Millet ucuz gözüyle bakmıyor ama alışkanlıklarımız değişti. Artık Mobil Cihazlar insanlar için bir araçtan çok ihtiyaca döndü. İnsan ihtiyacı olduğu bir şeyin fiyatını pek önemsemediği içinde ucuz oluyor çoğu kişi için :D
Printable View
havale ile cihaz sipariş eden varmı biri pm atsında halledeyim şu sipariş işini ?
5s in pil amperi kaç bilen var mı ?
turkcell söğüşlemesi sona ermiş :)
iPhone 5s Gold un teslimat süresi 3-5 haftaya çıktı :)
Silver ve Black hala 5-7 iş gününde teslimat..
Herkesin elinde bir tane Gold görürüz artık :)
Zevk tabiki tamamen lakin ben gördüm hiç hoşlanmadım hayal kırıklığına uğramayın :)
5s kullananların hemen hemen herkesin elinde bir tane gold olması da cabası :)
Telefonu alırken sipariş verip beklemek istemiyorum şuan elden en uygun kontrat falan olmadan satan yer neresi acaba
edit: biraz bakındım avea 2399 a veriyor 32gb ı sanırım en uygun o belki birilerinin işine yarar
Teknosada da 2149 TL'den satılıyordu, internet sitesinde sabah vardı az önce baktım tükenmiş :)
Bana Teknosa'dan almak daha mantıklı geliyor, en azından garanti konusunda kafamızda soru işareti olmaz.
Apple da soru işareti nedir?
Merak ettiğimden soruyorum
Apple store da garanti sorunu olmaz o konuda sanmıyorum endişe olsun ben sadece beklemek istemedim yarın bakınıcam olmazsa sipariş geçicem
Abi garantisi 2 sene mi olur yoksa 1 sene mi olur ben o konuda net bir bilgi sahibi olamadım ve şu an bildiğim kadarıyla yerleşik mağazaları bulunmuyor. Cihazımın başına bir şey gelirse en azından kiminle muhatap olacağım belli. Ben bu şekilde düşünerek yazdım :) Store konusunda garanti ile ilgili net bir bilginiz varsa öğrenmek isterim, ben sitede yazan telefon numarasına bağlanamadım bir türlü.
Türkiye'de dayanıklı tüketim malı her ne olursa olsun kanunen 2 yıl garanti vermek zorundadır üretici firma. Bir kere bu cepte. 1 yıl mı 2 yıl mı diye düşünmeye gerek yok :)
Store ise 2014 un ilk çeyreğinde Zorlu Center AVM de açılıyor.
Aylardır personel alımı yapılıyor. Yurtdışına gönderildi eğitime vsvs
Sıfır araba almak istediğinizde galeriden mı almak istersiniz yoksa o markanın showroom undan mı. O hesap bu da..
apple türkiye destek hattınıda yakında açıcak bana yunanistandaki arkadaşımdan iş ihtiyaçı olan varsa yolla diye iş başvurusu için bir mail gelmişdi...
çağrı merkezine eleman alımı için ama anlamadığım apple niye türkiye için çağrı merkezini yunanistanda kuruyor.. yanlış hatırlamıyorsam mailde çağrı bilgi merkezi yunanistanda kuruluyordu..
Cari açığı büyütüyorsunuz arkadaşlar devlet vergi koymasında ne koysun :D Bu 5c en ucuz IP olmayacakmıydı? Ne saçma fiyatlar ve işler.. Ben iyice kendimi züğürt hissettim ya :) Maşallahı var milletimizin..