sahınede bındık vosvosada bındık cemcım paramızın yettıgı kadar cok sukur emenet araba ıle gezmedık bu zaman kadar
Printable View
iki tarafıda tanımam fakat ben biryerde arabamı yaptırsam usta istediğim gibi yapmışsa teşekkür ederim. kimseyede *** atmam. fakat hem istediğim şekilde aracı yapmayıp hem bu tarz muhabbetlere giriliyorsa kıllanırım. motor yapıp çıkan eski parçaları çöpe attım ne demek ? benim götürdüğüm ustam bana sormadan söktüğü bujiyi atmaz. karışık bir durum umarım karşılıklı anlaşıp çözersiniz sıkıntıyı
onur one destan yazmışın ne olacak şimdi aklın sıra benimi kötülemeye çalışıyosun burada
arabanı teslim ettim dükandan çıktın birdaha dükkana gelmedin
bir araba yaptırıyorsan eğer arabanda bir sıkıntı varsa varklı garajlar seçmek yerine para vermiş olduğun ustana gidersin bu araba olmadı dersin
oda eksik bişyler var sa eksiğini görür eksik neyse onu halleder.
biz bu şekilde çalışıyoruz allah şükür bu zaman kadar olmayan yürümeyen bir arabamızda olmadı sözde sen hariç
araba yürümüyo dedin mc e geldiğimde arabayı ben kullandım
flitre egzozlu bir S2000 i plaka vermicem 10 boy geçtim
şimdi gelelim asıl konuya
torsiyon olmamış dedin
ben torsiyonu sökerim tornacıya veririm tornacı gereken işlemi yapar ben sadece montajını yaparım ben tornacı değilim
nerde yaptırdığımı sorduğunda topkapıda atilla usta torsiyon bilyalarını değişmiştir.
garantisi var gel götürelim demiştim sen gelmedin madem aklında benim burada yapmadığımı düşünüyodun gelseydin braber gitseydik.
şiimdi diğer konu fren merkezleri değişmedi dedin çıkmacı efe atatürk sanayi sitesinde
onuda efeden aldım efe yi sende bütün 106 cılarda tanıyo yerinide biliyosun telefon da edebilirsin sora bilirsin senin aracın sökülüydü dükkanda sadece senin araban için gittim aldım efenin dükkanda teleonuda orada git sor.
ön fren dikleri değişmedi diyosun urucla görüşüyosun hatta eli sana fren disklerini taktığında wassap tan resim gönderdi brembo lar takıldığında hala inkar ediyosun değişmedi diye
gelelim kapak mevzusuna
kapağı bana getirdin yaptırdım topkapıda sezer rektefiye yapmıştır bu piyasada bir çok performans işiyle uğraşanların geneli hep oraya gider işi bilen adamlar hepsi
sen en kalın contayı koymuşsun diyosun sen hiç hayatında en kalın conta gördünmü
o kapak 3 sefer daha taşlanır sen o ayrıntıyı bilemessin detaya girmicem
kapağında bir sorun varsa iki gün önce senle görüştüğümüzde ver bana kapağı yaptıriyim değiştiriyim diye sana öneride bulundum sende bana senin rektefiyecinin yaptığı iş bukadar olur diye bana kapağı vermedin her konuda sana şeffaf oldum yaptığım işin herzaman arkasında oldum olmayan bieşeyi sana oldu diyip vermek bana ismime yakışmaz kalkıpta senin 500 lira binliran ile ismimi lekelemem
olmayan bişeyi herzaman getir hallederim demişimdir.
sana bu saatten sonra birşey yazmam gereken tüm açıklamayı yazdım
ben 10 senelik evliyim 3 çocuğum var allaha şükür boğazından haram lokma geçirmedim buzamana kadar allahın izniylede geçmez geçmicekte senin gibi kişiliği karakteri bozuk bir insan yüzünden ben çocuklarımın üstüne yapmadığım bişy için yemin ettim ki senin gibi bir kişiliğe değmez ama ben okadarda dürüstüm ki sana çocuğumun üstüne yemin ettim sen herkezi kendin gibi görüyorsun insanları konu benim için kapanmıştır.
