User Tag List

Sayfa 333/511 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
9700 sonuçtan 6.309 ile 6.327 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pınk ın nerden bakıldıgını bılmıyorum ama benımde pınk normal sanırım (ttnet kullanıcısıyım hemıde kotalı
    Tab tuşuna basınca çıkan skor tablosunda en sağda kafasına göre yükselip alçalan zımbırtı
    DR. OWL

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tab tuşuna basınca çıkan skor tablosunda en sağda kafasına göre yükselip alçalan zımbırtı
    tamamdır. bıde görkem ekranın sağ köşesınde görunuyo devamlı onu nasıl yapıyoruz ? bılıyorumsuun
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de wall nasil aciliyor onu da gosterir misin bize Gorkem kardiş.
    "Korkmadık, savaştık"

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi de wall nasil aciliyor onu da gosterir misin bize Gorkem kardiş.
    hahahahahaha vallahe onuda bı öğretver

bugra dun aksam bır kac kez denk geldı ama mac sırasında macdan once d2 de vurdum ben bu baykuşu
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Görkem
    aglayacak zırlayacamayı bırakta oyununu oyna. delirrtin dün

adam kör gözünü cıkartır gibi yazdı eli bitirdik obur ele basladık sonra görmedim aa basladımı.res verin

soruyoruz niye attın diye. serkan ordan e aglıyor ondan diyo. bugun yarın görmedim diyince biriniz res atcakmı cok merak ediyorm yada madem bi iş yapıcaksınız her zıkkıma anket yapılıyor sorun bole bir istek var atsakmı diye
    1881 - 193

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Beyler bana sürekli şikayet geliyor."Herkese adminlik verdin böyle oldu,neden herkese adminlik veriyorsun.O zaman bana da ver." demelerinden bıktım.

Şimdi birkaç kişinin adminliğini alıyorum.Sonra gelip neden benim yetkimi aldın,onunkini almadın demesinler.

Adminliği en iyi kim yapıyorsa sadece o kişilerde kalacak yetkiler.

Sakın ama sakın ben para verdim diye gelmeyin bana...Kim gönül koyuyorsa'da koysun umruda değil.Yeter be harbiden yeter.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönül koyulacak bişey yok bence maç ayarlarını yüklemeyi bilen gerekli ayarları yapabilecek kişilerde olsun yeter kimsede alınmasın
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hesap no atin bana da para gonderiyim server icin.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem

adam kör gözünü cıkartır gibi yazdı eli bitirdik obur ele basladık sonra görmedim aa basladımı.res verin

soruyoruz niye attın diye. serkan ordan e aglıyor ondan diyo. bugun yarın görmedim diyince biriniz res atcakmı cok merak ediyorm yada madem bi iş yapıcaksınız her zıkkıma anket yapılıyor sorun bole bir istek var atsakmı diye
    Berkan kardeşim alt tarafı oyun oynuyoruz, kimse sinirli başlamasın istedim. Res dediler verdim, hepsi yazdı alttan. Benimde yapabileceğim pek birşey kalmıyor bu durumda, aldıkmı maçı aldık Tabi sen mapı tavaf ediyodun sinirden haha Sıkma o güzel canını s. et.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bana sürekli şikayet geliyor."Herkese adminlik verdin böyle oldu,neden herkese adminlik veriyorsun.O zaman bana da ver." demelerinden bıktım.
    .
    Kanka benimkini alabilirsin; nick değiş, res at, freeyi ayarla, maç ayarlarını aç, alltalk kapa-aç, hazırmısınız diye 3234234 kere sor ve tekrar maçı başlat olayından bıkmış bulunmaktayım
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır. bıde görkem ekranın sağ köşesınde görunuyo devamlı onu nasıl yapıyoruz ? bılıyorumsuun
    konsola net_graph 4 yaz abi.
    Görkem

Heee gelelim o konuya orda ben hiçbişe demedım senın gozune o kısım takılmış bişe yapamam. Type-R resle başlıcanı duymadığından ateş etti o sıkınca mıllette bırbırıne saydırmaya başladı zaten ortadan giren 2 kişi butun takımı basede vurdu dıkkat edersen yerımızden dahi kıpırdamadık micden 30 kere lan başladı sıkmayın dememe rağmen kimse dinlemedi mıllet res ver diyincede bende res verin adam görmemiş dedim ama öldüğüm için serkan yazdığımı görmedi el başında tekrar yazdım serkanda resi attı yazmayabilirdimde girer admınlıgı atardım resi ama haberınız olsun nedenini bilin diye serkana yazdım. Yanı ağladığım falan yok.
    DR. OWL

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Yok hacı ben aldım bikaç kişinin adminliğini.Gönül koymasınlar bana.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahahaha vallahe onuda bı öğretver

bugra dun aksam bır kac kez denk geldı ama mac sırasında macdan once d2 de vurdum ben bu baykuşu
    Ekranda oyunun kasma ve Ping durumuna bakmak için console a +g yazıp tab a basın enter yapın sağ Köşeye değerler gelir

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konsola net_graph 4 yaz abi.

