Aynı evdeydik canımız sıkıldı dışarı çıktık hayırdır ?
Printable View
Melih Arkadaşımdır lütfen sakin olun aynı server bitene kadar oynayın bitince yenisini alırsınız DEWAMM
en azından çıkmadı kimse, kendin diyorsun SPEC diye bak.
sizinki terketmek oldu resmen.
oo sert...
Beyler abartmayalım bence yoksa konu kapanacak böyle giderse geçenki maçtada biz t ken adam verin dedik yok eşit dediniz sonra ct olduk hiç zevk almıyoruz takımlar eşit değil dendi herkez ezmek zorunda değil her maç her bölüm t ken maksimum 3 el alınır cablede daha fazlası alınırsa zaten o takım adaletsizdir
Olm neyin peşindesiniz siz yahu :) gereksiz mevzular için burada birbirinize laf yapmayın.
boku cıktı sonunda hep dıyorum ya oyun bu abartmayın madem oyle mac atmayalım
1.servere gırmeyın nedır? herkes gırsın aksam adam para vermıs almıs ayıptır.
2.dun 3 as cıktı ayıp ettı evet ama ozur dıledı uzatmayın.
3.surda aksam eve geldıgımızde 2 stres atıyoruz bunun tadını kacırmayın
4.Herkes bırbırıne saygılı olsun yapmayın Bende zamanında Sılva17 ye ban attım ama sımdı samımı arkadasız olur boyle seyler Murat kendı bana pm atıyor herkese admınlık vermeyecem dıye Admınlık yanındakı arkadasa degıl oyunda en cok durana verılır bunuda unutmayın!
Burda bence kimse boş yere gerginlik yaratmasın kimse kimseden korkmuyor atarlı giderli laflara gerek yok :)
Beğenmeyen bi derdi bi sıkıntısı olan bi daha girmez olur biter
Evet muratın dediği lafta acayip olmuş biraz. Uzatmanın bi anlamı yok onurun dediği gibi girip 2 stres atalım diyoruz onuda *** edip bırakıyorsunuz.
Olayın başını bilmiyorum yoktum o gün serverda melihi tanırım art niyetli birisi değil kesinlikle.
Az önce telefonda da konuştuk, zaten özür de dilemiş o olay için. Beraber aynı evde oynadıkları için aynı takıma girmişler melih çıkınca 3 ü birden çıkmış.
Murat da bu kadar zamandır uğraşıyor para toplamaya etmeye çalışıyor sağolsun beraber oyanayalım diye uğraşıyor.
Şimdi boş yere tartışıp da serverı da bölmeyin ağız tadıyla oynayalım. Bu server süresi bitince yine eski usül alınır devam edilir.
Herkes okuduktan sora temizlicem konuyu, gece de teftişe gelicem servera boş olmasın :)
edit: daha üstüne ortamı gericek mesaj atan olursa veririm cezayı uyarayım :D
Bir de son olarak şunu da söyleyim yekta kusura bakma. :D
Oyuna maddi olarak katkım oldu bana da adminlik ver diye mesaj atmayın lütfen.Herkes adminlik istiyor benden.Ona veriyorsun bana neden vermiyorsun muhabbetleri oluyor.Çok sıkıldım bu durumdan.Her para veren admin olcak diye kaide yok.En çok kim online duruyorsa o admin olur bu kadar basit.
İstemeyen gelmez arkadaşlar ben istiyorum ki yine herkes gelsin mevzuda kapansin ben üstüme düşeni yaptım adam gibi özür diledim.
Server sahibi yok arkadaşlar server techturkey e ait oraya girmeyin etmeyin yeni alıcam diyende kendibilir.
10dkya serverda olucam sıkı bir maç olur inşallah
Murat şu takıma adam atmayı, maç ayarları açmayı falan da yaz da şuraya, bilmeyen admin olan arkadaşlar görevlerini yerine getirebilsinler bari :)