valla kardeşim nasıl bir olay geçti aranızda kestirmek zor
ahmet ti bayadan beri tanırım
para pulu çok seven ustalar degildir çok iyi bilirim hatıra gönüle çok fazla iş yaptıgına şahidim
ahmet bazen saka yapma yönleri vardır siz ciddiye almış olabilirsin
ama ahmet kesinlikle yapmadıgı ve olmayan bir işe para almaz hatta yaparım olursa fiyat söyler
benim 106 gti vardı o zamanların en hızlılarının arasındaydı ve ahmet ilgilendi hiç bir sıkıntıda yaşamadım
bence burdan yazıp cizmek çok boş git ahmetin yanına ve ya usta buna yaptırdık ama olmamış dersen olmuş diyeyecek hali yok
bu şekilde daha zora koymuşsun bence
Düşmez kalkmaz 1 ALLAH'tır..
Emanet araba diyerek bana laf sokmaya çalıştıysan yine yanlış taşa çarptın.Ben milletten borçla araba alıpta borcumu ödememezlik yaparak sağa sola borç takarak arabaya binmedim bazıları gibi.Param olduğu zaman aldım yeri geldi sattım Elhamdülillah yine aldım.Arabayı satışıyla birlikte alalı çok zaman oldu istersen ruhsatın fotosunuda atiyim sana ama gecenin bu saatinde uykun kaçsın istemem :D :D :D
daha büyüyememişin mağlesef işin nerelere gedebileceğigni kestiremeyecek kadar minik düşüncedesein
dıyerek konuyu baska yerlere cekmeye calıosan daha dun mc de x kısıyı doverlerken ayırmaya gıttıgınde sana bagıran ve gerı mc ıcıne gırmene sebep olan cocuk 16 yasındaydı hatırlatırım bence bu konulara hıc gırmeyelım ben bu kadar cok para odeyıpte bu sekılde aracım yapılan bırı olarak bu konulara gırmıyorsam bence kımse gırmemelı kımsenınde hakkı yok
Konu nerelere gidebilir merak ettim ?
...,,,,,,,,,,,,,,,,
Çayı demledim bekliyorum abi o zaman
Keşke buraya herseyı eleştirirken kaza yaptıgınızda cebınızde paranız yokken kötülediğiniz ustanızın cıkarıp verdiğini hastaneye kadar sizi götürüp beklediği olaylarıda yazsaydınız hersey araba değil bu adam parayla iş yapan biri değil ne yazıkki cahilliğiniz bişeylerin önünde her zamanki gibi cok bişey söleyip uzatmaya gerek yok dikkatli olursun bundan sonra ben hep sölüorum ahmet abiye bazende esnaflar müşteri seçmeli diye ama ekmek parası işte ***** kolay olmuyo
ben on fren merkeslerı demedım degısmeyen arka merkezler degısmemıs dedım sen dun aksam da degıstırdım dedın bana ama arka merkesler eskıydı degısmemıs
arka merkeslerı ılk sordugumda ben kendım degıstırdım dedın dun aksam ısrar edınce degısmedı dıe tornacı degıstırdı dedın ıı hatırla
2. cı para getırmedım dıe 100 lıralık dıskı takmayıp aracı 1 hafta yatırdın orda bana aksaraydan merkez alıcam dedın urucun dısklerını taktın cocugun haberı bıle yoktu
3. sen gecen aksam ben sordugumda rektefıyecın kım kım yaptı bunu dedıgımde senın cevabın napıcan sen rektefıyecımı oldu ıı dusun ısmını vermedın
4. sen kapagı benden ıstemedın kapagı ılk gordugunde bu arac motor kırmıs dıyende sendık kı kırmadık cok sukur
5. kapak saten lımıtınde altında bı kapak ve kapakta sorun olan göz 2. dı sanırım kacıran gözde orasın daha once supap patlayan yenıden yapılan gozde orası
tamırı oluo evet 200 250 tll cıvar taslama fılan ama nıe bu masrafı edıorum bı daha
