mert kardeşim sen tecrubelı bırıne benzıyosun :D
sımdı ıstesek oyunda hıle yapabılırmıyız sen onu soyle. mısal ben attığımı 12 den vurmak ıstıyorum ne yapmamız lazım.
Printable View
Skin, model değiştirme kesinlikle yasak olan bir uygulama. ESL'yi geç dandirik senoyna turnuvalarında bile skin değiştirme yasaktır. En son socl ile güncellenmiş tüm iplerde skine modele izin vermez orjinal dosyayı ister.
bobcycle dediğin silahın koşarken ileri geri hareket etmemesini sağlıyor. Buda mermilerin sekmeden daha düzgün gitmesine yardımcı oluyor. Bak bu bilinen bi komut, bir dünya komut var config dosyalarında.. İstersen netten bulduğun ilk cfgyi indir gir oyna farkı görürsün zaten. Turnuvalardan konuşacaksan, deminden beri bahsettiğin turnuvaların tümünde o komutu yazmak, takım halinde diskalifiye sebebidir bunu da belirteyim.
nolmuş burda yahu sakin olun oyun oynuyoruz
isteyen def oynar isteyen cfg ile
isteyen hile açsın
isteyen ses kassın
kasmayın bu kadar,sonucunda ne top15 1.sine adminlik var ne de slot(ki full cekmıyo zaten sw:D)
girin makaranızı yapın çıkın : )
Bu arada bende cfg ile oynuyorum son 5yıldır sanırsam.2tane kendi derlemem cfg'm mevcut 2tanede sevdiğim insanların cfg'sini kullanıyorum.
1 tanesi daha çok görüntü amaçlı karanlık mapler vs olan yerler daha net,diğerinde de daha çok sekmeden gidiyo mermi artı birkaç özellik kapalı bla bla bla.
17yaşında birinin de turnuvalara katılıp aslan kaplan olması çok normal,şuan sende ki reflex bende olsa zaten sw'de adam vuramazdın.Ki 10skor fark olan T-CT arasında 1.5katı adam vurman çok normal benden : ) istediğin SS'i al koy foruma sıkıntı yok yalnız fazla heyecana gerek yok.İnan olsun birçok kişi bilir hırs yaptığımda kastığımda nasıl oynadığımı germeyelim boşa ortamı,ses dahi kasmıyorum ben s3 kulaklığı ile oynuyorum zaten oyunu umrumda değil.
Zaten oynamicam uzun bir süre yılın belli dönemleri oynuyorum-oynayabiliyorum.Kmse kimseyi kırmasın üzmesin düzgünce oynayın oyunu.Bende küfür etmişimdir olabilir agzım bıraz bozuk+çabuk sinirleniyorum oyunda kırdığım üzdüğüm ayıp ettiğim olduysa da affola.
Uniq sana gelince kıs azcık hileyi yeterli :hehe:
Şaka biyana kısacası HS'niz bol olsun uzun oldu biraz ama okuyun işiniz yok zaten ki cs konusundasınız :D
Onur da cfg mastır çıktı aıauhaha şu aydınlık olanı atar mısın onurcum dust2 tünelde kör gibi dolanıyorum :))
edit: daha öncede yazdığım gibi cfg ile girene bir lafım yok, ancak turnuvaydı, şampiyonaydı kovalayan birinin bu tarz şeylerden uzak durarak kendisini daha iyi geliştirebileceğini söyledim. :))
pm atıyorum birazdan ,murat'a da attıydım diye hatırlıyorum eeğer karıştırmıyosam.
pm bak birazdan
cfg' kötü bişey değil,hile zaten değil sadece ufak değişiklikler diyelim : )
ekleme ;
ömrü hayatımda ne turnuvaya katıldım ne bişey yaptım,biz LAN gelme çocuğuyuz nesliyiz HL ile başladık (berkan kucukluk arkadasımdır) oda iyi bilir öyle böyle derken bu günlere geldik işte..
