benden tavsiye telefonu eline ulaşanlar açıp bakmadan önce iyice incelesinler bi sıkıntı varsa en yakın genpaya gitsinler.
Printable View
benden tavsiye telefonu eline ulaşanlar açıp bakmadan önce iyice incelesinler bi sıkıntı varsa en yakın genpaya gitsinler.
neden store ile uğraşıyorsunuzki ilk siparişleri çok cabuk tükettik o yüzden adetli sipariş verildi 1-2 haftaya shoplarda yeniden stoklar olucak elden teslim alırdınız
ılk almak ısteyenler shoptan cıktıgı gun aldılar :)
hatta stoklarda en son 64gb lar kalmıstı 16 arayanlar bıle sırf almak ıcn tercıh ettıler :)
1inde siparis ettim, galiba 20sine gelecek. Varmi gold eline gecen?
2.sinde sipariş ettiğim siyah 16gb bugün elime ulaştı.
goldun 64 gb olarak stokları mevcut 16 siparişi verenler daha beklemek zorunda kalabilir sıkıntı var hala :D
İ5s'in i5s ten belirgin farkları neler ? Yada var mıdır ? Kullananlardan bilgi alalım lütfen.değermi 5 satıp 5s almaya ?
ben gold alabildim sonunda agırcekım video farkı var flashında farklılık var altında bide sarı patlıyor parmak izi olayını sevdim senden baskası acamıyor bide hızlı bariz 5 den
shop'tan almaya kalktığında fiyatı 1370 diyorlar sen olur mu hiç store'da 2150 diyorsun o zaman 2250 olsun diyorlar daha da düşmüyorlar. Yaw bile bile 100TL veremem enayi yerine konmak gibi oluyor.
iPad air ariyorum space gray 64gb wifi+cellular (3g li yani) 128 de olabilir kayitli cihaz... burda su an gonderelemiyor yaziyo apple storeda...
bende 5s aldımda 5 ten hiçbir farkı yok bana göre 5s in touchID harici
ne hız farkı gördüm nede başka birşey,boyası dökülmüyor o farkı var bide güzel birşey :)
Alt tarafta 10 uygulama açıkken safaride biraz gezinmeye çalışırsan ya da oyun oynamaya çalışırsan anlarsın hız farkını.. ip 5 cayır cayır yanarken 5s in hızına yetişmeye çalışır. :) Ne kadar çok CPU kullanımı, o kadar çok bataryanın hızlı tükenmesi durumu da cabası.. :) 5s ile 5 arasındaki farkı kullanıkça anlayabilirsin :)