User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
176 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: AH YANDIM PERFORMANCENIN MÜTHİŞ ESNAFLIĞIi

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı oyunlar benim üzerimden oynanmaya çalışıldı olmadı onun için ben yalakalikla iş yaptiriyor oldum piyon oldum.Hakkini vermediğim ve bedelini odemedigim hic bisey yok.Ahmet abinin benim yalakaligima ihtiyaci yok benimde kimseye yalakalik yapmaya
    TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

CeMBa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem one lan arbamın senin üstünde ne işi vaar hısızzzzz imdaaat arabamı çalmışlarrrr bide üstüne almışlarrr aloooo
    Bizde bitek ölüme çare yok abii resmi olarak bile aldık üstümüze arabayı biniyoruz işte
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya onur şaşır ma adam gerekn açıklamayı yazmış sen hala burada kendi kendine bişyler ıspatlamaya çalışıyon
    ben ahmtin bu zaman kadar bırak çocuğunu normal yemin ettiğini görmedim ben 20 senedir tanıyorım ahmeti buzamana kadar garajda hiç sorun olmadı adam herkezin aracına koştu herkez gelsin burada birisi inkar etsin ben şunu dedim de yapmadı kaç kişi yolda kaldı adam yatağında kalktı gitti gene yaptı kimseyi yarı yolda bırakmadı kalkmış bana şöyle böyle yaptı diyosun masal okuma bi yazılanları oku bakbakim kimler neler yazmış boş işlerle uğraşuyosun

alı bızde boyle kandırdın ıyı hatırla x ustada sıra beklerken ona gıtme sen aksam yolda kaldıgında arasan kalkıp gelmez o ama ahmeta yaptır ısın yolda kal ara hemen gelır demıstın mc ın ıcınde 1 senedır kelımelerın degısmemıs be kardesım halen ınsanları boylemı kandırıosun

ayrıca yemın konusuna gelelım benım her konusmamda ahm cocukların uzerene yemın ettı etme dedıgım halle watsapp ta yazısmalarımız da dahıl var
    yenı cocugum dogdu yemın ederım ederım ya etme abı etme

benı konusturma mıllet konusmuo herkez ozelden yazı benı karsıtrma dıe
    sende cok acık bılıosun alı
    AHMET YAZILIM ICIN ARACIMI OTOPARKTA 4 HAFTA YATIRKEN SANA GELDIM DUKKANDA SORDUM NIYE YAZILIMA GITMIO ARAC DIE SENDE AHMETIN PARASI YOK DEDIN BIZDE DEDIK KI GIDELIM X DUKKANA KREDI KARTI ILE CEKELEIM CARIDEN DUSERIZ AHMETE O ZAMANDA KARSI CIKTI CUNKI 500 TL ALDI BIZDE YAZILIMI 150 TL YE YAPTIRDI HEPSINI OGRENDIK SORDUK ARASTIRDIK
    4 HAFTA BOYUNCA DYNO DOLU DENDI SORDUK BOMBOSMUS DUKKAN HATTA GITTIGINDEDI TEZGAH BOSMUS STANDART YAZILIMI ATTIRMIS YOLDA AYAR YAPMIS ARACA SONRA TEL ACTI ARAC YATAK SARTI DIE

SATEM PARASI YOKTU BIZDEN BASKA ARACTA YOKTU GECEN SENE KIS MECBUR RED106 YATAK SARDI

sen ne bılıosunda konusuosun alı adam her konusmasında defalarca yemın ettı onuda ıspatlarım resıl olursun gene benım ıspatlamadım bısey kaldımı kalmadı
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseye hesap vermek zorunda dğeilim satarım satmam
    İstiyosan geri satıyım sana abi
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseye hesap vermek zorunda dğeilim satarım satmam
    bende onu ıorum kımseye hesap vermek zorunda degılsın basıt seylerı bıle bırbırınızden saklıosunuz bızım konununda bu sekılde olması normal alı
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

baran.boran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli ugurlu olsun alana daa satanaa daaa ahm yaptimi oluyorrr Örneklerİ Çok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur en baştan böyle araştırsaydın kendi arabanı kendın toplasaydın ya keşke,o kadar sağdan soldan geri çevrilmezdin arabanı ahm ye getirmemiş olurdun...

Birbirimizden sakladığımız yok bişeyi,bizim yakın çevremizdeki herkes biliyo zaten neyin ne olduğunu..
    AHM Performance

