Abi senin verdiğin numaradan ulaştım birilerine ama orası store ile ilgili destek veremiyor , store için sonu 873 ile biten numarayı verdi
Printable View
00800 448 829 873 numaraya ulaştım.Henüz para hesaplarına geçmemiş , ortalama 1-3 iş günü sürüyormuş hesaplarına paranın geçmesi , telefondaki kişi hafif kırık bir türkçeyle konuşuyordu ama anlaşılır bir türkçe sıkıntı çıkmıyor.Sürekli sizden birazcık sabır diliyoruz diyor :-) Sabır sabır sabır :-) Herhalde talep çok fazla
Bu arada teslimat için 12-14 Kasım arası denildi telefonda
"Ürünler İşleniyor" statüsünden çıkıp "Gönderim Hazırlığı" statüsüne girdik.. Hayırlı olsun..
Ben Ürün işleniyora akşam üstü geçtim , teslimat tarihi ne yazıyor abi ?
11-13 kasım arası diyor.
Her türlü gecikmeye karşın fazla gün mü yazmışlar diye düşünmüyorum değil..
Cumaya kadar gelirse sürpriz olmaz.
bizim stoklarda sadece gold renkte 64gb kaldı işin açıkcası urun ilk geldiğinde hayal kırıklığına uğradım bronz gibi bir havası var nerde eski nokia gold editionlar :D
anneme alıcaktım vazgeçtim hoşuma gitmedi
iPhone 5s için Case almayı düşünenler Bej için tekrar düşünebilirler.
Bu Case lerin hepsi Deri.. Hemen hemen hepsinde bu sorunlar olacak..
2 haftalık kullanımdan sonra bu hale gelmiş..
http://img849.imageshack.us/img849/4042/5qzb.jpg
Foto alıntıdır.
Siteden alipda eline ulasan oldu mu ? Son durum nedir bilgilendirebilir misiniz?
1 kasımda siyahı siparişi verdim 8 kasımda geldi ekran yerine tam oturmamıştı 11 kasımda ankara genpaya servise verdim bugun itibariyle cihaz değişcek bilgisi geldi :)
şaka gibi gercekten şimdide genpa benim için sipariş vermiş ne zaman gelir bilmiyorum.yazıklar olsun diyorum sadece apple firmasına. :ofk:
Bizim makinada gönderim hazırlığındaymış bakalım bekliyoruz hala. Apple ürünlerini çok severim ama 5s ciddi sıkıntılı bir alet çok kişide garip garip hatalarla çıkmış ilk parti inşallah bizede patlamaz