işteyim 8 gibi gelicem aman çıkma ben gelene kadar :D
Printable View
bahane güven özveri tecrübe gibidir :hehe: herkeste bulunur:D Ydışındayım oyun pc'im türkiyede kusura bakmayın maç atamam :hehe: bizi eskiler tanır yeniler örnek alır :hehe: ahauhudh
rb gaming
eskiler
efes
referanslar :hehe: hauhahuahu Rb acıldıgında beri tkılırım
eskiler rb dagılınca bi ara geçtik
suan gene efes te rbdki biçok kişi
kısaca banane yaa :D :hehe: :D bizim maç attığımız kadro eskiden belliydi
Ben
Ekeray :D (adam ünlü oldu gerçi cs atmaz şimdi:D)
kop(ankara)
Orhan(ulan nickini unuttum iimi:D) angaralı bebela işte tegi vardı şimdi crxi vardı vs
Bazen Boostup arda bazen berkan
yahu biri daha vardı ama unuttum valla ya :D neyse ağalar size iyioyunlar :D :hehe:
ben kafam dağılsın diye giriyorum. kulaklık yok, cfg yok, ses kasma yok; ama adamlar baya tribe giriyor :D
kasmak istiyorsanız maç falan atın, bize bilenmeyin. serverın keyfi kaçıyor :)
aksam bende gelirim 8 den sonra fakat steam de models hatası veriyor sv bende anlamadım gitti
Mikrop Ali :D Orhanda mı oynuyomuş yaa vay be :hehe:
heh mikrop mikrop :D :hehe: sonra onurla tartıstılarmı yada erayla hatırlayamıyorum şimcik onun yerine birisi daha giriyodu da amaan geçmiş zamn hatırlamıyorum valla :D
hacı abiler bizde steam vs yok ama biz bildiklerimiizi unuttuk siz maç atın devam:D yeterki sw'de tartışma çıkmasın çok kasıp oyundan soğutmayın insanları zevk almaya çalışın yeterli : )
biz 13.3inc ekranlı laptopta, mousepad yerine kasko dosyası ve eyeQ mouse ile onuyoyuruz; Mr.K oyun pc'si diyor :D
http://img837.imageshack.us/img837/6592/kaxv.jpg
edit: izmaritleri gormezden gelelim
Ben onura pıçak atmak için giriyorum atınca rahat uyuyorum.
La ne dert tasa etmişsiniz ya ben koltukta uzanarak mouse pad olmadan koltuğun üstünde wireless mouse ile oynuyorum :D hiçte derdim değil vurmuşum vurulmuşum girip yarım saat durup çıkıyorum. :D
@emre bırak sımdı diger sistemi göster :D artık tarafımı biliyorum ben emre hangitakmdaysa bende o takımdayım :D
haha görende ultra extrem pc kulaklık mouse vs klavye var sancak:D Oyun oynadığım pc manasında demek istedim yahu :D yoksa sistemim gayet mütevazi:D mouse vs a4tech hani öyle oyun mouse klavyesi fln fişmanım yok:D Yanlış anlaşılmasın:D
desktop pc diyelim tam olsun yaa amaan :D
olmuyosa pıçaklicaksın :D kanka ayrı kaldık artık başkalarıyla pıçaklaşırsın :D ama gene usp'de benim gibisini bulamassın :hehe:
sw ye en son girdiğimde vurduğun damage yazıyordu o kapatılırsa iyi olur adamın yeri tarayınca afiş oluyor :D
kapalıydı kanka o enson,yanlış map açıp vs sw res attıysa kendine belki tekrardan açılmıştır
Yüklersem giricem inşallah..
bide bu a...k... vistası çıktığından beri sxe hata veriyodu, bende hiç uğraşmadım oynamayı bıraktım. temizinden 2-3 yıldır oynamıyorum. bi denerim, yüklenirse eşlik etmeye çalışırım:)
hani kimse yok