ben karargah böluguydum 7o askerdk bıze ayrı bakarlardı lıg tv ve plazmamız vardı bızım yemek yerımızde ayrı ama dıyorum ya usta olarakta ordaydım ben sız sadece acemlık yapcaksınız yararlanamazsınız gıbı![]()
ben karargah böluguydum 7o askerdk bıze ayrı bakarlardı lıg tv ve plazmamız vardı bızım yemek yerımızde ayrı ama dıyorum ya usta olarakta ordaydım ben sız sadece acemlık yapcaksınız yararlanamazsınız gıbı![]()
www.honda-tech.com
havacılar nerede torunlarımı göreyim tuttunuz olm![]()
şaka bi yana
hiç görmediğiniz soğuğa ve mideniz mahvedicek g.tünüzden işeticek ishal yapan yemeklere hazır olun. 1.eraşa düşenlere geçmiş olsun şimdiden. en eski bina odur koğuşlarda 20 kişilik. eğitim filan yok. ama saçma sapan slaytları izlemeye çok yol yürütürler çemente.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Acemilik benim calistigim birlige geliyorsunuz.(16'nci Mknz.P.Tug. / Devegecidi/D.bakir) Kisa donemler rahat burda ama kafama takilan buraya acemiler gelmiyor. Acemi egitimi verilmiyor ki. Usta birliginiz burasi diyecegim ama degil.
Her neyse. 28 Şubat'a kadar buradayim ben. Geldiginizde bir sikintiniz vs olursa Disiplin Subayligindayim. Gelirsiniz yardimci olmaya calisirim her zaman.
Ergani'de kotu degildir ayrica.
Edit: Simdi sordum da 354 donem ile birlikte bizim burasi acemi egitimi verecekmis.
Edit2: Ergani Muhimmat bolugu icin paso yatis diyor komutan arkadaşlar.
Edit3: Aklınıza takılan husus olursa pm atin. Ayrica gelmeden evvel size yine birtakim bilgi veririm.
eğitim yok rahat hazır ol esas duruş tüfekle nişan alma tiplerini göreceksiniz o kadar 0 spor. ama çok soğuk -5 de iştima alacaksınız saah 5 de iki tane içlik giyin i faydası olmayacak pek çoğunuz bronşit başlıngını ya da zaatüre başlangıcı olacak. hepinize aynı antibiyotik ve noc 600 balgam çıkartıcı tablet verecekler viziteye çıkınca. vizite:hastaneye gidiyorsun yani. gidince kartı alınca bisküvi stoğu yapın dolaba çok lazım olur şansınız varsa sıra gelirse tost alıp çocuk gibi sevineilirsinizde. aklıma gelenler bunlar. birde okumuş adamın aslında adam değil madam hiç değil tam mal olduğunuda canlı örnekler ile göreceksiniz. aklıma gelenler şuanda bunlar.
12 tane mermi atacaksınız 3 tane sesi 9 tane gerçek mermi. ve yılların yalanı g3 o kadarda geri tepen omuz kıran inciten bir silah değil.
bursa ışıklardan selamlar.![]()
usta birliği: Bursa Işıklar Hava Lisesi Komutanlığı Teleferik/Bursa. ama Yunuseli'de ki yere de geçme ihtimalim de var ama şu önümdeki 10 günlük adresim budur.
Astımım'dan dolayı sevk aldım şuan çarşı sipek
ama şunuda belirteyim 1.Tabur 1.Erbaş olursanız çavuşlarınız çok kafa elemanlar olacak çok geyik yaparsınız. Fazlı,Aydın ve Bahadır Asteğmenler anlayışlı,askeri seven insanlardır.
yemine 1 hafta konferans salonunda okunacak tamamiyle rastgele sistem atıyor sizi.
O konuda ilgi verirsek Eskişehir 1.Ana jet çok disiplinli yerdir. Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı imkanları iyidir ama çarşın yoktur. Bursa'da rütbeli çok ışıklar teleferikde ağaca bile selam verirsin ama çoğu anlayışlı iyi insanlar tabii gıcık olanıda sana çarşı yüzü göstertmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)