şu rateleri düzenle kanka bu ayar çok kötü
Printable View
şu rateleri düzenle kanka bu ayar çok kötü
benim kantırda tamamen sıkıntı var, mapler silinmiş ismim değişmiş İP silinmiş . ilginç
kimse var mı oyunda ? silahı hala sağ ele alamıyorum
oyuna gelin
[QUOTE=Ausch;7142413]consola cl_righthand 1 yaz[/QUOTE
işe yaramior başka bır yol bılen var mı?
beyler boşta olan gelsin dolduralım sw biraz.
giriyom giriyom boş.
edit: suan doluymuş :D
girin girin :)
müsait olan oynamak isteyen oynayabiliriz :)
Girelim hadi.
nerde bu mıllet :)
2002'den beri bu oyunu oynuyorum, dediklerine tek tek cevap vereyim.
con_color sana bir avantaj kazandırmaz onun hakkında birşey söylemedim.
1- cl_bobcycle 0 ? bu aktif durumda oysaki socl bir svde bu kapatılıyor. Oynanan serverda hiç bir koruma yok istenilen komut yazılabiliyor.
2- Silahın üzerindeki kan izleri cfg olduğunun ikinci kanıtı. (Bazı serverlerde bu model olarakta konulabiliyor, bende dikkat etmedim silah üzerinde kan var mı yok mu)
Ben sana niye cfg açıyorsun demedim, isteyen istediği komutu yazsın. Benim amacım default oynamaya alış yönünde bir tavsiyeydi. Sen zaten kötü bir oyuncu değilsin, kötü bir oyuncu olsan o kadar fragi yapamazsın. Eğer gerçekten kendini geliştirmek istiyorsan default oynamaya alışmalısın.
bu dediklerinin hepsini biliyorum ancak 2002'den beri oynuyorum lafina biraz deyinelim 2002'de oynadığın halde spawn adlı oyuncunun skinlerinden haberin vardır diye tahmin etmiştim silahin üzerindeki kan izleri spawn adlı oyuncunun kullandığı silah skini bu skini engelleyen hiç bi server yok esl dahi bu skinlere izin veriyorki bu eleman dünya çapında bi oyuncuydu,cfg kullanarak silahin üstüne kan vsvs getiremiyoruz ne yazikki + cl_bobcycle olayi tamamen boş bir muhabbet 2002den beri oynadığın halde cl_Bobcycle'nin bi işe yaramadığını bilmen gerekir diye düşünüyorum merminin gidişini vsvs değiştirmez ki ben kullanmıyorum bobcycle.son olarak biraz sert cıkmış olabilirim kusura bakma ancak daha öncede tech serverinde böyle bişeyle karşılaştım.. + altını çizerek belirtiyim yıllardır default oynuyorum zaten,pub server oyuncusuda değilim ayrıca lan-gameler başta olmak üzere 2010 yıllarında olan coğu adeks vsvs turnuvalarında oynamışlığım var esl cup'ları saymıyorum dediğim gibi oyunu bıraktım sadece arada bi uniq ile oynuyoruz ttde.
şöyle bi not düşeyim ; yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım sadece olmayan birşey hakkında israrla yazılanlara biraz alerjim var..
bu adamı kım banladı la zamanında ıkıde bır mesaj yolluyor gına geldi bikerede ben banlıyım bari asashuuash :D