Burak ben şuan çalışmadığım için kendi adıma sıkıntı yok ben gece kalan herkes hani bu şekilde diye dusundugum için acıkcası hıcbıseyde demedim şimdi hani genel konusuyorum ben herkesi rahat relax dusunuyodum şahsen(hani rahat kalkan,uyuyan vs) bu durumda tabiki maçlar önce atılabılir sorun yok
- K -
________
Dr.Ecu
Kimse yanlış anlamasın burnumu düzene sokup bozmak isteyen bir tip sanmasın ben genelimiz iş güç sahibiyiz maçları erken saate çeksek daha iyi olur gibi düşündüm diye yazdım
#RenaultSport Clio-R
montaj bunlar![]()
kaç gündür fareye pil alamadığım için gelemiyorum normalde çalışıorda oyunda 15 20 dk dan sonra donmaya başlıor yada direk kablolu almak lazım![]()
Arkadaşlar yukarıdaki screen shot'a inanmayın.. Benim 4'e 15 frag yapma gibi birşeyim olabilir mi.. Lütfen. Bunlar paralel yapının işleri.. Half Life lobisi![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
fraglarımız aynı dıe uyuz oluosn dmısenn duşunduğun kadar kotu oynamıorm, sozlu olarak değıl resmı belge olarak kanıtlıorm sana bunu..
+ bı de parantez açımbu fragmı yaparken bı yandanda kızla whatsappdan kavga edıodm hahahahah...
benı serkan bılıorm olmben serkanın klasmanında bı adamım, senı s.klemıorm bıle hahhaha..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Pingim düzgün osla bende kalırım maçlara.Birde işin screenshot kısmı var.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)