Ben maçlara girmek isterim ama sabah 6:30 da kalkıyorum akşam 11 de yatıyorum. :D
Printable View
Ben maçlara girmek isterim ama sabah 6:30 da kalkıyorum akşam 11 de yatıyorum. :D
bende maç bitmeden çıkmadım hiç.. ama aile sıkıntı oluyo saat 3 oldu yat artık 4 oldu halamı burdasın.. ne anlıyonuz şundan falan :D anlatamıyosunda :D
dipnot: bide bizimkilerin yatak odası tam benim odanın karşısında sesden uyuyamıyolarmış. kendi kendine ne konuşuyon diye geldiydiler ilk seferinde :D
Arkadaşlar Kemal ve Özgü başkan bunu denedik ama olmadı kimse erken girmiyor oyuna ben izindeyim simdi tuzum kuru ama ise giderken 6 da uyanıyorum 1 e kadar oynar sonra de yatarm 5 saat bana yeter ama iste defalarca dedik erken girin diye kimse Orali olmadı
server acık mı bende denedim hata verdi server.
tamam haklısın özgü abi ama :) 1.maç biter map değişir çıkıcak olan çıkar 2.maça başlıyoruz hatta onunda 2.bölümüne geçiyoruz bakıyolar yeniliyolar herkez bi anda çıkıyor 11 e karşı 5-6 kalıyor. çıkıcak olan arkadaşlar 1.maç bitince çıkın 2.maça bizde devam edeceklerle oynayalım :) 2.maç bittikten sonra zaten çoğu kişi çıkıyor 4-4 3-3 felan kalıyoruz ondan sonrası zaten sıkılan çıkıyor :)
işi biten çıksın beyler kasma yapıyo :P
iyimaçlar gelirim bende belki (Y).
maçlar öyle bı sarıyokı 2. mac oldugunu bılınce adamın cıkası gelmıyo arif :D
Valla masumum ben normal şekilde oynuom hatta bazen boşa sıkıyom 2-3 sn daha yaşayın dıye gene vuramıyonuz :D
Kanka walli kapatıncada ben oynayamıyom şimdi herkes iyi oynuyo diye biliyor beni rezil rüsva oluruz valla :D
Abi sniperin adı var şanı var tek vuruşta öldürüyor ( bacak hariç ) sen 1 adama 5 mermi harcıyon beni geç silahın adını karalıyon makıneli al tara en ıyısı öyle daha çok şansın var sen awp le nişan alana kadar ben kafanı hedefleyıp tek atıom zaten sonra içinden bana sövüyon ushahuhuas :D :D :D
gece 12'de zıngıl!!!
oyunda özgü abiyi gördüm ben gırıp snow açınca kaçtı :D
12 'de ordayım maça devam :)
zamani geldi beyler
geliyorum bu gece
murat allah aşkına şu swnin ratelerini düzeltin ya 100mbs fiber netim var ping 20 oluyo bianda 80 70 öyle gidiyo. başka swlere giriyorum ping 1 2 max 3
Herkes oyunaaaaaaaa
Hadi beylerr nerdesiniz
server dolu dio ya giremiorm :D
beyler ay bası gelmek uzere pammık eller cebe :D 35 kısılık server için el elee :D ( 35 mıydı? )
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
server kalabalığı kaldırabilsin ama rate i de ayarlansın plz.. benimde 50mbit fiber var ping 40 50 geziniyo :D
pınk ın nerden bakıldıgını bılmıyorum ama benımde pınk normal sanırım :D (ttnet kullanıcısıyım hemıde kotalı :D
Bi de wall nasil aciliyor onu da gosterir misin bize Gorkem kardiş. :D
Görkem
aglayacak zırlayacamayı bırakta oyununu oyna. delirrtin dün
adam kör gözünü cıkartır gibi yazdı eli bitirdik obur ele basladık sonra görmedim aa basladımı.res verin
soruyoruz niye attın diye. serkan ordan e aglıyor ondan diyo. bugun yarın görmedim diyince biriniz res atcakmı cok merak ediyorm yada madem bi iş yapıcaksınız her zıkkıma anket yapılıyor sorun bole bir istek var atsakmı diye
Beyler bana sürekli şikayet geliyor."Herkese adminlik verdin böyle oldu,neden herkese adminlik veriyorsun.O zaman bana da ver." demelerinden bıktım.
Şimdi birkaç kişinin adminliğini alıyorum.Sonra gelip neden benim yetkimi aldın,onunkini almadın demesinler.
Adminliği en iyi kim yapıyorsa sadece o kişilerde kalacak yetkiler.
Sakın ama sakın ben para verdim diye gelmeyin bana...Kim gönül koyuyorsa'da koysun umruda değil.Yeter be harbiden yeter.
gönül koyulacak bişey yok bence maç ayarlarını yüklemeyi bilen gerekli ayarları yapabilecek kişilerde olsun yeter :) kimsede alınmasın :)
Hesap no atin bana da para gonderiyim server icin.
Berkan kardeşim alt tarafı oyun oynuyoruz, kimse sinirli başlamasın istedim. Res dediler verdim, hepsi yazdı alttan. Benimde yapabileceğim pek birşey kalmıyor bu durumda, aldıkmı maçı aldık :) Tabi sen mapı tavaf ediyodun sinirden haha :) Sıkma o güzel canını s. et.
konsola net_graph 4 yaz abi.
Heee gelelim o konuya orda ben hiçbişe demedım senın gozune o kısım takılmış bişe yapamam. Type-R resle başlıcanı duymadığından ateş etti o sıkınca mıllette bırbırıne saydırmaya başladı zaten ortadan giren 2 kişi butun takımı basede vurdu dıkkat edersen yerımızden dahi kıpırdamadık micden 30 kere lan başladı sıkmayın dememe rağmen kimse dinlemedi mıllet res ver diyincede bende res verin adam görmemiş dedim ama öldüğüm için serkan yazdığımı görmedi el başında tekrar yazdım serkanda resi attı yazmayabilirdimde girer admınlıgı atardım resi ama haberınız olsun nedenini bilin diye serkana yazdım. Yanı ağladığım falan yok.
Yok hacı ben aldım bikaç kişinin adminliğini.Gönül koymasınlar bana.