User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
209 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Apple Store Türkiye Açıldı

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirketen bir arkadaş app store ilk açıldığı gün 5s 16gb gold almıştı bugün ulaştı eline. gold gerçekten güzel duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu salı saat 23te vermiş olduğum 5s siparişi şimdi elime ulaştı

sipariş esnasında bekleme süresi 1-2 hafta diyordu fakat 2 gün gibi kısa bir sürede geldi

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönderimleri ışık hızında. kapak ve araç şarj cihazını 2 gün önce gece sipariş ettim bugün öğlen geldi.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gold 5s aldım. sorunsuz. ancak ups kargo rezalet ötesi
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu sayfanın apple storeyle bir ilgisi varmı ptt kargoyla yolluyorlarmış
    Apple - iPhone 5s

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu sayfanın apple storeyle bir ilgisi varmı ptt kargoyla yolluyorlarmış
    Apple - iPhone 5s
    aman dikkat et fake oğlu fake site

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple - iPhone 5s
    PTT kargo ile çok hızlı bir şekilde gönderiyorlar. Kutunun içerisinden ısırılmış kırmızı elma çıkıyor.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2bin tl ye araba alınıyor hımına... hayretlerdeyim ucuz muamelesi görmesine bu dandik cihazların.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2bin tl ye araba alınıyor hımına... hayretlerdeyim ucuz muamelesi görmesine bu dandik cihazların.
    "Cocuk musunuz hala atari oynuyorsunuz dandik şeylere saçma sapan para veriyorsunuz, kafanız mı güzel hımına" desem yakışır mı bana?
    Senin kıymet verdiğin şey o, başkalarının ki bu. O yüzden saygı.. dimi gökhan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Cocuk musunuz hala atari oynuyorsunuz dandik şeylere saçma sapan para veriyorsunuz, kafanız mı güzel hımına" desem yakışır mı bana?
    Senin kıymet verdiğin şey o, başkalarının ki bu. O yüzden saygı.. dimi gökhan.
    ben kimseye salak muamelesi yapmadım. ama bu cihazların fiyatlarının ucuz muamelesi görmesi bana komik geliyor demeye çalışıyorum. şahsi fikrim budur. her zaman her yerde çekinmeden bu fikrimi beyan ederim.

yoksa iphone gelene kadar bunun 10 katı fiyatı kol saatine verende var. tek söylemek istediğim fiyatları bence gereksiz pahalı. ucuz muamelesi bana komik geliyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neye göre dandik ? ben ona takıldım

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız 2000 çok para ancak ben iphone aldıktan sonra hem telefon faturamda düşüş yaşadım, hemde bilgisayar kullanımım/gereksimim ortadan kalktı. özellkle mail ortamında mobilize olmak çok tasarruf sağladı. 2000 evet çok, ama seneye vurunca neredeyse 5000 liradan kurtarıyor beni. kaldıki 1 sene kullanmıyorum daha uzun kullanıyorum.

onuda geçtim arıza lambası yaktığı zaman her defasında ustaya ağız eğip 5-10 lira vermekten bile kurtardı wireless elm327 + iphone
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kimseye salak muamelesi yapmadım. ama bu cihazların fiyatlarının ucuz muamelesi görmesi bana komik geliyor demeye çalışıyorum. şahsi fikrim budur. her zaman her yerde çekinmeden bu fikrimi beyan ederim.

yoksa iphone gelene kadar bunun 10 katı fiyatı kol saatine verende var. tek söylemek istediğim fiyatları bence gereksiz pahalı. ucuz muamelesi bana komik geliyor.

sana sus otur demiyorum. saygılı ol diyorum. hımına mımına nedir o tarzlar öyle bilir kişi edası? Ayrıca sana ne?? Alan alır almayan almaz.

Ben sana atari oynuyorsun diye çoluk çocuk muamelesi yapıyor muyum.. Ben de o aletlere 1500 değil, 10 TL vermem gereksiz pahalı.. Ağzımı açıp diyor muyum bişey.. Demem, çünkü sen de onu seviyorsun.. Saygılı olun insanların seçimlerine biraz.. Nalıncı keseri gibisiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana sus otur demiyorum. saygılı ol diyorum. hımına mımına nedir o tarzlar öyle bilir kişi edası? Ayrıca sana ne?? Alan alır almayan almaz.

