User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
176 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: AH YANDIM PERFORMANCENIN MÜTHİŞ ESNAFLIĞIi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeMBa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka bi konu açsın biri orda bende muabbete dahil oliyim
    biz burayı sevdık rakıyla muhabbet iyi gidio

CeMBa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he benım baska baska ısım yok kapagı sokturcem ona para verıcem baska kapak takıcam bu senın taktıgın kapak dıcem ahmete tamm ole oldu oyle yaptım dıyelım dıngılıde degıstırdım dıreksıyon kutusunuda bozuk taktım yerıne fren merkezlerınıde aynı sekıl hepsını ahm yaptı ben degıstırdım pekı bukadar masrafı edıp degıstırdıkten sonra ahm yı suclayarak elme ne gecıcek ben sadece hakkımı savunuorum

ahmet kapagı ılk gordugunde bu kapak benım kapagım degıl demedıkı bu arac motor kırmıs dedı bence bu daha kotu kendı kapagınun ne durumda oldugunu gordu
    orasını sana sormak lazım kafanda neler olduğunu bilemez kimse ALLAH'tan başka..
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz burayı sevdık rakıyla muhabbet iyi gidio
    Afiyet olsun o zaman devam et
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya onu bırak bu işleri 1000 liya yakın borcun var ahmete onu vermemek için kıvranıyon şimdide kalkmış konu açıyon yok şöyle böyle oldu hayal kuruyon kendi kendine bu piyasada herkez tanıyo herkez ahmetide biliyolar şuan milller sana neresiyle gülüyo ben bilmem şuan açtığın konuyu bile kaile almıyorum çünki komik hele o videolar tam benim konuluk olmuş bi ara kullanırım zaten millet benim konudaki koydugum videolara gülüyo o videolarada gülerler daha büyüyememişin mağlesef işin nerelere gedebileceğigni kestiremeyecek kadar minik düşüncedesein en hala ahmti beklemedeyim gereken gene yazılacak rahat ol

ben borcum yok demıorum kı yalan soyleyen namerttı
    en son yaptırdıgım
    4 merkez
    4 dısk
    4 balata
    dıreksıyon kutusu tamırı
    arka dıngıl tamırıne
    2000 kusur lıra yazdı en son tam 600 tl borcum kaldı aracı teslım aldım parası hazır haftasında verıcektım bılerek vermedım
    aracı kaldırdım lıfte
    arka merkezler
    arka dıskler ( kı 2 aksam oncede arka dısklerıdegıstırdıgını soyledı )
    dırekdıyon kutusu
    arka dıngıl saten ortada
    yapılmamıs
    bıde uztune 600 tl yı verım aracın kapagınada 1000 lıra verdım kapakta bıtık
    daha ne verım percu ali 5000 tl lık cekte yazım mi ?
    bu yasadıklarım hepsıne yakınen sende sahıtsın
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka bi konu açsın biri orda bende muabbete dahil oliyim

tamam ben sabit bi konu açtırıcam senin için.
    konu nereye açılsın sohbete aşırı beslemeye satılıklara onuda belirt baride aramayalım konuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orasını sana sormak lazım kafanda neler olduğunu bilemez kimse ALLAH'tan başka..
    benım kafamda art nıyet olsa bu kadar ısı sorgusuz sualsız guvenıpte takır takır parasını verıp ıs yaptırmam daha sokulen hıcbır parcayı gormedım
    kapak harıc kapagada polısh yapmıs sonradan kaynaklı oldugunu gormus gıt dukkanında sozde bızden cıkan kapak araba yukluosun hıc cevırıpte kapagın yuzeyıne bakmadın mı kocaman kaynak var 2 sılındırın ortasınde dedıgımde neler demedı cıkan parcalar nerde dedım 3 tane soket attı onumuze erdala dedım kalk gıdelım bu dovcek bızı heralde
    yasadıklarımız bız bılıuorz kımseyle kavga husumet gudecek kısıler degılız ama bu sekılde ıs yapılmaz bu sekılde ekmek yenılmez gek aracımın yanına beraber gıdelım aracın halını gor kapak sokulu kutuda uzerınde gozukuo kutuyu tamır ettım dıo korukler fılan yırtılmıs yok uzerınde saten yag kacırıodu gene kacırıo anahtar deymemıs yazık gunah yaa
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