esl 1v1 cup'da ben aylarca bu skinlerle oynadım oynadıysan daha önce bilirsinki her maçtan sonra ss yüklemek zorundasın siteye bi problem çıkmadı..bobcycle ileri geri hareket etmemesini sağliyo bence bu daha buyuk bi dezavantaj cl_bob cl_bobup vsvs komutlarıda var aynı şekilde.. son socl dediğin ipler hangi ipler acaba ? ben tum dm ve serverlara bu skinlerle girebiliyorum yanlış ülkedemi oynuyoruz acaba ayrıca skinlerin adi ' living legend' googlede yabancı sitelerde biraz araştırma yaparsan yasal olarak geçtiğini anlarsın senin o dediğin skinler mp3 u colt görünümü sağlayan skinler.. hangi komuttan bahsediyosun ? cl_Bobcyclemi ? evet eder ben aksini demedim zaten postlara bakarsan...resimde bobcycle olduğunu nerden çıkardığını anlamadım ben
ayrıca ; evet benim yaşımdaki şuanki nesil oyuncu bi nesil ki bu çok kötü bi durum gittikce kötüye gidiyor..reflex falan kalmadı 6 aydır oynamıyorum oyunu , heycan derken burda resim atip millete ' he ben proyum he saplarım ' falan filan değil benim amacım ogun oynadığımızı bi resimle süsledim sadece bu kadar kabarıklık olcağını bilseydim atmazdım zaten..ayrıca kasmaktan kulaklıktan bahsediyosunuz o bahsettiklerinizin en iyileri bende var burda bahsetmek istemiyorum kullandığım ekipmanları kusura bakmayın ama ben o serverde 15 dakka kassam ya banlanırım ya da yasaklanırım üstüne bide forumdan banlarsınız bunu diyiyim ben size yani o yüzden boş muhabbet olmasın daha cfg kullanmadığıma yemin etsem ateist dersiniz o derece bi durum o yüzden uzatmaya gerek yok.
ben nıye gıremedımm :D
neyse daha fazla polemiğe girmeye gerek yok. mp3u colt görünümü sağlayan skin ne? mp3 ne? skin kullanmak yasak! o serbest bu yasak diye birşey yok. Sana iyi fraglar 15 dakika değil 15 saat kas kimse seni banlamaz. Ekipmanlarını saysan dudağımız uçuklar, saysana bi Allah aşkına... 17 yaşındasın, izlediğin videolardan ibaret değil hayat, tecrübe de gereklidir bazen....
hala cl_Bobcycle yazdığımı söylüyor ya :D nasıl dert olduysa artık neyse tamam sen daha iyi biliyosun hayatta çok deneyimlisin. her defasında yaş mevzularını açmaktanda hiç sıkılmıyosunuz madem o kadar eminsin yasak olduğuna vs söyle adminlere izlesinler karar verip banlasınlar yaşının gerektirdiği gibi davran madem bu kadar yaş mevzusuna giriyosun yaşi 30 olan birinide görüyorum ' sen nos açtın , 3 boy attım , sapladım gene gelsin gene saplarım ' çocukca küfürler vs.. sen nerden biliyosun benim tecrübelerimide ön yargılı davranıyosun ? herneyse tamam sen daha iyisin bitsin uzatmaya gerek yok sağol tavsiye için bundan sonra default oynarım :D iyi muhabbetler size
kassam etsem diyenlerle bi aksam bi mac atsak yahu ozledim kasmayi :D
Yahu şu oyun için neden tartışıyosunuz.Sırf şu tech ortamını sevdiğimden herkes tanıdık olduğundan alıyorum server'ı. :D
Bu arada Onur çok önceden bana küfür etmişti oyunda,çok içime oturmuştu be. :( :hehe:
Kardeşim dert olacak birşey yok, ben cfg yasak falan da demedim. Sadece ben onu yaptım bunu yaptım şu ekipmanım var diyip de cfg kullananlar hakkındaki rahatsızlığımı dile getirdim. Ben senle de oynadım senden daha fazla adam vurdum ama buraya daha fazla adam vurdum diye caps de koymadım. Asıl vurgulamak istediğim tech serverinde adam vurmak çok basit, mermiler nasıl gidiyorsa çok basit ölüyor adamlar. Ama buraya 50 adam vurdum diyip de milleti ezmeye çalışırsan biri de gelir sana dur der. Zevkine oynuyoruz, 2 adam vuruyorum banlıyosunuz muhabbetlerine girmeyeceksin. Buradaki çoğu kişi senin dengin olmayabilir, ama bunu gözlerinin içine soka soka yok turnuvalara girdim, yok ekipmanlarım çok iyi, alın size bi de caps diyerek dile getiren sensin. Bu da son post olsun. Geçici rahatsızlıktan ötürü cs camiasından özür dileriz :D
eyvallah tamam sen haklısın kusura bakma ancak son olarak şunu belirtiyim ben kimsenin gözüne adam vurdum diye atmadım o capsı eğer öyle bi hedefim olsa geçen gun uniq ile oynaıdğımız oyundaki ss'i atardım..23-0 dı frag. cfg vs kullansam zaten burda çıkıp savunmam utanılcak bişey değil çünkü sonuçta oyun ayarları. ben sana olayi anlatmaya calıştıkca sen beni suçlarsan bende sana saplarım muhabbeti açarım kusura bakma yani yaşca büyüksün doğrudur eyvallah tavsiyen için sağol..bi akşam uygun olduğu zaman beraber bi maç atmak isterim zamanın olursa :D
@uniq steamden haberleşelim sayın mr k ve saygi değer benden yaşca büyük olan prodrive , mivec ile 5e5den bi maç atabiliriz :)
haberleselim de gelin burda konuscagınıza oyuna girin :D