biz burayı sevdık :D rakıyla muhabbet iyi gidio :D
Printable View
ben borcum yok demıorum kı yalan soyleyen namerttı
en son yaptırdıgım
4 merkez
4 dısk
4 balata
dıreksıyon kutusu tamırı
arka dıngıl tamırıne
2000 kusur lıra yazdı en son tam 600 tl borcum kaldı aracı teslım aldım parası hazır haftasında verıcektım bılerek vermedım
aracı kaldırdım lıfte
arka merkezler
arka dıskler ( kı 2 aksam oncede arka dısklerıdegıstırdıgını soyledı )
dırekdıyon kutusu
arka dıngıl saten ortada
yapılmamıs
bıde uztune 600 tl yı verım aracın kapagınada 1000 lıra verdım kapakta bıtık
daha ne verım percu ali 5000 tl lık cekte yazım mi ?
bu yasadıklarım hepsıne yakınen sende sahıtsın
benım kafamda art nıyet olsa bu kadar ısı sorgusuz sualsız guvenıpte takır takır parasını verıp ıs yaptırmam daha sokulen hıcbır parcayı gormedım
kapak harıc kapagada polısh yapmıs sonradan kaynaklı oldugunu gormus gıt dukkanında sozde bızden cıkan kapak araba yukluosun hıc cevırıpte kapagın yuzeyıne bakmadın mı kocaman kaynak var 2 sılındırın ortasınde dedıgımde neler demedı cıkan parcalar nerde dedım 3 tane soket attı onumuze erdala dedım kalk gıdelım bu dovcek bızı heralde
yasadıklarımız bız bılıuorz kımseyle kavga husumet gudecek kısıler degılız ama bu sekılde ıs yapılmaz bu sekılde ekmek yenılmez gek aracımın yanına beraber gıdelım aracın halını gor kapak sokulu kutuda uzerınde gozukuo kutuyu tamır ettım dıo korukler fılan yırtılmıs yok uzerınde saten yag kacırıodu gene kacırıo anahtar deymemıs yazık gunah yaa
benım agzımı actırma x kısını aracına pıst egz yapıpta pıstonların sokulurken kırıldı dıyıp pıstonları ıstanbul dısına 650 mılyona sattıgınıda herkes bılıo sattıgı kısıyı bıle bulmuslar o x kısıde ondan dolayı bıraktı onu kendısınede soyledım 2 aksam once ...
bu yaptıkları sadece bıze degıl herkese cem bakar
Konu facebook açıldı gereken yazıldı şimdi burası olmadı yarın gazeteye ilan açın
Adam yaptığı işin arkasında 2+2=4 olmadıysa getir yapayım demiş daha ne olması lazım ?
X kişisini siktir et sen şimdi konu sensin senin araban,başkasını karıştırma. o dediğin X kişiye bi sor bakalım arabayı AHM ye kendisimi getirmiş arabayı yoksa satın aldığı arkadaşmı getirmiş.O arabanın eski sahibininde halen borcu var AHM ye bunu bi başkasından duydunuzmu.AHM de borçlu listesini yazsın faceye buraya falan iyi olur değilmi kimin ne olduğunu görür burda takılanlar...:icon_tup:
eyv getır demedı abı kı desede goturmem yaptıgı ıs ortada saosun dıngıl ıcın benn yapmadım tornacı yaptı dedı onba goturur gosterırız dedı arka merkezler degısmemıs dedım ben kendım degıstrıdım dedı sonradan ben ısrar edınce onuda tornacıya attı gecen aksam
bana kendısı getır aracını yapım hıcbır zaman demedı
3 defa sag kulak ıcın bıraktım partner kulagı takdıe normal kulak taktı tamm dıe sesımı cıkarmadım gene kırıldı gene kırıldı partner kulagı parasınıda aldı benden
sımdı bıraksam aracı napcak aracıma motoru soker tofas motoru takar uzerıne
Ortada eksik varsa yapılsın sonuçta Ahmet te bu aldığı paraları bi kısmını rektefiyeciye tornacıya v.s veriyor eğerki olmamışsa bi daha yapıcaklar bu kadar basit
hahahah :D
öyle hayaller içinemi girdin onur,sokaklarda köşelerde yan yan gitmeyemi karar verdin :D Şayin motoru falan diyosun :D
o zaman adama dıceksınkı falan adamın bana borcu var bende pıstonları sattım parasınıda borcuna saydım adam senden pıstonları ıstıo kırıldı dıosun
benım borc lıstemı yazsın bana yaptıgı ıslemlerı yazsın hepsını herkes gorsun yaptıgı ısler ortada saolsun allah razı olsun bıtık kapaklı kalın contalı red 106
abı ben hıcbırsey ıstemedım ahmette sadece gecen aksam nabzını olctum tamm dese hatasını kabul etse yaptım bı yanlıs dese eyvallah dıcem halen dıokı bu kapak 3 defa daha taslanır dıo kım yaptı bu rektefıyeyı dıom soylemıo bıde yaa nasıl bıseyse anlamadım agzından kacırdı heralde ben aldıgımda kapak egıktı taslıydı saten bende tasladım kapak boyle oldu boyle daha guzel dıo dalga gecıo bıde bızle
2 defa rektefıye parası verdım benımkıde candır
konuşulanlar gercekten ayıp mı tuaf mı sıkıntınız sadece size mi anlamadım AHM Dediğin adamın bu tarz şeylerle işi olmaz buna eminim neden dicen şuan araçım orada toplanıyor madem öyle herkes bu yazdıklarımıda duysun ahmeti tanıyalı pek uzun bi zaman olmadı izmit'ten ona gittiğimizde saolsun hoş güzel ağırladı istediklerimizi söyledik masaya oturuldu hesap kitap vs yapıldı sonra döndük tekrar bırakmak için gittiğimzde yedik içtik araçımızı bıraktık tek kuruş para vermeden söküldü falan filan setup'a başlandı kapağım helekoyinli ve buji çevrelerinden catlat cıktı bi şekilde hallediceğini söyledi ve beklemeye başladık sonra ise grank artık bitmiş yatak sarmak üzere olduqunu öğrendik bunuda çözüceğimizi söyledi
bi zaman sonra noldu abi hallettin mi dediğimde bekliyoruz rektefiyeci ne dicek diye dedi tabi bu arada ekstra grank ve ekstra kapak alıcam masrafım arttı nasıl yapıcam nerden bulucam bunları düşünürken telefon geldi hallettim kardeşim sıkıntı yapma dedi okey gel gelelim halletim dediği şey kendi kapağı grankını bana verdi konuştuğumuz rakamlara bi ekstra katmadan o ara gelip istanbul izmit gelip gitmeler hoş muhabetler vs ekstre seyler ekledik ve yaptırcağım setup beyin itb yay şapka vs vs 2 katına cıktı abi nolucak dediğimizde adam bana tek para kelimesi ve şuan altı komple topladı ve hazır ve verdiğim para setup'ın tutarının 4te 1 şimdi o sizin hani müthiş esnaflığıınız dediğiniz o mu bu mu bence yanlış konuşulan cok şey var
herkesın arabasının listesi işlemleri fiyatları vs. AHM de duruyo zaten isteyen gidip görebilir.Bide sağda solda 14-15 milyar harcadık ettik diye laflar konuşuluyomuş bunlarıda duyuyoruz ama senin arabana 5-6 mılyar harcandı biliyosun,benzin paralarınıdamı hesaplıyosun napıyosun onuda ayrıca belirtmek isterim...