Heee gelelim o konuya orda ben hiçbişe demedım senın gozune o kısım takılmış bişe yapamam. Type-R resle başlıcanı duymadığından ateş etti o sıkınca mıllette bırbırıne saydırmaya başladı zaten ortadan giren 2 kişi butun takımı basede vurdu dıkkat edersen yerımızden dahi kıpırdamadık micden 30 kere lan başladı sıkmayın dememe rağmen kimse dinlemedi mıllet res ver diyincede bende res verin adam görmemiş dedim ama öldüğüm için serkan yazdığımı görmedi el başında tekrar yazdım serkanda resi attı yazmayabilirdimde girer admınlıgı atardım resi ama haberınız olsun nedenini bilin diye serkana yazdım. Yanı ağladığım falan yok.
    allah için yok daha destur cbble da basladınız. adam alısın diye dakkalarca bekliyoruz yok cok güclü oldunuzda bilmemnede. takımı alan kimse düzgün secseymiş sanki herkes kendi istegiyle geciyor

neyse olan oldu.

ama ben yinede aynı fikirdeyim beni ilgilendirmiyo adamın duymaması yada görmemesi hatta her ikiside olabilir / tam tersi benim oldugum takımdaki biri icinde aynısı. bir kisi ölürdü diger 11 kişi oynamaya devam ederdi 11 adamda bilmiyor basladıgını. tasak olsun diye ff acık degil. senin takımın yada senin oldugun daha dogrusu kim yapıosa onun sorunu

ayrıca babanın cayırı değil o server Görkem atamassın öle kafana göre res falan senin haberin olsun.
    1881 - 193

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr nin enkötü ratesi bizim swde ayar verin suna allah aşkına ya 100mbs netim var normal serverda pingim 1 bizim swde 14 oluyo 1sn sonra 70 55 tekrar 14 böyle oyun oynanmaz para verdiniz yazık günah ayar yapalim suna
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bir soruda ben sorum imleci adamın üzerine tutunca adı falan alt tarafta köşede yazıyo by carizmanın videoda hemen imlecin altındaydı ad falan onu nasıl yapıyoruz
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir soruda ben sorum imleci adamın üzerine tutunca adı falan alt tarafta köşede yazıyo by carizmanın videoda hemen imlecin altındaydı ad falan onu nasıl yapıyoruz
    hud_centerid 1

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkan'ım sıkma bu kadar canını yaa.. Altı üstü oyun.Eğlenmek için burdayız birbirimize kızıp sıkıntıya girmek icin değil
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah için yok daha destur cbble da basladınız. adam alısın diye dakkalarca bekliyoruz yok cok güclü oldunuzda bilmemnede. takımı alan kimse düzgün secseymiş sanki herkes kendi istegiyle geciyor

neyse olan oldu.

ama ben yinede aynı fikirdeyim beni ilgilendirmiyo adamın duymaması yada görmemesi hatta her ikiside olabilir / tam tersi benim oldugum takımdaki biri icinde aynısı. bir kisi ölürdü diger 11 kişi oynamaya devam ederdi 11 adamda bilmiyor basladıgını. tasak olsun diye ff acık degil. senin takımın yada senin oldugun daha dogrusu kim yapıosa onun sorunu

ayrıca babanın cayırı değil o server Görkem atamassın öle kafana göre res falan senin haberin olsun.
    Aynı takımı ben aldığım zaman millet oha çok güçlü oldunuz diye söylenıyo o gözüne batmıyor sanırım denk gelirse eğer bigün alışırken hardcore takım kurudğumda ağlarsanız hatırlatırım bu cumlenı. Ben herturlu oynarım bana koymaz ama adamlar kaçıyor oyundan takımları dengeli tutmayınca

ayrıca 11 adam görmedi demedim 1 adam görmedi bize sıktı kımsede doğru durust can kalmadı gırıp basede vurdunuz bizi hee el aldık dıye sevınıyorsan o senin proluğun adil maç olsun diye oyunun başında 1 res daha atıldı bunda büyütülcek sorun yok aynısı bızım takımada geçenlerde yapıldı t deyken el almıştık gırıp res attılar oyuna sıfırdan başladık girip kımse burda yazıp çizmedi boşuna buyutmeyin olayı
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)