Berkan kaşınma![]()
Berkan kaşınma![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ProtraveSTI![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
HellRot Balans ve Manevra olm o![]()
Hanımlar Rot balanscınız ayağınıza geldi, Rot ayarı,Balans ayarı,Jant düzeltme, Nitrojen gazı , Halı ve kilim kenarlarınız itinayla yapılır
![]()
Sonu biraz karıştı ama olsun
![]()
![]()
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
bilgisayarda off line oynamak için çalışan kurulum önerisi?
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Gözlerim yandı ya valla az dinleniyim yine kuşçuk rulez![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Geçen bi arkadaş sordu abi config mi kullanıon sen die.. Ben 3-5 bişiy yazıorum kendim, onun dışında yok..
Oyun akıcı olsun diye (ki benim laptop fırın gibi oluo 15. dakikadan sonra) kan izlerini kaldırıyorum..
Duvarda mermi iziymiş, spreymiş, yerde muratın leventin mertinin cesetiymişonlarıda kaldırıyorum..
Çözünürlük 640x480 /Mouse DPI x:560 y:560/ Windows Sensivity 6.kademe - Hassasiyet artırma OFF / Oyun içi sens 2.15
Kan izlerini kaldırmak için
violence_ablood 0
violence_hblood 0
violence_agibs 0
violence_hgibs 0
Sprey izlerini kaldırmak için
mp_decals 0
Mermi izlerini kaldırmak için
r_decals 0
Birde ben feneri kullanmıorum onun yerine "F" tuşunu "ses kasmak için kullanıyorum.."
Bind F stopsound yazıosun.. GEREKSİZ ne kadar ses varsa bastığın an kesiosun saniyelik, sonra kulağa kirişe dayıyosunÇok ciddi iş görür..
Armor bomba vs. menüsünün "O" tuşuda bende scroll'da.. Yani koşarken çevir scroll'u bas 2-3-4 koşa koşa al armorunu bombanı..
Bunları zaten çoğu arkadaş biliodurda soran arkadaşa cevap olsun.. Bilmeyen kullanmak isteyenlere de kolaylık olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)