Sorunlu Şoför

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alı bızde boyle kandırdın ıyı hatırla x ustada sıra beklerken ona gıtme sen aksam yolda kaldıgında arasan kalkıp gelmez o ama ahmeta yaptır ısın yolda kal ara hemen gelır demıstın mc ın ıcınde 1 senedır kelımelerın degısmemıs be kardesım halen ınsanları boylemı kandırıosun

ayrıca yemın konusuna gelelım benım her konusmamda ahm cocukların uzerene yemın ettı etme dedıgım halle watsapp ta yazısmalarımız da dahıl var
    yenı cocugum dogdu yemın ederım ederım ya etme abı etme

benı konusturma mıllet konusmuo herkez ozelden yazı benı karsıtrma dıe
    sende cok acık bılıosun alı
    AHMET YAZILIM ICIN ARACIMI OTOPARKTA 4 HAFTA YATIRKEN SANA GELDIM DUKKANDA SORDUM NIYE YAZILIMA GITMIO ARAC DIE SENDE AHMETIN PARASI YOK DEDIN BIZDE DEDIK KI GIDELIM X DUKKANA KREDI KARTI ILE CEKELEIM CARIDEN DUSERIZ AHMETE O ZAMANDA KARSI CIKTI CUNKI 500 TL ALDI BIZDE YAZILIMI 150 TL YE YAPTIRDI HEPSINI OGRENDIK SORDUK ARASTIRDIK
    4 HAFTA BOYUNCA DYNO DOLU DENDI SORDUK BOMBOSMUS DUKKAN HATTA GITTIGINDEDI TEZGAH BOSMUS STANDART YAZILIMI ATTIRMIS YOLDA AYAR YAPMIS ARACA SONRA TEL ACTI ARAC YATAK SARTI DIE

SATEM PARASI YOKTU BIZDEN BASKA ARACTA YOKTU GECEN SENE KIS MECBUR RED106 YATAK SARDI

sen ne bılıosunda konusuosun alı adam her konusmasında defalarca yemın ettı onuda ıspatlarım resıl olursun gene benım ıspatlamadım bısey kaldımı kalmadı
    madem 150 liraya yaptırıyo 150 liraya bi yazılım yaptırsana allah aşkına ya takılmışın 150 liraya bu konuyu okuyan birsürü yazıımcı var ben 150 liraya yapıyorum yazssın birisi şuraya çok biliyosun sen komik olma yaaa

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 tl ye nerede chip yapılıyosa bundan sonra bende arabalarıma orada yaptırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 tl ye nerede chip yapılıyosa bundan sonra bende arabalarıma orada yaptırım
    pazarlık payı vardır inşallh

baran.boran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada yazdirin laaa 150 lİrayaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı angry28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı oyunlar benim üzerimden oynanmaya çalışıldı olmadı onun için ben yalakalikla iş yaptiriyor oldum piyon oldum.Hakkini vermediğim ve bedelini odemedigim hic bisey yok.Ahmet abinin benim yalakaligima ihtiyaci yok benimde kimseye yalakalik yapmaya

lınkınden emın degılım tam bılmıorum ısım soy ısmının bas harfını yazıcam
    D.A eger sensen bu angry

senınlede cok yol katettık kardeş ama bır seyı atladın bır seyı unuttun sen zayıf halkaydın bunu sanada soyledım acık konustuk senınle kardes onların ıcınde olan herseyı bıze sen anlattın kardesım

onların arasında kı arkadaslıgın sahte oldugunu bana sen gosterdın kardes saolsın
    herkesı tek tek anlattın bıze okudun okundunda aynı zamanda onlara guvenme dedın dıkkat et dedın ama camura battın mı bı kere cıkamıosun ...

sundan parca alıcam dedıgımde su boyledır suan parca verıcem dedıgımde o boyledır dedın taktık verdın saoo D.A eger sensen broom
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baran.boran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli ugurlu olsun alana daa satanaa daaa ahm yaptimi oluyorrr Örneklerİ Çok

AHM PERFORMANCE

Piston Garage...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He heh evet öyle suçluluk psikolojisi çamura battim çıkamıyorum... Korkuyorum suskunluğum ondan belki evimi basarsiniz yara verirsiniz bana... Ben sizinle ilgili sadece ayar mevzusunu sormuştum ahmet abiye bitmedimi diye oda zaten benim yanimda aramisti sizi siz o zaman da sacmalamistiniz böyle eger bir kisinin veya ahmet abinin benden en ufak bir suphesi varsa getiriyim o arabayi yarin ahmet abiye soktiriyim uzerinde de ne varsa hibe edicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kankalarinizdan birisinin g..t olduğunu çokça soylemisligim var onumu diyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem 150 liraya yaptırıyo 150 liraya bi yazılım yaptırsana allah aşkına ya takılmışın 150 liraya bu konuyu okuyan birsürü yazıımcı var ben 150 liraya yapıyorum yazssın birisi şuraya çok biliyosun sen komik olma yaaa
    alı herkes benım ısmımı verme dıo cunkı herkes bu ısı yapıo kalkıp ısım vermıcem ama sende bılıosun dandırık cıplerden standar 8200 yazılım attıgını beynı soktuk magıcte
    bıraktıgımda x dukkana goturdum kontrol ettırdım yazılım yapılmısmı dıe fıyatınıda sordum yapıldıgı gunude kaydınıda baktık saolsunlar yardımcı oldular cay ıctık sohbet ettık