konu nereye açılsın sohbete aşırı beslemeye satılıklara onuda belirt baride aramayalım konuyu
    Sıkıntı yok muabbet olsun yeter.Uyum sağlarız elbet.
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aşırı besleme uygun gibi,her ne kadar atmocuda olsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya AHM senin arabandan çıkan parçaların peşinemi düşücek ALLAH aşkına saçma sapan laflar yapma.o zamanlar rollıngden rollınge gıdıyodu sağa sola koşturuyodu sende biliyodun hatta peşinden geziyodun..
    Lekelemeye çalıştığın kişi ALLAH korkusuyla yaşayan birisi boş beleş şeylerle uğraşma ama illede öyle böyle diyosan hadi arabanı yürüt onu geç...

benım agzımı actırma x kısını aracına pıst egz yapıpta pıstonların sokulurken kırıldı dıyıp pıstonları ıstanbul dısına 650 mılyona sattıgınıda herkes bılıo sattıgı kısıyı bıle bulmuslar o x kısıde ondan dolayı bıraktı onu kendısınede soyledım 2 aksam once ...
    bu yaptıkları sadece bıze degıl herkese cem bakar
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu facebook açıldı gereken yazıldı şimdi burası olmadı yarın gazeteye ilan açın

Adam yaptığı işin arkasında 2+2=4 olmadıysa getir yapayım demiş daha ne olması lazım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım agzımı actırma x kısını aracına pıst egz yapıpta pıstonların sokulurken kırıldı dıyıp pıstonları ıstanbul dısına 650 mılyona sattıgınıda herkes bılıo sattıgı kısıyı bıle bulmuslar o x kısıde ondan dolayı bıraktı onu kendısınede soyledım 2 aksam once ...
    bu yaptıkları sadece bıze degıl herkese cem bakar
    X kişisini siktir et sen şimdi konu sensin senin araban,başkasını karıştırma. o dediğin X kişiye bi sor bakalım arabayı AHM ye kendisimi getirmiş arabayı yoksa satın aldığı arkadaşmı getirmiş.O arabanın eski sahibininde halen borcu var AHM ye bunu bi başkasından duydunuzmu.AHM de borçlu listesini yazsın faceye buraya falan iyi olur değilmi kimin ne olduğunu görür burda takılanlar...
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu facebook açıldı gereken yazıldı şimdi burası olmadı yarın gazeteye ilan açın

Adam yaptığı işin arkasında 2+2=4 olmadıysa getir yapayım demiş daha ne olması lazım ?
    Meyve veren ağaç taşlanırmış dayı bunu görüyoruz bi kez daha..
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eyv getır demedı abı kı desede goturmem yaptıgı ıs ortada saosun dıngıl ıcın benn yapmadım tornacı yaptı dedı onba goturur gosterırız dedı arka merkezler degısmemıs dedım ben kendım degıstrıdım dedı sonradan ben ısrar edınce onuda tornacıya attı gecen aksam
    bana kendısı getır aracını yapım hıcbır zaman demedı
    3 defa sag kulak ıcın bıraktım partner kulagı takdıe normal kulak taktı tamm dıe sesımı cıkarmadım gene kırıldı gene kırıldı partner kulagı parasınıda aldı benden
    sımdı bıraksam aracı napcak aracıma motoru soker tofas motoru takar uzerıne
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada eksik varsa yapılsın sonuçta Ahmet te bu aldığı paraları bi kısmını rektefiyeciye tornacıya v.s veriyor eğerki olmamışsa bi daha yapıcaklar bu kadar basit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahah

