Merabalar iphone2 den beri iphone kullanıyorum artık sıkıldım kullanmaktan şu an iphone 5 var beyaz 16 gb g2 ile takas edebilirim isteyen olursa özelden pn atabilir
Printable View
Merabalar iphone2 den beri iphone kullanıyorum artık sıkıldım kullanmaktan şu an iphone 5 var beyaz 16 gb g2 ile takas edebilirim isteyen olursa özelden pn atabilir
Sarjı 2 gun yetenlere hayret ediyorum benim 24 saati zor cıkarıyor
aynıyız. ah ula teknosa :ofk:
aynı dertten muzdaribiz abi, sabah sarjdan alıyorum ama telefon elimden düşmüyor sürekli wifi açık ve geziyorum sanırım oda arıyor sürekli :D oyun, whatsapp, twitter forum, müzik, youtube derken aksamına sarjı %15 leri buluyor 2 gün nasıl geçiriyorlar şaşıyorum :D ya aktif kullanımları benim pasif kullanımım ya da bataryaları 2 katım :D
arkadaşlar mobil şebekeden twitter-youtube bağlanabilmenin en iyi yolu nedir şuan ?
Sadece sunu cozenedim yazarken alta cizgi cekiyor. Bunu nasil duzeltirim?
Yaklasik 1 gundur kullaniyorum. Ekran gecisleri hizlanmasi didinda cok buyuk bir fark yok. Hatta ikiside ayni ayni. Benim v20a gecmeden onceki sururun 10f idi. Cok da memnundum. Yani demek istedigim guncelleme gelmeyenler icini ferah tutsun...yani telefon normalde 1.0 bar da yuruken 1.5 bara vs ciktigi yok.... :D
Ki bana sorarsanizda kitkata guncelleme lazim ufak tefek sorunlar var.
Kitkat Pil performansını merak edenler.
http://imgim.com/3963incib9970960.jpg
Kitkat ile beraber benim telefon sanki daha cok isiniyormus gibi geliyor. Ozellikle ses acma kapama dugmelerinin orasi daha oncesinde bu isinma yok gibiydi.
S4 u sattim g2 mi alsam s5 mi karar veremedim varmi g2 satan arkadas
Yaklasik 1 bucuk saatlik surekli internet kullanimi wifi uzerinden sarjim 100 den 65 dustu...
Ben bu v20a dan hoslanmadim. Geri nasil donebilirim 10f e?
Depolamada ön bellekteki veriye tıkladığım zaman bütün uygulamaların ön bellek verileri silinecek diyor ne işe yarıyor acaba siliyim mi ?
beyler lg g2 pembe kapak arıyorum yardımcı olabılcek varmı hedıye alcam
Pembe degil.kirmizii ama cok saglam abi bu kiliflar
Spigen Sgp LG G2 Case Slim Armor - Crimson Red - Telefon - Hepsiburada.com
Ya kesin bileniniz vardır belkide buraya yazmışsınızdır ama ben bugün telefonu kurcalarken video modları buldum gülmekten öldüm dudakları büyütüyor agzı küçültüyor falan aynı zamanda hem ön hem arka kamera kullanılabiliyormuş bende iyi cahilmişim :)
Hala benim gibi Bilmeyenler için telefonun kamerasını açın videoya geçin orda mod yazan yere basın çok eğlenceli şeyler var :D
ben kitkat ı sevmedim eski stabilite yok bana kalırsa.bence en kısa sürede bi güncelleme çıkar
malesef kitkat a güncelleme lazım sıkıntı yasıyan cok kişi var gps prblemi wifi problemi pil dah az gidiyormus cihaz biraz daha fazla ısınıyormus gibi ... bende 10f deyim kitkat gelmesine ragmen gecmedim 1-2 versiyon gelsin ondan sonra yüklerim :D 10f halinden oldukca memnun oldugum icin simdilik gerek görmedim ;) geri dönmek için cihazınızın hangi bölge icin üretildigini bulup orarnın stock romunu indiriceksiniz , sonrasında hard reset atmanız gerekiyor (celar cache ve data yapmanız lazım yoksa cihaz başlatma ekranında kalıyor versiyon düşürürken) daha sonra indirdiginiz dosyayı cihaza kurucaksınız :)
Hocalarim :D guncellemeyi telefon kendisi onerdi. Ben de yukledim. Ilk baslarda iyi gibi geldi sonrasinda hosuma gitmedi.
10F gercekten cok iyi hic gecme bencede... Telefon ne isiniyordu ne de pili hemen bitiyordu.
Dun telefon ilk defa kitlenince bende telefonu menuden resetledim biraz da oyle deneyecem...
Hard reset isini bir arastirmam lazim...
Ayrica benim telefon AME kodlu herhalde Birlesik Arap Emirlik'leri oluyor zaten Urdun'den satin aldim...
snapdragon batteryguru yukledim ciddi memnun kaldim, pil kendini iyice asti.
Kitkat yükleyen arkadaşlar full wipe veya hard format atmazlarsa sorun yaşarlar. Verilerinizi yedekleyip format atın cihaza.
Nasil atacagiz?
Beyler, kit kat yukledikten sonra yasadigim sikintilari anlatmistim. gecen bir bucuk hafta once canima tak edince telefonun kendi menusunden format attim...
O zamandan beri ne eskisi kadar isiniyor ne de pili hemen bitiyor. 9 gundur kullaniyorum...
Eger sikinti yasanlar varsa benim gibi telefona format atsinlar... telefon kendine geliyor...
Bir şey merak ediyorum, Aracımda Pioneer mixtrax kullanıyorum "modeline bakıp belirtirim" ama bluetooth lu değil, cihazda smartphone uyumlu etiketi var, marketten baktım ve birçok Pioneer uygulaması buldum, bu uygulamalardan kullanan var mı?
Bu gün bi güncelleme geldi güncelledim şu an son sürüm D802TR20B yazıyor kitkat bu değil dimi ?
android sürümü hala : 4.4.2
4.4 kitkat işte abi