Ben sana atari oynuyorsun diye çoluk çocuk muamelesi yapıyor muyum.. Ben de o aletlere 1500 değil, 10 TL vermem gereksiz pahalı.. Ağzımı açıp diyor muyum bişey.. Demem, çünkü sen de onu seviyorsun.. Saygılı olun insanların seçimlerine biraz.. Nalıncı keseri gibisiniz..
    ömrümde hiç atari oynamadım.

nerden çıkardın anlamıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ömrümde hiç atari oynamadım.

nerden çıkardın anlamıyorum.
    An itibariyle anlamaman o kadar normal ki.. Anlamıyor görünmen ya da..

xbox = atari dir benim için. Zerre fark yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibariyle anlamaman o kadar normal ki.. Anlamıyor görünmen ya da..

xbox = atari dir benim için. Zerre fark yoktur.
    xbox hiç oynamadım elimi bile sürmedim. playstation hiç oynamadım elimi bile sürmedim bu güne kadar.

yani imzamdaki siteden dolayıysa o site kardeşime yani bize ait güvenilir ve o ürünleride satan bir site. satışını yapıyor.

anlamak istemediğin şu. ben kimsenin iphone kullanmasınada laf etmiyorum. üste çıkmaya çalışıp durma.

keşke beleş dağıtılsa herkes faydalansa. tek söylediğim bu cihazlar çok pahalı. 2bin tl ucuz bir rakam değil. ucuzmuş gibi muamele görmesi bana komik hatta çok komik geliyor.

sana normal geliyorsa geliyordur evet banane bundan. ama fiyatlarının kazık olduğunu her fırsatta fikrimi beyan ederim. tartışmayı uzatmana gerek yok. demekki sanada çok pahalı gelmiş bu kadar gocunuyorsun. umursamaya bilirdin istesen.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOnuyu değiştireyim, Apple store sipariş takibi yapabiliyormusunuz ? Benim siparişim sürekli işleniyor olarak gözüküyor ?
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xbox hiç oynamadım elimi bile sürmedim. playstation hiç oynamadım elimi bile sürmedim bu güne kadar.

yani imzamdaki siteden dolayıysa o site kardeşime yani bize ait güvenilir ve o ürünleride satan bir site. satışını yapıyor.

anlamak istemediğin şu. ben kimsenin iphone kullanmasınada laf etmiyorum. üste çıkmaya çalışıp durma.

keşke beleş dağıtılsa herkes faydalansa. tek söylediğim bu cihazlar çok pahalı. 2bin tl ucuz bir rakam değil. ucuzmuş gibi muamele görmesi bana komik hatta çok komik geliyor.

sana normal geliyorsa geliyordur evet banane bundan. ama fiyatlarının kazık olduğunu her fırsatta fikrimi beyan ederim. tartışmayı uzatmana gerek yok. demekki sanada çok pahalı gelmiş bu kadar gocunuyorsun. umursamaya bilirdin istesen.

Daha önceden de tanıyoruz birbirimizi ki sen çok zeki bir adamsın Gökhan.. Bana laf ebeliği yapma sabah sabah Konuştuğun lafların nereye gittiğini çok iyi biliyorsun..
    Sen şimdi bu fiyatlar bana çok komik geliyor araba parası dersen bu parayı verenlere salak muamelesi yaparsın.

Hal böyle iken,
    İstediğim şeyi söylerim, çekinmem dersin, haklısın herşeyi söyleyebilirsin.. Ancak karşındaki kişiye bu şekilde bir imada bulunmak saygısızlık demektir. Gocunmamın sebebi bu yüzdendir. Herkes aklına her geleni söyleyemez. Yok öyle bir dünya.. Yok öyle bir hürriyetin..

Ha bana pahalı geldi de gocundum konusunda haklı mısın bilemedim şimdi..
    Gocunduğum için 6 tane iPhone kullanıyorum şu an; haklı olabilirsin.. Bilemedim şimdi..
    Şu lafı ettin ya.. Beni tanıyanlar nereleriyle güleceğini bilememiştir şimdi sana

Neyse seninle böyle angut bir konu sebepli tartışmıyorum artık.. Vizyonun ortada olduğu için gerek görmüyorum. Zeki olmak vizyon sahibi olmayı gerektirmiyormuş demek ki

Edit: macPro lar 10.599 TL den satışa çıkmış.. iPad kadar soba borusu gibi bişey.. O kadar para verilir mi altı üstü bir bilgisayar, o paraya civic ies var hımına..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOnuyu değiştireyim, Apple store sipariş takibi yapabiliyormusunuz ? Benim siparişim sürekli işleniyor olarak gözüküyor ?
    2 hafta önce iPad Air aldım 2 tane, 2 hafta boyunca "Ürünler İşleniyor" statüsü vardı.
    Teslim süresi 2-3 hafta olduğu için normal dedim.
    Pzt si "Gönderim Hazırlığı" statüsüne düştü. 2 gün de öyle bekledi, sonra "Ürünler Gönderildi" statüsü geldi.
    Dün teslim aldım cihazları.

Aynı şey iPhone 5s alırken de oldu. Daha sonra bir kaç ürün daha aldım farklı zamanlarda, onlarda da aynı şey..

Teslim süresine 2-3 hafta diyorsa kendine 1 hafta kadar opsiyon veriyor apple. Ne zaman ne sipariş verdin tahmini eline geçecek zamanı söyleyebilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)