Gene iyi kaynattık hele ırak mapsinde mermi ile ben koyup aha izzet altınmeşe yaptım lafına koptumherkese iyi geceler
![]()
#RenaultSport Clio-R
Sizin gibi gençleri D2'de görmek isteriz![]()
Murat Reis sana gelince HellRot Balans diye kaynat sen
![]()
Sizinle burda değil dışarda oynayacam akşama sıkı durun
![]()
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
dun aksam erken cıkmamın sebebı mac yapılacagı zaman specde cok bekletmenız beyler ınfernoya gectıgımızde 10 a 10du sanırım beklettıgınız ıcın 8 e8 kalındı bende sıkıldım cıktım o ona dıyo sen al otekı ona dıyo sen al zaten takımlar az cok bellı kımın kımı alacagı bellı
bı konu daha var rahatsız oldugum onuda soylemek ıstıyorum aranızdakı yaş ortalaması 20 27 genelde ben ve honda oldugumuz zaman ortalama yukselıyo ben 30 hondaa(gökmen ) 36 yasında gencler konusmalarınıza ettıgınız kufurlere bıraz daha dıkkat edersenız sevınırım hoş olmuyo
hee sahsa edılen bısı yok bılıyorum ama genel anlamda bazı arkadaslarımız söylenıyo bazen olmuyo haberınız olsun gençler...
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Evet dün akşam bende fark ettim onu.. Baya bekledik inferno'da.. Bu akşam maç yapacaksak şunu deneyelim.. Maç açılınca herkes direk girsin bi takıma.. Ona göre atalım.. Baya bekliyoruz ve bekletiyoruz milleti.. Yani bi maça başlamak 15 dk falan sürüyo
Küfür konusunda özgü'ye katılıyorum.. Ben şahsen tanımadıklarıma küfür falan sallamıyorum..O da en fazla biri yalan hs atınca veya bıçaklayınca amk (spor gazetesi) yazıyorum..
Ama oyun esnasında oynayacağınız oyunun amk (spor gazetesi) yazınca hoş olmuyor.. Bunu yazanda 20'li yaşlarda olunca yaşı büyük olanlar rahatsız oluyor ve bu çok normal..
Herkes makara tukara sevmiyor olabilir.. Veya küfüre aşina olmayabilir.. Tanımadığınız insanlar hakkında oyunda atıp tutunca hoş olmuyor.. Yok bunun g.tü kalkmış, bu kim lan falan yorumları dönüyor bazen.. Stres atmak için girdiğimiz oyunda tadımız kaçmasın.![]()
![]()
tesekkur ederım levent
aksam deıdıgnız gıbı bı deneyelım en azından bakalım nasıl olucak
dedıgın gıbı sırf stres atmak ıcın kafamı dagıtmak ve eylenmek için gırıyorum oyuna keyıfde alıyorum ama bazen kullanılan kelımeler yanlış oluyo ve bırazda olsa can sıkmaya yetıyo sahsa edılmese bıle dedıgın gıbı ''oynayacağınız oyunun amk (spor gazetesi) '' yazınca hos olmuyo ıster ıstemez dusunuyosun ne dıyo bunlar dıye
Fazla kaptırılıyor bazen sanırım, ondan kaynaklı o argo kullanımı bence
Olay hırs yapıldığı zaman ortaya çıkıyor bir de, biz el alamasak bile makaraya devam ediyoruz genellikle o ayrı mevzu Cem le özellikle![]()
bılıyorum kardesım bende zaman zaman soylenıyorum senın mermı kere sılah vs vs dıye ama sonucta keyıf almak ıcın OYUN oynuyoruz hepımız aklı basında ınsanlarız hırs ıyı bısı degılır hıc bı zaman tekrar soyluyorum OYUN oynuyoruz ucunda ölüm yok kımsenın kalbınıde kırmaya gerek yok![]()
Var öyle arkadaşlar yahu, pek yapacak bir şey yok ama herkes daha dikkatli olur elbet diye düşünüyorum.
Ben hırs yapınca en önden dalıp ölünce rahatlıyorum
Cem ben ama olsun önemli değil uahuahuah![]()
![]()
Kanka zaten ben yenilirken çok daha fazla eğleniyorum ve gülüyorum
Ya herkes tabiki kazanmak ister.. Ama bi oyun olduğunu unutmadan oynamak gerekli.. Mesela geçen bombayı d2'de B ye kurduk.. Herkes öldü.. Faruğa bi baktık uzunda çukurun oraya girmiş bekliyo uhauha![]()
Şimdi niye bu adam kızayım ki yada nabıyosun diyim
Sadece gülmek için derim faruk nabıyosun allasen diye.. Güleriz biter..
Bu arada Afy dün kızmamıştır inşallah taklidini yaptım diye.. uhauhua![]()
![]()
Bu dünyaa ne sana ne de bana kalmaaaz![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)