şirketen bir arkadaş app store ilk açıldığı gün 5s 16gb gold almıştı bugün ulaştı eline. gold gerçekten güzel duruyor :)
Printable View
şirketen bir arkadaş app store ilk açıldığı gün 5s 16gb gold almıştı bugün ulaştı eline. gold gerçekten güzel duruyor :)
bu salı saat 23te vermiş olduğum 5s siparişi şimdi elime ulaştı
sipariş esnasında bekleme süresi 1-2 hafta diyordu fakat 2 gün gibi kısa bir sürede geldi
gönderimleri ışık hızında. kapak ve araç şarj cihazını 2 gün önce gece sipariş ettim bugün öğlen geldi.
dün gold 5s aldım. sorunsuz. ancak ups kargo rezalet ötesi
Arkadaşlar bu sayfanın apple storeyle bir ilgisi varmı ptt kargoyla yolluyorlarmış
Apple - iPhone 5s
2bin tl ye araba alınıyor hımına... hayretlerdeyim ucuz muamelesi görmesine bu dandik cihazların.
ben kimseye salak muamelesi yapmadım. ama bu cihazların fiyatlarının ucuz muamelesi görmesi bana komik geliyor demeye çalışıyorum. şahsi fikrim budur. her zaman her yerde çekinmeden bu fikrimi beyan ederim.
yoksa iphone gelene kadar bunun 10 katı fiyatı kol saatine verende var. tek söylemek istediğim fiyatları bence gereksiz pahalı. ucuz muamelesi bana komik geliyor.
neye göre dandik ? ben ona takıldım :)
haklısınız 2000 çok para ancak ben iphone aldıktan sonra hem telefon faturamda düşüş yaşadım, hemde bilgisayar kullanımım/gereksimim ortadan kalktı. özellkle mail ortamında mobilize olmak çok tasarruf sağladı. 2000 evet çok, ama seneye vurunca neredeyse 5000 liradan kurtarıyor beni. kaldıki 1 sene kullanmıyorum daha uzun kullanıyorum.
onuda geçtim arıza lambası yaktığı zaman her defasında ustaya ağız eğip 5-10 lira vermekten bile kurtardı :D wireless elm327 + iphone :D
sana sus otur demiyorum. saygılı ol diyorum. hımına mımına nedir o tarzlar öyle bilir kişi edası? Ayrıca sana ne?? Alan alır almayan almaz.
Ben sana atari oynuyorsun diye çoluk çocuk muamelesi yapıyor muyum.. Ben de o aletlere 1500 değil, 10 TL vermem gereksiz pahalı.. Ağzımı açıp diyor muyum bişey.. Demem, çünkü sen de onu seviyorsun.. Saygılı olun insanların seçimlerine biraz.. Nalıncı keseri gibisiniz..
xbox hiç oynamadım elimi bile sürmedim. playstation hiç oynamadım elimi bile sürmedim bu güne kadar.
yani imzamdaki siteden dolayıysa o site kardeşime yani bize ait güvenilir ve o ürünleride satan bir site. satışını yapıyor.
anlamak istemediğin şu. ben kimsenin iphone kullanmasınada laf etmiyorum. üste çıkmaya çalışıp durma.
keşke beleş dağıtılsa herkes faydalansa. tek söylediğim bu cihazlar çok pahalı. 2bin tl ucuz bir rakam değil. ucuzmuş gibi muamele görmesi bana komik hatta çok komik geliyor.
sana normal geliyorsa geliyordur evet banane bundan. ama fiyatlarının kazık olduğunu her fırsatta fikrimi beyan ederim. tartışmayı uzatmana gerek yok. demekki sanada çok pahalı gelmiş bu kadar gocunuyorsun. umursamaya bilirdin istesen.
KOnuyu değiştireyim, Apple store sipariş takibi yapabiliyormusunuz ? Benim siparişim sürekli işleniyor olarak gözüküyor ?
:D
Daha önceden de tanıyoruz birbirimizi ki sen çok zeki bir adamsın Gökhan.. Bana laf ebeliği yapma sabah sabah :) Konuştuğun lafların nereye gittiğini çok iyi biliyorsun.. :)
Sen şimdi bu fiyatlar bana çok komik geliyor araba parası dersen bu parayı verenlere salak muamelesi yaparsın.
Hal böyle iken,
İstediğim şeyi söylerim, çekinmem dersin, haklısın herşeyi söyleyebilirsin.. Ancak karşındaki kişiye bu şekilde bir imada bulunmak saygısızlık demektir. Gocunmamın sebebi bu yüzdendir. Herkes aklına her geleni söyleyemez. Yok öyle bir dünya.. Yok öyle bir hürriyetin..
Ha bana pahalı geldi de gocundum konusunda haklı mısın bilemedim şimdi..
Gocunduğum için 6 tane iPhone kullanıyorum şu an; haklı olabilirsin.. Bilemedim şimdi..
Şu lafı ettin ya.. Beni tanıyanlar nereleriyle güleceğini bilememiştir şimdi sana :)
Neyse seninle böyle angut bir konu sebepli tartışmıyorum artık.. Vizyonun ortada olduğu için gerek görmüyorum. Zeki olmak vizyon sahibi olmayı gerektirmiyormuş demek ki :)
Edit: macPro lar 10.599 TL den satışa çıkmış.. iPad kadar soba borusu gibi bişey.. O kadar para verilir mi altı üstü bir bilgisayar, o paraya civic ies var hımına..
:D :D :D
2 hafta önce iPad Air aldım 2 tane, 2 hafta boyunca "Ürünler İşleniyor" statüsü vardı.
Teslim süresi 2-3 hafta olduğu için normal dedim.
Pzt si "Gönderim Hazırlığı" statüsüne düştü. 2 gün de öyle bekledi, sonra "Ürünler Gönderildi" statüsü geldi.
Dün teslim aldım cihazları.
Aynı şey iPhone 5s alırken de oldu. Daha sonra bir kaç ürün daha aldım farklı zamanlarda, onlarda da aynı şey..
Teslim süresine 2-3 hafta diyorsa kendine 1 hafta kadar opsiyon veriyor apple. Ne zaman ne sipariş verdin tahmini eline geçecek zamanı söyleyebilirim.