öyle hayaller içinemi girdin onur,sokaklarda köşelerde yan yan gitmeyemi karar verdin Şayin motoru falan diyosun
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    X kişisini siktir et sen şimdi konu sensin senin araban,başkasını karıştırma. o dediğin X kişiye bi sor bakalım arabayı AHM ye kendisimi getirmiş arabayı yoksa satın aldığı arkadaşmı getirmiş.O arabanın eski sahibininde halen borcu var AHM ye bunu bi başkasından duydunuzmu.AHM de borçlu listesini yazsın faceye buraya falan iyi olur değilmi kimin ne olduğunu görür burda takılanlar...
    o zaman adama dıceksınkı falan adamın bana borcu var bende pıstonları sattım parasınıda borcuna saydım adam senden pıstonları ıstıo kırıldı dıosun
    benım borc lıstemı yazsın bana yaptıgı ıslemlerı yazsın hepsını herkes gorsun yaptıgı ısler ortada saolsun allah razı olsun bıtık kapaklı kalın contalı red 106
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada eksik varsa yapılsın sonuçta Ahmet te bu aldığı paraları bi kısmını rektefiyeciye tornacıya v.s veriyor eğerki olmamışsa bi daha yapıcaklar bu kadar basit

abı ben hıcbırsey ıstemedım ahmette sadece gecen aksam nabzını olctum tamm dese hatasını kabul etse yaptım bı yanlıs dese eyvallah dıcem halen dıokı bu kapak 3 defa daha taslanır dıo kım yaptı bu rektefıyeyı dıom soylemıo bıde yaa nasıl bıseyse anlamadım agzından kacırdı heralde ben aldıgımda kapak egıktı taslıydı saten bende tasladım kapak boyle oldu boyle daha guzel dıo dalga gecıo bıde bızle
    2 defa rektefıye parası verdım benımkıde candır
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuşulanlar gercekten ayıp mı tuaf mı sıkıntınız sadece size mi anlamadım AHM Dediğin adamın bu tarz şeylerle işi olmaz buna eminim neden dicen şuan araçım orada toplanıyor madem öyle herkes bu yazdıklarımıda duysun ahmeti tanıyalı pek uzun bi zaman olmadı izmit'ten ona gittiğimizde saolsun hoş güzel ağırladı istediklerimizi söyledik masaya oturuldu hesap kitap vs yapıldı sonra döndük tekrar bırakmak için gittiğimzde yedik içtik araçımızı bıraktık tek kuruş para vermeden söküldü falan filan setup'a başlandı kapağım helekoyinli ve buji çevrelerinden catlat cıktı bi şekilde hallediceğini söyledi ve beklemeye başladık sonra ise grank artık bitmiş yatak sarmak üzere olduqunu öğrendik bunuda çözüceğimizi söyledi
    bi zaman sonra noldu abi hallettin mi dediğimde bekliyoruz rektefiyeci ne dicek diye dedi tabi bu arada ekstra grank ve ekstra kapak alıcam masrafım arttı nasıl yapıcam nerden bulucam bunları düşünürken telefon geldi hallettim kardeşim sıkıntı yapma dedi okey gel gelelim halletim dediği şey kendi kapağı grankını bana verdi konuştuğumuz rakamlara bi ekstra katmadan o ara gelip istanbul izmit gelip gitmeler hoş muhabetler vs ekstre seyler ekledik ve yaptırcağım setup beyin itb yay şapka vs vs 2 katına cıktı abi nolucak dediğimizde adam bana tek para kelimesi ve şuan altı komple topladı ve hazır ve verdiğim para setup'ın tutarının 4te 1 şimdi o sizin hani müthiş esnaflığıınız dediğiniz o mu bu mu bence yanlış konuşulan cok şey var
    AHM PERFORMANCE

Piston Garage...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman adama dıceksınkı falan adamın bana borcu var bende pıstonları sattım parasınıda borcuna saydım adam senden pıstonları ıstıo kırıldı dıosun
    benım borc lıstemı yazsın bana yaptıgı ıslemlerı yazsın hepsını herkes gorsun yaptıgı ısler ortada saolsun allah razı olsun bıtık kapaklı kalın contalı red 106
    herkesın arabasının listesi işlemleri fiyatları vs. AHM de duruyo zaten isteyen gidip görebilir.Bide sağda solda 14-15 milyar harcadık ettik diye laflar konuşuluyomuş bunlarıda duyuyoruz ama senin arabana 5-6 mılyar harcandı biliyosun,benzin paralarınıdamı hesaplıyosun napıyosun onuda ayrıca belirtmek isterim...
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)