whatsapp grubuna girmeye çok heves etmeyin :D hayır olayları anlatsam sitede ban yerim o derece gelmeyin gelmeyin çoluğu çoçuğu olan evli barklı nişanlı olanlar gelmeyin kendinizi yakmayın :D :D :D
Printable View
whatsapp grubuna girmeye çok heves etmeyin :D hayır olayları anlatsam sitede ban yerim o derece gelmeyin gelmeyin çoluğu çoçuğu olan evli barklı nişanlı olanlar gelmeyin kendinizi yakmayın :D :D :D
Beyler, Murat bizim gönderdiğimiz paraları pavyonlarda yediği için dandik bir server'a geçiş yapmış bulunmaktayız.. Lütfen ayarlarınızla oynamayın. :D :D
Dip not : Ulan adam başı 15-20 gönderdik amma laf yaptım ben ha :D her yerde pavyonda yedi diyorum ahuahha :D
Murat kardeşimiz bişey aldı sonra geri iade etti server almak için :D :D ama o konuyu buraya taşımayalım nede olsa özeli ahahahaha :D
Birde bize diyo oyunda yok alt katta şöyle yapıyolar böyle yapıyorlar.. Halbuki kendi yaptıklarını anlatıyormuş.. Püh sana..
0532.215.7003 benıde ekleyın gencler whats up a
müzik çalıyo la server çok iyi :D:D
tv açınca kastı bende :D
Bu hltv'yi neden kurmuyoruz ?
ms im 65-70 lerden 30-35 lere düştü bu arada show must go on tonight :D
Bir kaç tane sevdiğim şarkı yükledim oyunda gaza gelmek için. :D
yunuscan'ın dediğini yaptıktan sonra record "sw adı" ile kaydediyor sanırım.
halay sekeceksek geleyim bro :D
Ahahaah halayı akşam kalabalıkken çekelim.. Az önce girdim bi server'a.. 3 tane hs attım arka arkaya bir şey demeden banladılar.. :)
Yok mu şöyle çoluk çocuğun admin olmadığı bi server ya.. 2 hs atıyorum direk küfür ediyorlar.
cem dm server bul :D yoksa banlanıyorsun ben gırmıyorum artık :D:D yenı sw gırdım dg zoom var o nasıl iştir :D