benide yazın şubatta teslimiz nasipse
izmir gaziemir, 3üncü kara havacılıktayım, meydan palasta askerlik yapıyoruz
şafak 92 sanırım, bu arada dikkatimi çekti, en sönük askerlik konusu olmuş. Diğer konular sanki daha canlıydı, TT'deki herkes askere gitti sanırım, daha da giden yok![]()
yarım saat önce askerlik şubeye uğradım. sadece uzun dönemlerin sülüslerini alabileklerini, ksd ve astek olarak yapacakların henüz belli olmadığını söylediler.
zaten e-devlettende görünmüyor. adamlar da aynı şeyi söylüyor.
senin e devlet varsa bi ekran görüntüsü atsana. merak ettim
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Kaldı 3 gün içimden bir ses İskenderun diyor uzun diyor ama bakalım![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Draniela (ismini bilmiyorum) iskenderun da uzun dönem yok benim bildiğim. Uzun Dönem Asteğmen Eğitim yerleri örnek olarak Tuzla İstanbul, Ankara gibi kesin ve net biliyorum, net bilenler ekleme yapar. Sonra kura ile gidiyorsun. Kafadan İskenderun yok.
Bu arada İskenderun'a niye taktın onu da ayrıca merak ettimgayet güzel biryer yerleşim olarak, yiyecek içecek olacak. Kışlayı bilmem, sıcağı sana dokunur mu evet dokunur Bursa yazıyor profilde
![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
mezun olunca askerlik şubesine 15 gün içinde mecbur gideceksin. Derdini söylersin, oradaki görevliler yardımcı oluyor, onlar sana derman olur, yol gösterir. belli bir başvuru zamanı var, onu internetten araştır, şubeden öğren. Nüfus cüzdanı, diplomanı ve transkript'ini götürmeyi unutma.
Üniversitedeki ev arkadaşım ayrıca Bursa'dan da arkadaşım iskenderun + sonrasında Marmaris'te yaptı askerliğini ve o gün bugündür içimde kaldı o nedense acemilik orada olacak gibi gelip duruyor![]()
İşin şakası bir yana denizci olmayı çok istiyorum. Bakalım hayırlısı ne gösterecek cuma günü öğreneceğizyine heyecan bastı
![]()
Sıcağına dayanırım herhalde gerçi o taraflara gitmedim ama Bodrum sıcağı hiç koymuyor bana.
Not: Aman Yozgat'ta okudum ben oranın soğuğundan sonra az kemiklerim ısınsın ya hiç problem değil![]()
Bu arada Semih ben
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
daha dün gün sayıyordum açıklanması için.bugn şafak sayıyoruz.hayırlı teskereler herkese
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
gideceğimiz yere herhangi bir evrak götürüyor muyuz arkadaşlar? Ayın 25'i oldu. sabah baktık internete X ili Y birliği. kaç gün sonra en geç teslim olacağız?
Bende onumuzdeki hafta pazartesi subeye gidicem. Beni acaba subat'taki tertiple gönderme ihtimalleri varmı. Yoksa Mart'a mı kalırım? tecil biteli 1 ay oluyor![]()
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)