin mecburen 7 gun ceza veriyorum.
Ben daha sülüs mülüs almadımşu yarın eko işi kaldı askeri hastanede bakalım heyete mi gönderecekler yoksa askere mi
Ona göre ayar çekeceğim
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
yokmu yav uzun dönem giden bir benmi varım![]()
354ler usta birliginize ne zaman katilacaksiniz marttami?Hadi gelin artik atislarinizi yapin silahlarinizi alinmalatya olan var mi simdi aranizda varsa kara havacilik mesaj atin
az önce sülüsü aldım. 6 şubatta en geç 13.00 a kadar teslim olmak gerekiyormuş. 90 tl de yol parası verdiler. hadi hayırlısı bakalım
Bende sülüsümü aldım bugün. Bu cuma en geç 13:00 da teslim olmam lazımmış.
Artist ne arar la bazarda.
Bende bugün kalp raporumu aldım spor tamamen yasak yarın sülüsü alacağım hadi hayırlısı olsun kastamonu yolları taştan![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Kastamonu'ya gidince yazarsınız oraları.
Benim hala merak ettiğim bir sürü şey var. Çantanın içine ne koyacağız, bir türlü net cevap alamadım. İç çamaşır, havlu (banyo, el yüz), çorap, traş takımı ( jiletinden traş sonrası kremine kadar), şampuan olur diye düşünüyorum. Tecrübelilerden, gidip gelenlerden, halen askerde olanlardan bilgi alabilir miyim?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bende zarfımı aldım 5 subat 13:00 a kadar teslım olmalıymısım...
122 tl yol parası verdiler..
ama bende çanta vs hazırlamadım oyle gidiyorum
bi arkadaş asker alışverişi yapmış 400 tl yi buldu diyor. asker alışverişi yapmaya niyetiniz varsa eğer şok olmayın diye söylüyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)