akşama bende microfonumu takayım yaa :) yazarak olmuyor ahahahaha :D :D
Printable View
akşama bende microfonumu takayım yaa :) yazarak olmuyor ahahahaha :D :D
sesimi özleyenler hayde :hahaha:
12 de zıngılll
Hadi oyuna gençlerrrrrrrr
Baykusun tüyleri yoldum yarın fırına verebilirsiniz :hehe::hehe::hehe: maçlar süperdi yaa bu gün iyi eğlendim bu arada son 3 lüde çıkamam tamamen taktiksel :hehe::hehe::hehe:
d2 de merti'yi bıçaklamam günün en makarasıydı benim için ahahahaha gülmekten oynayamadım zaten :D :D
Severek oynuyoruz :D
ben bu baykuştan şikayetcıyım aga hile kullanıyo buna kesın kanaat getırdım. ula arkadas snow da 4 e 1 oynuyoruz adam darma duman ettı bızı
dun aksam LeOnur emre ve görkemden ne cektım kardesım yaa
Laptoplarin kendi mikrofonu oluyor zaten dahili ben senelerdir kulaktk falan takmiorm :D buarada caglar beebgim artk gelcenmi iki lak lak yapamioz Serverda ahahahah
Caglar neymis lan caglayan :D
Kendi kendine çelişkiye düşüyorsun la :D :D Bu akşam gelirim estiririz ;) Görkemde özlemiştir beni hahahahha :D :D Beni en çok özgü reis özlüyo :D :D Hangi kuytu köşeye saklanırsa saklansın bulup vuruyorum :D :D
arkadas görkem moralımızı sıfıra düşürüyo sonra oyna oynayabılırsen gorkemın oldugu snow dust2 long da oynamazsam aksam ıyı oynıcama emınım :D
dün takımdan ayrı çalıştım :D bu gece gerekli ayarı vericem oyunda :):)
servera girin snow yada d2long acıksa spec'de bekleyin (yerinizi bir ayırtın sonra doldu etti giremedim derdide olmuyor :D) 10-15 kişi olunca zaten normal mapa donuyor ozaman girin takımlara işte böylece tasanız kalmaz gorkem gibi dallamaylada ugrasmamıs olursunuz :hahaha:
bu bebeler benı oyundan sogutuyo caglayannn
serkan nerde yaa :)
Valla bende baya olmuştu oynamayalı unutmuşum :) Bakalım alışcaz.
Akşam müsait olursam gelicem bende yine.. Unutmuşuz iyice..
Aksama bende varim ona gore :)
aksam 12 de guzel bı mac atalım beyler cıkan olmasın mac ortasında macta pata kute dalmayalım bı de adam alısverısını hızlı yapalım kendı adamımıza sıkmayalım tt esnasında oncelık cbble d2 sonrası gelır:)
Gel Alper abi özlettin kendini :)
Gel hele gel gel :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=Rr5xjNgV7cw
Bela olurum bak sekil yapma bana :)
şu maçın ortasında çıkma huyundanda vazgeçin, yenilince bi bakıyoruz 11 e karşı 5 kişi oynuyoruz
arkadaslar hıc cıkmadım macın ortasında ama cıkanların sebeplerı sudur dıye tahmın edıyorum bır cogumuz çalışıyoruz ve maç olayına gırınce 2 den once kalkmak mumkun olmuyo pc nın basından anan yaşı baban yaşı yattın 2.30 ee sabah 7 de kalkmak sıkıntı oluyo. (ben 8.30 da kalkıyorum)
şu mac saatını 11 e alsakda en gec 1 de pc yı kapatsak çalışanlar olarak :D vallahı dun baktım 00.35 dı sanrıım mac yapalım demeye basladınız dedımkı bır oturursam maca yıne ıkı yapıcaz :D ddedım kapa cık sen en ıyısıı