biraz ısındım başka nickle hile var dediler aim var dediler onlar nedir bilmiyorum
Printable View
biraz ısındım başka nickle hile var dediler aim var dediler onlar nedir bilmiyorum
Bir sorum var oyunu baştan yükledimde oyun esnasında elimizdeki silahlar mause de joistik tuşuyla seçe biliyoduk bomba falan ama o aktif değil nasıl aktif edebilirim
Ya beyler bu ilk sayfadaki linkten oyunu indireyim dedim kaspersy 4 tane trojan yakaladı.. :) Canım çok istedi oynamak ama temiz bi link yok mu indirecek?
kafayı yicem servera baglanmayı buldum bu sefer de sxe güncelleyin diyor ama macbook kullandığım için download linki bulamıyorum bir türlü:)
sxe nin kendi sitesinden inmiyor mu?
bugün 2 maçta zevkliydi baya çekişmeli geçti :D :D
Cbble da T iken resmen gerdirdik :D :D :D Onur kardeşimin balkonda yediği kesik ders olmuştur diye düşünüyorum :D :D :D
Balkon kesiği için, baya oyaladım ama Onur'u :)
Ayrıca oyun sürekli donuyor ve fps 50 sürekli. Dün software versiyonda oynadım oyun donmadı fps yükseldi rahat oynamaya başladım tam bu seferde maç bitti :)
Vitek gibi geç açılıyorum :)
benim adil kota dolunca ms 50-60 larda geziyor fps de bi 20 birim düştü son günlerde :)
Bu gece sağlam maçççç..
Soner abi hallet bugün mutlaka,gel kesin.Hem çok gülersin hem de bırakamazsın oyunu daha yok mu dersin. :D
ben 1.5 alışkınım ama indiriyorum gelcem gece :)
şu takım kurma olayını yarım saatten aza indiirirsek fena olucakta bide
vallahi töbe bırakmam E tuşunu ve mikrofonu çeker durursunuz sesimi hahhaha
Berkan'la aynı takımda olunca bir güç,kuvvet geliyor bana.Sesini duymak yetiyor şapşiğin. :hehe:
Takım alışmalarında şöyle yapsak nasıl olur. Sunucuda ki 'sağlam oyuncular' biliniyor. Onları takımlar'a bölüştürsek ve geri kalanları alsalar.
Mesela Serkan Yazgan, Honda Tuğral, Le10ur aynı takımsa olursa karşı takım mokoko olucağı kesin gibi. Onun yerine kaç tane 'sağlam oyuncu' varsa bölüştürelim T ve Ct olsunlar geri kalanlarımızı seçsinler.
Dün heralde en hızlı adam alışmasını yaptık biz Muco ile cbble da :D
Maç atmaktan nefret etmeye başladım, 30 dk bekliyoruz her seferinde dün dayanamadım quit attım çıktım. Biraz kafa dağıtalım diyoruz kafamız seviliyor.
Adam alışmak yine iyi takımlar alınıyor sonra yarım saat bekliyoruz ben onu hala çözemedim :D
bende 2 yada 3 yıl sonra ilk defa oynuyorum :)
beyler kusura bakmayin arada takılıyorum size, tam bi elfreniyim biliyorum ama ilk defa oynuyorum darılmıyosunuz dimi=)
bu gece atarsanız bende varım=)
Girelim bakalım, gelin bekliyorum :)
3.5 yıl sonra ilk denemede çapraz bağ koparttım. Rodaj sonrası ilk roll da yağ koymadan gazlayıp 0 km k20 motoru yatak sardırmış ulvi kadar keyfim yok :( Bi tur geleyim azcık ölün bana neşem yerine gelsin ahali...
Dalacaz birazdan.
az sonra oradayım :D
hadi beyler..
la ctrl'm çalışmıyo :(.