Yakın zamanda yükleyeceğim abi yardımcı ol bana :p
Ne kadar çıkarsa çıksın tr ye geç girecek demedi demeyin.Fark etmez Avrupa kurarız
Printable View
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Indirip kurun, ayar yapmaniza gerek yok, kulaklik takip direk kullanin. Calismasi lazim. Genelde 311k ve daha eski seri nolu G2 lerde calisiyor.
dostum aslında root yaptıktan sonra lg nin radyo dosyasında ufak bi r oynama yapıp kullanabiliyorsun ama ciahzların kodları var kututunun üstündeki etikette yazar 309k - 310k - .....- en son sanırım 402k cıktı ... yanlış hatırlamıyorsam 311k ve sonrasında aktif edilemiyor tr cihazlarda arrtık dosya uzantısı mı değişti ne yaptılar bilmiyorum ama aktif olmuyor olanlardada sadece cızırtı geliyor ... yurtdışı olanlarda bir sıkıntı yok her seride çalısşıyor ... büyük ihtimal kernel farkı diye düşünüyoruz
ilginc bir sekilde rehberin bir kismi uctu sebebi nedir? bir daha olmamasi icin ne gibi onlem alabilirim? basina daha oncr gelen, yardimci olabilecek biri varsa cok memnun olurum.
rehberi google ile yedekleme sansiniz var, bikere yaptiktan sonra istedigin yerden erisim saglanir masaustu iphone vs farketmez;
Google Sync
Türkiyeye kadar Kitkat verilmiş ota veya pc den kontrol edin bakalım :)
güncel sürüm 10c gözüküyor bende halen :/
Bendede 10c.guncel surum..
Gelir sizede gün içinde.
Benimki 10E idi 10F guncellemesi gelmis simdi guncelliyorum.
biz daha 10cden yukarı çıkamadık :D
Psikolojik olabilir ama telefon hizlanmis gibi ancak klavye birax yavaslamis gibi. Hic anlamam bu teknolojik degerlendirmelerden bu da benim katkim olsun. Kisa ve oz. :)))
Kamera mükemmel , ram mükemmel, hız desen bomba gibi , sarjı deneyemedim
kitkattan merhaba...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...68632112_n.jpg
4.4kit kat geldimi :)
hala 10c güncel diyor :D hayır bizim telefonlarmı kelek :D
Ben 10 c bile guncelliyemedim telefon kayitli degil dio :D
bende 10c de kaldım :D
10c Arkadaslar stress yapmayin demek ki Turkiye'ye ozgu bir durum bu. Yakinda gelir. Ben simdi Urdun'deyim. Burada da kitkat yerine 10f yi vermisler demek ki...
@Fatii
Abi hallederiz dert etme
Tr ye kitkat gelmedi, kuranlar genelde bizim gibi telefona flashtool ile kuranlar yada yurtdisi cihazi olanlar. Cogu ulke aldi guncellemeyi, tr ye en kisa surede gelecektir.
uluslararası güncelleme verildi hadi bakalım bekliyoruz bize ne zaman gelicek bakalım sıra
Bide surekli durduruldu google+ hatasi aliyorum durduk yere. Cildircam
Ana sayfaya Rom nasıl atılır veya tele rom nasıl flashlanır onu ekliyorum haberiniz olsun...
Konuyu yeni gördüm. G2 için root, rom, recovery, flash tool, custom rom vs. konularında yardımcı olabilirim arkadaşlar pm atabilirsiniz.
suan s4 e kurdum 4.4.2 kitkat acaip derecede hızlandı telefon geri kalan herşey aynı bence :D
Alacak Var ise 2013/10. ay faturalı Başarı garantili Satılık
JB versiyonlarının çoğunda satabilite sorunlar olabiliyordu. Aslında kitkat ile birlikte knock code, 4K video desteği gelmesini bekliyorduk fakat JB de olması gereken stabilite kitkat ile anca gelebildi :)
Ben şu anda Almanya 4.4.2-20B romundayım. Şimdiye kadar kullandığım romlar içinde en stabil olanı bu.
Neyse ki custom rom developer arkadaşlar var. Şu anda cloudy rom ile 4K video çekilebiliyor. Ben Türk developer arkadaşımızın JB versiyonunda çıkarttığı PardusHD GFlex romunu çok başarılı bulmuştum. Şimdi Pardus Prokat beta versiyonunu yayınladı. Full versiyon yayınlandığında direk ona geçeceğim.
GFlex ve GPro dan G2 ye port edilen romları kullandıktan sonra stock romlar çok sıradan geliyor insana. Özellikle tema ve görünüş açısından.
cahilliğin gözü kör olsun konuşmalardan hiçbişey anlamıyorum :D şimdi şçyle söyliyim lg tool su indirdim bilgisayara bağladım en son yazılım zaten yüklü yazıyor D80210b yazdığı halde.
ben bu kitkatın dosyasını nerden indirip yükleme işlemine geçicem?bi el atıverinde kurtarın beni eski sürümden :D
açıklamada kdz dosyanızı seçin diyorda kdz dosyası ne ne seçmemiz gerekiyo yazmamışlar sağolsunlar.KDZ dosyasında neyi seçmemiz lazım?acil destek
Fatih aşağıdaki linkten istediğin romu indirebilirsin.
Lg G2 Firmware List
Germany V20B olan kitkat. By Crazy arkadaşın bir üstteki mesajında flash tool ile offline rom yüklemek anlatımını uygularsan işlem tamamdır.
kdz dosyasından indirdiğim 20b yi seçersem ve devam edersemde aynı şekilde yükleme işlemi gerçekleşmiş olurmu acaba?
birde bu dosyanın bu akdar büyük olacağını tahmin etmeden download modda çalıştırdım telefonu yükliyene kadar normal şekilde açma işini nasıl yapıcam?şimdi ters bişey yaparız bilgiler silinir falan?
http://i.hizliresim.com/K6djG9.png
beyler teli firmware update moddan çıkarmanın yolu nedir öylece kaldım o bana bakıyor ben ona :)