turkcel nano sim kartı kaça satıyor bilen var mı arkadaşlar
Printable View
turkcel nano sim kartı kaça satıyor bilen var mı arkadaşlar
5 üretimi durduruldu.
5 üreten bantlar artık 5s ve 5c üretiyor
store'un verdiği fiyatları görünce içim bi gitti ama üzülmüyorum artık işim telefonlarla olduğu için :D 5 hafta erken kullanmaya başladım 5s i 2600 param gitti yapçak bişey yok alıştık artık allahtan ithalat malı en azından arkasından duran bi firma var kayıt zımbırtısı yok aradaki kazığı erken kullanmaya başlama farkına saydım :D
apple store un garanti koşulları ne normalde 1 sene biliyosunuz türkiye pazarına geç gelmesinin sebebide türk standartlarına uymamasıydı 2 sene garanti şartı var TR de mantıken 2 sene garanti vermeleri lazım eğer öyleyse gayet iyi
Dün gece turkcell den aldım 5s gold 16 gb 2270 tl nakit yanında Bluetooth hoparlör verdiler
ya bu havale işini nasıl yapıcaz havale yapıp alan varmı ? kaldım son sayfada
Daha geçen hafta 2000 liraya 5 aldık yazık oldu :D
Yahu ben iphonea 1000 lira bile vermem de kadın milleti işte :D
apple türkiye bizim müşterimiz arkadaşlar
store'un dün akşamdan beri sattığı cihaz sayısı (bu sabaha kadar bakmıştım) 1.000 adedin biraz üzerinde
ben bu kanaldan satışların çok ciddi oranda patlayacağına eminim
APR da çalışıyorum (apple premium reseller) 5s i çok güzel fiyattan veriyorlar hatta diğer ürünleride iyi fiyatlarda.zaten açılmadan önce apr ları zor durumda bırakmayacaz fiyatlarımızda diye açıklama yapmışlardı
Apple store olunca amerika fiyatlarına alıcaz hacııı diyen insanlara çok gülüyordum :D Beyler türkiye burası yapmayın :D
lazer baskı olayı güzelmiş..
iPod Lazer Baskı - Ücretsiz iPod ve iPad Lazer Baskı - Apple Store (Türkiye)
ancak 2100tl civarına telefona(!) millet ucuz gözüyle bakıyorsa biz gerçekten zengin bir ülke olmuşuz demektir..