ben aracı ılk goturdugumde 7200 de kesıcıye gırıodu teslım alırkende aynıydı bana gostergeyı sok 1000 devır ılerı al 8200 de kesıcıye gırsın dedı ahm
    saten gosterge bostaydı on panel yoktu bosta duruodu onu yapma geregı bıle duymadı bı daha elektırıkcıye gıttım yaptırdım
    oyle dedı aracta yazılım oldugundan bıle suphelıydım ama 8200 yaptırmıs saolsun
    500 tl ye dynosuz 8200 yazılım

alı butun yasadıgımız sıkıntıyı bılıosun en yakından sen bılıosunda ısıne gelmıo ahm yı koruosun acık konus benı sucla herhangı bır konuda yanlısımı soyle yanlısım dıyım
    sıze ınandım guvendım ıstegınız butun paraları verdım araba ortada maslakta gıt bak arabanın halıne ne halde
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meyve veren ağaç taşlanır..AHM yi tanıyalı daha 3 yada 4 ay oluyo. İyikide tanımışım. Bana gerçek ustalığın nasıl oldugunu bizzat kendi gösterdi. Bi timeing e 150 200 TL isteyen ustalardan olmadığı için hep üstüne gidildi.Şimdi burda yazılıp çizilenlerin ahmet abiyle hiç bir ilgisi alakası olmadıgınıda iyi biliyorum. Boş konuşup laf salatası yapmaya hala daha devam ediyosunuz. Herkez ahmet abiyi çok iyi ve net tanıyor. Sizi de iyi tanıyor. O yüzden sizin gibi insanlara hiçkimsenin hiçbir zaman itimadı yok ve olmayacak. Sizin içiniz b*k kaynadığı içinde hiçbir zaman iki yakanız bir araya gelmeyecek. En hızlı olamayacaksınız. Hangi garajdan oldugunuz belli değil kimde soyunup kimde giyiniyosunuz belli değil. Şimdiki takıldıgınız adamlara bile yarın düşman olacak potansiyele sahipsiniz. Şimdi siz bırakın forumlardan çeviri yapıp setup almayıda şu 150 liraya yazılım attırıdığınız yeri söyleyin !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alı herkes benım ısmımı verme dıo cunkı herkes bu ısı yapıo kalkıp ısım vermıcem ama sende bılıosun dandırık cıplerden standar 8200 yazılım attıgını beynı soktuk magıcte
    bıraktıgımda x dukkana goturdum kontrol ettırdım yazılım yapılmısmı dıe fıyatınıda sordum yapıldıgı gunude kaydınıda baktık saolsunlar yardımcı oldular cay ıctık sohbet ettık

ben aracı ılk goturdugumde 7200 de kesıcıye gırıodu teslım alırkende aynıydı bana gostergeyı sok 1000 devır ılerı al 8200 de kesıcıye gırsın dedı ahm
    saten gosterge bostaydı on panel yoktu bosta duruodu onu yapma geregı bıle duymadı bı daha elektırıkcıye gıttım yaptırdım
    oyle dedı aracta yazılım oldugundan bıle suphelıydım ama 8200 yaptırmıs saolsun
    500 tl ye dynosuz 8200 yazılım

alı butun yasadıgımız sıkıntıyı bılıosun en yakından sen bılıosunda ısıne gelmıo ahm yı koruosun acık konus benı sucla herhangı bır konuda yanlısımı soyle yanlısım dıyım
    sıze ınandım guvendım ıstegınız butun paraları verdım araba ortada maslakta gıt bak arabanın halıne ne halde
    onur ben kimseyi orumam kim haklıysa yanında yım düşmenımda olsa dostumda olsa haksılığı kabul etmem sen bu konularda haksızsın kendi kendine hayal kuruyon kendin yazıyon kendin inanıyon ahmet babamın oğlu dğeil sende dğeilsin
    sen saçmalıyosun ben burda fantezi yapıyom

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selojan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meyve veren ağaç taşlanır..AHM yi tanıyalı daha 3 yada 4 ay oluyo. İyikide tanımışım. Bana gerçek ustalığın nasıl oldugunu bizzat kendi gösterdi. Bi timeing e 150 200 TL isteyen ustalardan olmadığı için hep üstüne gidildi.Şimdi burda yazılıp çizilenlerin ahmet abiyle hiç bir ilgisi alakası olmadıgınıda iyi biliyorum. Boş konuşup laf salatası yapmaya hala daha devam ediyosunuz. Herkez ahmet abiyi çok iyi ve net tanıyor. Sizi de iyi tanıyor. O yüzden sizin gibi insanlara hiçkimsenin hiçbir zaman itimadı yok ve olmayacak. Sizin içiniz b*k kaynadığı içinde hiçbir zaman iki yakanız bir araya gelmeyecek. En hızlı olamayacaksınız. Hangi garajdan oldugunuz belli değil kimde soyunup kimde giyiniyosunuz belli değil. Şimdiki takıldıgınız adamlara bile yarın düşman olacak potansiyele sahipsiniz. Şimdi siz bırakın forumlardan çeviri yapıp setup almayıda şu 150 liraya yazılım attırıdığınız yeri söyleyin !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)