özgü abiye halen gülüyorum hahahahah süperdicem abilerede darıldım takımda istemediler beni
böylede tribimi atarım
en son onur abilerin takımda maç süperdi yaa ben böyle taktik görmedim ömrü hayatımda
![]()
beni tek çekmedinmi![]()
![]()
ahahahhcok iyidi gece ya
bu arada zombi modu bilmeyenler için video ekliyorum, bidahaki sw alırken bu moduda alalım cok fena sarar bu jem bey ve mistır ka nın briefingleriyle
![]()
Counter Strike 1.6 : SilenceGaming.com - [HUN] Vega | Zombie,Laser #SilenceHosting.com - YouTube
dun gecenın bombası bendım harbıdende ulan bomba kuruldu eyvah dedım lısteye baktım bır kısı gorunuyodu yardır yardır kosuyorum hacı bı baktım bırı duruyo orda gormedımkı ben bızıım adam oldugunu heheheheheheh vurdum bende son 1 sn kala cozuldu bomba bu arada ben amaca bakarım gencler hahahaha eger bombayı cozemeseydım harbı cok uzulurdum aklıma geldıkce guluyorum![]()
bu arada dun gece bızım takım berbattık kım cenabettı soylesın acık acık boyle bı yenılgı olamaz arkadas ya darma duman olduk yemınletecavuze uyradık resmen
bu arada bacııı gardassss da bendım![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Dün özgünün bana yaptıgı durum hala aklima geliyor adam canli bomba yeminle.dun bi cenabetlik vardi oynayamadik mertccan41 in gorev aski iyiydikısacası agd olduk
![]()
senı vurdum geldım ya bombanın yanına hasstıktırrrr dedım bızım adammısıyı elım ayagıma dolanmadı bombayı çözerken jhahahahahahah
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
valla dün iyiydi, 4 te bağlantı kasıldı kasıldı ben koptum zaten yattım sonra da
özgü efsaneydi onuru vurup bombayı çözmen de zatenama ondan önceki elde çözmek yerine şarjör yenilemen ayrı efsaneydi
ben ananeye kaçıyorum bikaç gün yokum bu arada, iyi oyunlar şimdiden..
Ağır işsizsiniz lan o kule ne![]()
Akşama artık bende dahil olurum kuleye
![]()
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Özgün abinin performansı tarihe geçer nitelikteydi. Zaten öyle çok adam vuramamıştı vurduğu adamlardan biri kendi adamıydı yarıldım orda tuttu iğne deliğinden adamı vurdu sonra gitti kimi vurdum diye suratına baktı anaa ct miş gibi bakış attıktan sonra sonra bide masum masum bombu çözüşü yokmu ahushuahuashuas
Bu gece sizle olamıcam 1 de otobusum var izmire dönüyorum ama yarın yada bu akşam erken saatlerde bi ss daha alalım halay çekerken![]()
DR. OWL
Özgü bir de aztec'te tek kaldı ordan oraya koşturuyor,sonra da diyo ki "amk kayboldum"
Yaa orda koptum yok böyle bişey yaaa algsfksjagfkjsgfkjasgfkjsagfkas![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ahhahahahahah her neyse süperdi o an.Amk videoya çeksek bunları acayip kaynak görüntüler çıkar ortaya.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)