Gireceksek, kola sigara alıp geliyim, sonrasında girerim..
Printable View
Gireceksek, kola sigara alıp geliyim, sonrasında girerim..
Ciddiyeti severim,disipline hayranim.
Karsi takima basarilar dilerim simdiden kaybedeceksiniz :D
http://img5.mynet.com/ha6/r/rol-yapis22.jpg
Adminlik isteme nedir yahu işiniz yok mu :D oyunda belli başlı aktif olanlara zaten adminlik veriliyor. Ağrımayan başınızı ağrıtmayın en güzeli free user :D
aynen oyle 2-3 sene ful çeken sw de panel yetkisine sahiptim. Saçlarımda beyaz çıktı stresten :D
Sıkıntı yapmayın beyler, alt tarafı oyun. Oyun içindeki şeyler oyun içinde kalsın, yeri geliyor küfürde ediyoruz ama diğer mapta aynı takıma girip gülüp eğleniyoruz.
İnternet ortamında en ufak şey ters anlaşılabiliyor, insan kendini ifade edemiyor.
Bana kaç kere ban attılar bu sw de, onurla birbirimize bile girdik ama şimdi gülüp geçiyoruz :)
4 serverda adminliğim yazılı ama hiçbirine girip oynamıyorum bile, sadece gece 'techturkey'e girip bot levoyla-berkanı vuruyorum mutlu oluyorum :)
gereksiz geriliyorsunuz,bence sw de en büyük problem 2 saat adam seçememe.Bu soruna odaklanmalıyız :)
tahmini 5-6 yıl önce bende bi heves edip oyun yöneticinde sw kiraladım 95.173.173.28 ipli sw yi.. çoluk çocuk doldu sw ye muratın dediği gibi o gelip abi adminlik ver diğeri gelip abi ben bakabilirim sw ye vb şeyler.. baktım olacağı yok teşkalesi çok verdik tekrar sw yi.
Rakı balık sw sine takılıyordum ozmnlar.
aibidik gubidik şeyler yüzünden tartışmayın vururum hepinizi :D zaten hastayım grip faranjit ne varsa bulaşmış cumartesimi rezil etmeyin herkes girsin oyuna.. işede başladım zaten bi haftasonum kaldı oyuna takılcak dellendirmeyin beni :D
15dkya maç başliyo beyler gelin korkanin cocugu olmaz :D :D :D
Giremeyeceğiz bugün biz.Orhan'la dükkandayız azcık iş-güç var.
Kimler oyunda beyler ?
yahu gelinsenize
yahu gelinsenize.. Murat abi gece kalacak 1-2 kişiye adminlik yazın abi admin yok oyun başlatamıyoruz.
Serkanın elektrikler gitmiş. vopemap yapın :)
Bu gün dustaki maçta ilaçların etkisi geçince mala bagladım zor dayandım bitirmeye cbble çok eglenceliydi merti le mahsen beklemeyi özlemişim :hahaha: