Tab tuşuna basınca çıkan skor tablosunda en sağda kafasına göre yükselip alçalan zımbırtı :D
Printable View
Bi de wall nasil aciliyor onu da gosterir misin bize Gorkem kardiş. :D
Görkem
aglayacak zırlayacamayı bırakta oyununu oyna. delirrtin dün
adam kör gözünü cıkartır gibi yazdı eli bitirdik obur ele basladık sonra görmedim aa basladımı.res verin
soruyoruz niye attın diye. serkan ordan e aglıyor ondan diyo. bugun yarın görmedim diyince biriniz res atcakmı cok merak ediyorm yada madem bi iş yapıcaksınız her zıkkıma anket yapılıyor sorun bole bir istek var atsakmı diye
Beyler bana sürekli şikayet geliyor."Herkese adminlik verdin böyle oldu,neden herkese adminlik veriyorsun.O zaman bana da ver." demelerinden bıktım.
Şimdi birkaç kişinin adminliğini alıyorum.Sonra gelip neden benim yetkimi aldın,onunkini almadın demesinler.
Adminliği en iyi kim yapıyorsa sadece o kişilerde kalacak yetkiler.
Sakın ama sakın ben para verdim diye gelmeyin bana...Kim gönül koyuyorsa'da koysun umruda değil.Yeter be harbiden yeter.
gönül koyulacak bişey yok bence maç ayarlarını yüklemeyi bilen gerekli ayarları yapabilecek kişilerde olsun yeter :) kimsede alınmasın :)
Hesap no atin bana da para gonderiyim server icin.
Berkan kardeşim alt tarafı oyun oynuyoruz, kimse sinirli başlamasın istedim. Res dediler verdim, hepsi yazdı alttan. Benimde yapabileceğim pek birşey kalmıyor bu durumda, aldıkmı maçı aldık :) Tabi sen mapı tavaf ediyodun sinirden haha :) Sıkma o güzel canını s. et.
konsola net_graph 4 yaz abi.
Heee gelelim o konuya orda ben hiçbişe demedım senın gozune o kısım takılmış bişe yapamam. Type-R resle başlıcanı duymadığından ateş etti o sıkınca mıllette bırbırıne saydırmaya başladı zaten ortadan giren 2 kişi butun takımı basede vurdu dıkkat edersen yerımızden dahi kıpırdamadık micden 30 kere lan başladı sıkmayın dememe rağmen kimse dinlemedi mıllet res ver diyincede bende res verin adam görmemiş dedim ama öldüğüm için serkan yazdığımı görmedi el başında tekrar yazdım serkanda resi attı yazmayabilirdimde girer admınlıgı atardım resi ama haberınız olsun nedenini bilin diye serkana yazdım. Yanı ağladığım falan yok.
Yok hacı ben aldım bikaç kişinin adminliğini.Gönül koymasınlar bana.
allah için yok daha destur cbble da basladınız. adam alısın diye dakkalarca bekliyoruz yok cok güclü oldunuzda bilmemnede. takımı alan kimse düzgün secseymiş sanki herkes kendi istegiyle geciyor
neyse olan oldu.
ama ben yinede aynı fikirdeyim beni ilgilendirmiyo adamın duymaması yada görmemesi hatta her ikiside olabilir / tam tersi benim oldugum takımdaki biri icinde aynısı. bir kisi ölürdü diger 11 kişi oynamaya devam ederdi 11 adamda bilmiyor basladıgını. tasak olsun diye ff acık degil. senin takımın yada senin oldugun daha dogrusu kim yapıosa onun sorunu
ayrıca babanın cayırı değil o server Görkem atamassın öle kafana göre res falan senin haberin olsun.
tr nin enkötü ratesi bizim swde ayar verin suna allah aşkına ya 100mbs netim var normal serverda pingim 1 bizim swde 14 oluyo 1sn sonra 70 55 tekrar 14 böyle oyun oynanmaz para verdiniz yazık günah ayar yapalim suna
Bir soruda ben sorum imleci adamın üzerine tutunca adı falan alt tarafta köşede yazıyo by carizmanın videoda hemen imlecin altındaydı ad falan onu nasıl yapıyoruz :D
Berkan'ım sıkma bu kadar canını yaa.. Altı üstü oyun.Eğlenmek için burdayız birbirimize kızıp sıkıntıya girmek icin değil :)
Aynı takımı ben aldığım zaman millet oha çok güçlü oldunuz diye söylenıyo o gözüne batmıyor sanırım denk gelirse eğer bigün alışırken hardcore takım kurudğumda ağlarsanız hatırlatırım bu cumlenı. Ben herturlu oynarım bana koymaz ama adamlar kaçıyor oyundan takımları dengeli tutmayınca
ayrıca 11 adam görmedi demedim 1 adam görmedi bize sıktı kımsede doğru durust can kalmadı gırıp basede vurdunuz bizi hee el aldık dıye sevınıyorsan o senin proluğun adil maç olsun diye oyunun başında 1 res daha atıldı bunda büyütülcek sorun yok aynısı bızım takımada geçenlerde yapıldı t deyken el almıştık gırıp res attılar oyuna sıfırdan başladık girip kımse burda yazıp çizmedi boşuna buyutmeyin olayı :)