maçı bekliyom vakit geçmiyo ya laa :D
Printable View
maçı bekliyom vakit geçmiyo ya laa :D
hadi beyler oyuna :) toplaşıyoruz yavaş yavaş :)
Hadi maç başlıyor
Ekran yaptım diye buna diyodum la
http://i.hizliresim.com/oz5P5k.jpg
Bugun süperdi ya 3 maç yaptık 2 sinin kadrosunu ben kurdum takımım hiç el kaybetmediği gibi süper aktım valla :D
Fazla ateş etmenın zararları şuan imleci nişan olarak görüyorum bir şeye tıklarken 6-7 kere tıklıyorum :hehe:
11:30 da oyuna girip 3,30 falandı sanırım çıktım benim korkum mikrofon konuşmalarını bir komşu duyupta terörle mücadele ekiplerinin evi basması :hehe::hehe:
Abi Tamamen benim iyi oynamam dı hangi takıma geçsem farkla aldı maçın keyfini süremedim çok çabuk bitti:hahaha:
yav çok istiyorum girip oynamak server da sizle de servera nasıl bağlanıcam vs hiçbirşey bilmiyorum ne yazıkki. counter 1.6 yüklü bende ama find serversa basınca nete bağlı olsam dahi hiçbirşey bulmuyor extra şeyler mi yüklemek lazım ki acaba?
cs 1.6
v23 patch
sxe
indirip yükle,
sxe yi aç önce, sonra cs 1.6 non steam dan oyuna gir.
find servers'dan add favorites de, ilk sayfadaki ip yi kopyala oraya kaydet. sonra çift tıkla şifre isteyince jdm yaz gir.
veya find servers yapmadan tab'ın üstündeki tuşa basarak konsolu açıp,
password jdm
connect 95.173.174.70
yazıp girebilirsin
Oyundayız yavaştan toparlanın.
en son attığımız train maçı süperdi valla hele ılk el attığım tk ya paha biçilemez :D
son traın mac zevklıydı gercekten son el awp ıle 4 ledım sasırmadı arap atı son el acıldık ama olmadı
aynen son maç iyiydi. cbble de bizim takım iyiydi ama :D
train zevkliydi, cbbleda fenaydım kaçırdım milleti :)
okadar train train zırladın sonun hayırlı olmadı görkem raylarda infazını gerçekleştirdik :hahaha:
Dün lanet olasıca internetim kesildi kusura bakmayın :)
bugün uykumu aldım, oynarım :D
Mausu değiştirdim artık daha tehlikeliyim zoom açıp yürüme devride bitti :D
akşama nabakk
Gece orhan,cihan,anıl,hakkı,ben ekran yapıcaz. :D
Herkes geldi maç başlıyor hadi...
:D bu akşamda ekşın var herhal :D
Hazır mısınız gençler.