ben bu kapaga 1000 tl vermısken sana
sen bu kapagı takarken bır kere taslanmıs sıfıra yakın demedın mı dedın
heralde sıfıra yakın demek bıtmıs demek mı oluo benmı yanlıs anladım
bıde gecen aksam bana dıosun kı bu kapak egıktı ben aldıgımda taslıydı saten bı daha taslandı
soruorum bana daha once taslanmıs egıt kapagamı 1000 tl verdırıdın
her seferınde colugunun cocugunun uzerıne yemın edıosun bence etme allah onları sana bagıslasın ama etme ıı bısey degıl
kara kısın ortasında aracı frenı patlak radyotorune vıda atmıssın oyle teslım ettın bızı
radyator aldım arabam yoktu metrobusle getırdım yanına verdım taktın sonrada sıze radyator bıle taktım parasını yazmadım sıze dedın
ben sana daha ne dıyım
suan aracın 3000 tl den fazla masrafı var ve ben bu yapılacak ıslerın parasını sana takır takır verdım ahmet usta allah razı olsun konustuk anlastık senınle cok guzel yapmıssın aracımız
dynoya cıkıcak dıe tam 4 hafta beklettın bızı ısın ılk basında 500 tl aldın benden dyno cok dolu dedın 5. hafta yazılm yaptım dedım 150 lıralık yazılm yaptırmıssın hepsını sordum ogrendım sen gıttıgınde dynoda bosmus ole haftalarcada sıra yokmu
yazılımı yaptın sonra yatak sardı dedın arac
krank
kollar
kapak degıscek dedın
tamm dedık guvendık ınandık allah razı olsun
sılndır kapagını degıstırmıssın saolls ıns krankla kollara ellememıssındır onlarda kapak gıbı cıkarsa naparım ben
alıcan ben herseyı konusurum hıcbırseyı saklamam gızlemem
ben gecen aksam ahmetı ara sor onun suratınada soyledım arkadaslarının yanında
kelımelerım
arkadaslıgın doslugun ıyı olabılır saolsın kaza yaptım ben ambulansla hastaneye gıderken aracın cekıcı parasını cıkarıp vermıssın eyv ( ertesı gun parasını verdık tabı )ama ahmet esnaflıgın sıfır
dıe kendısıne soylemısmısıyım soylememısmıyım sor bakalım her ortamdada soyledım o olayı anlattım ahmetın muhabebtı gectıgı yerde cekıcı parasını verdıgını
yanımdakılere soylemısımdır bırının eksısını soylerken artısını cope atmıoruz alıcan sen bızı yanlıs tanımıssın be kardesım
bız senınle ıtb ıcın anlasmadık mı 2 kere engel olanda ahmettı o konuyuda konustuk onunla
ozaman ıtb ıcın sokseydık kapagı demekkı ortaya cıkıcaktı bıtık kapak oldugu hey gıdı heyy
ya onur şaşır ma adam gerekn açıklamayı yazmış sen hala burada kendi kendine bişyler ıspatlamaya çalışıyon
ben ahmtin bu zaman kadar bırak çocuğunu normal yemin ettiğini görmedim ben 20 senedir tanıyorım ahmeti buzamana kadar garajda hiç sorun olmadı adam herkezin aracına koştu herkez gelsin burada birisi inkar etsin ben şunu dedim de yapmadı kaç kişi yolda kaldı adam yatağında kalktı gitti gene yaptı kimseyi yarı yolda bırakmadı kalkmış bana şöyle böyle yaptı diyosun masal okuma bi yazılanları oku bakbakim kimler neler yazmış boş işlerle uğraşuyosun
Sağolasın onur çok hayırlı uğurlu oldu valla. Boşver sen alan alır satan satar,söylenmemişse vardır bişey.Herkese anlatılmaz yapılan şeyler, dostluğun bi anlamı kalmaz o kadar ayrıntılara herkesle girersek..